Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Virtual tuning in Photoshop si Photo Canvas (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/876-virtual-tuning-photoshop-photo-canvas.html)

Gabi 08-09-04 15:01

GT: inteleg ca esti nou, da' daca ai citi topicul de la inceput, sau macar titlul lui, ai vedea cu ce program(e) lucreaza,

Al3xius 08-09-04 15:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"XS[DNiED
\"]X-Ray nu te stiu dar din ce am citit postat de tine am ajuns sa te apreciez. Insa imi pare rau dar n-ai deloc ochi, NIMIC de pe loganul ala nu e astra G. Jantele sunt de alfa 156, spoilerul fatza de audi a4, pragurile de la un renault laguna parca, nu mai tin minte, iar eleronul de pe un accord.

PS : aprecierile erau la calitatea \"tuningului\" sau la adresa masinii, sa stiu daca ma simt atins :P

Toate bune !

spoileru ala e 100% de astra iar jentile nu sunt de 156 :lol: :roll:

GolfuletzS 08-09-04 22:54

ok Gabi sorry ....nu am vazut ... .am citit tuning virtual ..shi am shi intrat :P

Gabi_323i 09-09-04 02:28

Am luat versiunea 8, e buna?

XSW 09-09-04 22:32

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Al3xius\"
Quote:

\"]X-Ray nu te stiu dar din ce am citit postat de tine am ajuns sa te apreciez. Insa imi pare rau dar n-ai deloc ochi, NIMIC de pe loganul ala nu e astra G. Jantele sunt de alfa 156, spoilerul fatza de audi a4, pragurile de la un renault laguna parca, nu mai tin minte, iar eleronul de pe un accord.

PS : aprecierile erau la calitatea \"tuningului\" sau la adresa masinii, sa stiu daca ma simt atins :P

Toate bune !

Esti futere de amuzant :P Mai omule, tine minte ca EU am facut poza aia, cred ca stiu ce am pus pe ea :P Daca nu as avea lenea asta in mine ti-as pune undeva pozele de pe care am luat toate componentele. Hai noroc !

luca 09-09-04 23:24

1 Attachment(s)
Ba care vrea sa imi faca si mie masina suparata?
Cand va prind prin Bucuresti va dau o bere Corona. :shock: :shock:
Frate dar unii chiar au super talent.

Lucian 12-09-04 13:03

3 Attachment(s)
Vreau si eu un set de viniluri pe a mea. Se pricepe cineva ? Daca e nevoie de mai multe poze ... http://www.mycar.go.ro

Piry 13-09-04 01:46

Trimitemi O poza si Vinilu care vrei sa til pui pe [email protected] :lol:

Lucian 13-09-04 16:30

Pai la mine problema e ca nu prea am modele de vinyl .

Al3xius 18-09-04 11:28

Re:

Quote:

\"]
Quote:

Originally Posted by \"Al3xius\"
Quote:

Toate bune !

Esti futere de amuzant :P Mai omule, tine minte ca EU am facut poza aia, cred ca stiu ce am pus pe ea :P Daca nu as avea lenea asta in mine ti-as pune undeva pozele de pe care am luat toate componentele. Hai noroc !

ok...sa zicem ca e ca tine da yo cand o sa vad a4 cu spoiler dinala ...no comment ! :evil: :evil: in fine nu mai conteaza..conteaza ca desenul ti-a iesit misto ! :wink:

xxdadixx 18-09-04 19:03

X Ray- Ce se mai aude de proiectul tau maret. A trecut ceva vreme nu crezi?
Luca te rezolvam eu dar sunt plecat departe.Dar oferta ramane in picioare :)

xxdadixx 18-09-04 19:17

Sa ma corectez. X ray am intrat pe site-ul tau. A iesit bine bine , nu ca in poza dar bine. BRAVO ce sa zic Ce nu imi place este ca nu curge Kitul ala din spoiler la praguri si spoiler spate. Atentie de 10 ori mai mare ( gropi , borduri etc)

Cipin-KUS 18-09-04 22:29

salut...

am urmarit topicul acesta de la inceput....si as vrea sa-i rog pe cei care se pricep sa-mi faca si mie un tuning exterior sucarit...ii trimit poze amatorului....si fac si o cinste cand o fi sa ne intalnim....multumesc anticipat....salutare!

HAMMER 29-09-04 13:10

mai oameni buni.
stie careva unde a disparut \"rudolf.s\"?

aveam si io vreo 2 poze cu carutza mea si mi-ar fi placut si mie sa lucreze cineva priceput pe ele

o sa incerc sa le mai atasez o data pe aici poate ma ajuta si pe mine cineva

HAMMER 29-09-04 13:33

3 Attachment(s)
revin, am reusit sa gasesc pozele cu a mea carutza

daca exista talentati in tuning virtual plsssss, faceti ceva cu pozele astea

All times are GMT +2. The time now is 16:08.

- Copyright 2026 4Tuning