Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Un Tico de Braila! (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/87678-tico-braila.html)

aikman 21-02-09 23:00

Re: Un Tico de braila!

imi place lumina de la numar ... ce e ? ca parca nu e bec simplu

TheEnZo 21-02-09 23:33

O fi aratand el bine asa jos ... da la drum lung te termina, am facut asta seara vreo 50 km in afara orasului si daca dai putin de denivelari ma zdruncina de imi sar capacele ... daca mergi cu 100km/h pe drum perfect e misto, daca dai de denivelari si alte prostii iti piere tot chefu de condus, ma gandeasc cand se duc amortizoarele sa trec la suspensie normala si jante pe 13" sau pe 14" ca sa complete golu de la aripa.

La numar iluminare este facuta de mine cu leduri SMD.

P.S. si maine ma duc la craiova, cred ca o sa ma ia toti nervi pe drum.

y_u_s 22-02-09 01:47

Ai grija cu jantele mai mari sa nu completezi aripile cu niste cauciuc...din moment ce ai dat-o asa jos si ai intarit suspensia nu prea mai poti umbla la roti..zic eu.Poate un maxim 14" cu cauciuce de talon 50 si late 185 poate nu zic ca e imposibil dar in cel mai rau caz pui arcuri stock si tai mai putin din alea...cu amortizoarele de rigoare.Totusi mi-e greu sa cred ca doar pt faptul ca ai taiat din arcuri si ai amortizoare pe gaz de tico a facut-o asa de rigida cred ca ne ascunzi niste lucruri... :P

TM32CIP 22-02-09 14:59

Te invit sa vezi ce inseamna suspensie rigida pe tico :-)
Dimineata cand cobor INCET mini-bordura de vizavi, unde imi parchet eu masina, toata gheata de pe plafon paraie ca titanicu, cat despre denivelari si drum lung ..... iti zic doar atat : si un muc de tigara imi provoaca dureri de rinichi.

Zice bine Yus .... nu ai facut nimic altceva ??

ps : eu cu suspensia asta stau EXCELENT pe viraje, si FOAAARTEE greu reusesc sa o arunc de cur !!!!!!! foarte greu !!!! la tine nu e de vina suspensia, ci cauciucurile pentru chestia asta .....

in ideea asta am zis sa faci un clip micutz, cum te apesi pe aripa, cum iei un viraj, etc

Bafta, arata beton tico

TheEnZo 23-02-09 23:16

Masina se comporta asa din doua motive cred eu:
1. Cauciucurile de pe spate care sunt ca mici.
2. Masina nu este la fel de rigida pe fata ca pe spate, de bot se inclina mai mult decat de spate si in viraje scurte se apleca de bot intr'o parte cam 5 cm si se ridica coltu opus de pe spate si atuncea pierde aderenta.
Faza cu derapatu de fund am patito cu cauciucurile reci si cu presiune de 2.2 in ele, acuma cu 1.7 nu stiu daca mai face asa.

Oricum strang bani sa imi iau niste jante pe 14 si atuncea imi iau din nou arcuri noi pe spate si noi pe fata de matiz si intaresc amortizoarele si numai tai din arcuri pt ca fac destul de des braila - craiova si ma dispera drumu la cate gropii sunt. Si mi'e imi place cum arata masina, da ce sa faci daca traim in romania :(

TheEnZo 02-03-09 14:47

La panou cu reglarea aerului/rece cald, cum se desface, ca eu am desfacut azi 2 suruburi care tin o rama, am dat rama jos, am mai desfacut 4 suruburi care tin plasticu de la panou, dar nu il poate scoate deoarece manetutele alea de acolo am niste bulbi de plastic (proeminente) si nu trec prin fanta aia.
Cum se procedeaza?

DjMogLy 02-03-09 17:13

Trage de ele, pur si simplu. Nu sunt din plastic, sunt din cauciuc. Mai departe o sa mearga totul usor. Si eu am ramas fara motoras la aer, cred ca s-au gata carbunii si va trebui sa ma ocup si eu de "operatia" asta. Nu sti unde gasesc unul de schimb ?
Succes! ;)

TheEnZo 07-03-09 01:48

6 Attachment(s)
Am reusit sa fac plafoniera cu leduri SMD culoare alb xenon.
Butoanele de la ceata si dezaburire geam spate cu iluminare albastra si martor rosu - led'uri de 3mm
Butonul de reglat faruri - albastru
Panou de comanda pt aer rece/cald tot cu ledurii pe albastru (aicea e chin sa bagi leduri in plus ca abea ai spatiu in interior)

Si cateva poze dar sunt vai mama loc ca sunt facute cu telefonu ... in realitate se vede mult mult mia bine.

morpheusmaster 08-03-09 15:08

Ce pot sa'ti zic in afara ca arata foarte foarte smecher!!! GG

TheEnZo 09-03-09 21:07

- Baieti care din voi are de vanzare (sau e darnic de o donatie) de un ceas analogic (care indica ora) pt masina, nu conteaza forma, poate sa fie rotund, patrat, oval ca cele de la forduri ???
- Ce culoare sa imi fac satozele de la masina albastru - alb, albastru - negru sau altceva ?

c@talin 18-03-09 15:52

Am si io o intrebare,cum ati reglat la loc acu de la vitezometru dupa scoatere ? cum merge pastrata o pozitie a sa? La tico vorbesc.
Am si io o plafoniera plina cu 18 leduri pirahna alb xenon la tico e bestial :) .Urmeaza ceasurile si consola da ma lovit tare acu ala.ca nare capat.

Multumesc :)

Ps inca ceva aveti idee daca se gasesc inele cromate ptr tico da crom lucioas,nustu daca ati vazut cum e la 307 ,da se reflecta bestial lumina pe acului pe cadranu lui :).banuiesc ca sar putea face si la tico asa,doar ca trebuie confectionat un cadran pe forma si facut cu crom super lucios :)

TheEnZo 19-03-09 00:41

Eu momentan nu am scos nici un ac de la vitezometru.
2) vad ca esti din braila ... ceva ciudat cunosc cam toti pasionatii de daewoo din braila ... pe tine nu cred ca te stiu lasa'mi si mi'e un id pe pm, sa mai schimbam o vb pe mess.

c@talin 21-03-09 13:02

Am fugit din braila sat la comuna bucuresti :) .Mai vin prin br si cred ca ti-am vazut de multe ori tico pe la statuie seara :P

TheEnZo 21-03-09 15:20

Da cand sunt acasa cam toata ziua mi'o petrec prin oras si deobicei masina sta pe la statuie.

TheEnZo 05-04-09 13:14

Re: Un Tico de Braila!

Vreau si eu un sfat.
Eu am mocheta la masina destul de tocita si nu stiu ce sa ii fac sa o reconditionez, teoretic as vrea sa o schimb sa cumpar eu mocheta sa o fac da sigur nu imi iese mi'e la model ca ceea originala.
Vreo ideie?

All times are GMT +2. The time now is 14:01.

- Copyright 2026 4Tuning