![]() |
Re: DACIA 1300 clasica
Quote:
Te-ai spart tu repede ca am dat buleala...asta e se mai intampla:D Asa invata omul.Acum nu imi mai ramane decat sa astept sa vina mosul cu alt rand de biele.:(( Pacat de ele ca erau bune babutele mele din 71...Iti dai seama ce piese de colectie am stricat?...Biele generatie '71 neatinse,nefolosite vreodata le-am zapacit eu.Eh asta e cel putin am invatat ceva;)... |
Lasa ca faci data viitoare mai bine. Oricum ca sa stii, puteai sa le lustruiesti cu smirghel, nu era asa de riscant. Spor la treaba pe mai departe.
|
37 Attachment(s)
S-a mai lucrat ceva,ceva si astazi pe la masina.Nea Adi a refacut pasajul fata si zic ca e mai bine asa...Multumiri lui Adrian!
|
O imtrebare. Chestia aia rosie e vre-un antifon special, grund sau doar vopsea?
|
Quote:
este 3in1 grund,rust stoper,vopsea anticoroziva:D |
Sincer...la inceput am crezut ca aceasta caroserie este usoara dar m-am convins ca nu e asa..astept si parerea lui yli...
|
Goala, este destul de usoara. Eu pe a mea, ramansa decat cu suspensiile pe ea, o ridic singur de fata, si nu-s solid, sunt un pusti de 17 ani. Deci zic eu, nu este foarte grea.
|
Quote:
http://renault5turbo.forumpro.fr/t89...ebrequin-84-mm "Vopseaua" 3in1 e home made sau se poate cumpara de la magazin? |
Se poe cumpara de la magazin asa ceva.Si acum....toata lumea gramada:D....
|
5 cutii vreau si eu daca poti.de mult vroiam sa te intreb de acel grund ca l-am vazut cand am vazut masina ta prima oara si mi s-a parut f bun.
|
Detalii despre acel grund, pret, ca s-ar putea sa vreau si eu.
|
Bolidule....cutiuta aia mica de ai vazut-o tu are 2 L....mai vrei 5 cutii??...si daca da presupun ca vrei pe albastru...
Iti recomand sa nu mai dai nimic peste treaba asta.. |
Pretul este de 125 de lei cutia de 2 L.Si aceeasi cutie am gasit-o la 98 de lei dar nu prea au multe clori....dar se rezolva.
|
Si peste aia mai trebuie dat cu ceva?
|
Quote:
-curatat pana la mastic sau pana la tabla in functie de caz -primul strat de 3 in 1 dasta dat la pensula intr-un strat mai gros -toate imbinarile date cu mastic pensulabil si pe alocuri cu pulverizabil(in functie de caz) -al doilea strat tot gros dar dat la pistol -gresat toata caroseria cu vaselina de rachete Apoi anual repetat operatiunea asta.Succesul unei caroserii rezistente la coroziune. Caroseria este din '77 si crede-ma ca nu imi pot imagina cum de are doar pe alocuri cateva bube,asa ca iti dai seama ca daca mosulica de la care am cumparat-o a putut sa o tina atia ani fara interventii,eu de ce nu as tine-o?... Toate cele bune. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:52. |
- Copyright 2026 4Tuning