![]() |
GT: inteleg ca esti nou, da' daca ai citi topicul de la inceput, sau macar titlul lui, ai vedea cu ce program(e) lucreaza,
|
Re:
Quote:
|
ok Gabi sorry ....nu am vazut ... .am citit tuning virtual ..shi am shi intrat :P
|
Am luat versiunea 8, e buna?
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ba care vrea sa imi faca si mie masina suparata?
Cand va prind prin Bucuresti va dau o bere Corona. :shock: :shock: Frate dar unii chiar au super talent. |
3 Attachment(s)
Vreau si eu un set de viniluri pe a mea. Se pricepe cineva ? Daca e nevoie de mai multe poze ... http://www.mycar.go.ro
|
Trimitemi O poza si Vinilu care vrei sa til pui pe [email protected] :lol:
|
Pai la mine problema e ca nu prea am modele de vinyl .
|
Re:
Quote:
|
X Ray- Ce se mai aude de proiectul tau maret. A trecut ceva vreme nu crezi?
Luca te rezolvam eu dar sunt plecat departe.Dar oferta ramane in picioare :) |
Sa ma corectez. X ray am intrat pe site-ul tau. A iesit bine bine , nu ca in poza dar bine. BRAVO ce sa zic Ce nu imi place este ca nu curge Kitul ala din spoiler la praguri si spoiler spate. Atentie de 10 ori mai mare ( gropi , borduri etc)
|
salut...
am urmarit topicul acesta de la inceput....si as vrea sa-i rog pe cei care se pricep sa-mi faca si mie un tuning exterior sucarit...ii trimit poze amatorului....si fac si o cinste cand o fi sa ne intalnim....multumesc anticipat....salutare!
|
mai oameni buni.
stie careva unde a disparut \"rudolf.s\"? aveam si io vreo 2 poze cu carutza mea si mi-ar fi placut si mie sa lucreze cineva priceput pe ele o sa incerc sa le mai atasez o data pe aici poate ma ajuta si pe mine cineva |
3 Attachment(s)
revin, am reusit sa gasesc pozele cu a mea carutza
daca exista talentati in tuning virtual plsssss, faceti ceva cu pozele astea |
| All times are GMT +2. The time now is 16:08. |
- Copyright 2026 4Tuning