![]() |
Re: Machete in lucru - Darius
pot sterge acea delimitare de la bara fata,nu e problema....mie personal imi place cum a iesit,crede-ma...din fabrica:( nu chiar asa cum crezi:(..dar stiu ca ai avut macheta deci,ai un pic de adevar;)....
|
bun bun bun cu bugattiu dar ce ii cu stergatoru ala mi se pare mie sau ii "intors"
|
Dupa cum zice si David stergatorul are o pozitie ciudata incearca sa ii faci ceva.Ai vopsit negru mat Bugatti??Asa mi se pare.Ai dat direct cu vopsea peste metal...daca da trebuia sa dai inainte cu un strat de grund si se aseza vopseaua mai bine.La Bugatti mai puteai sa mai prelucrezi detaliile.Oricum, pentru primul tuning ti-a iesit destul de bine.Bravo si continua sa iti imbunatatesti modul de lucru!Bafta.
|
Quote:
|
Vezi ca pe negru ala mat o sa se vada repede praful, va trebui sa-l stergi de mai multe ori.Altadata sa dai si cu grund inainte de vopsea, grundul e folositor pentru ca se aseaza mai bine vopseaua.Asteptam urmatoarele proiecte.
|
Salut! Imi puteti spune si mie cum se face lambo doors la un hummer h2 la scara 1/18??
|
Quote:
Când mai ai nevoie de ceva , intră frumos la Tutoriale Tuning Machete şi pune acolo întrebări ;) |
Quote:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
nu am stat degeaba....
-Porsche 944 -am schimbat jantele,am coborat garda..urmeaza sa indepartez stikerele alea:-).. -4 Ferrari cu compartimente vopsite.... |
sa imi zici daca vinzi 944 ala.
porsche_mrk id mess |
sorry..nu e de vanzare...
scuzati off-topic |
Cum a ramas cu Skyline-ul?Am vazut ca ai vandut unu si mai ai inca unu alb,nu schimbi nimic la el?Si poti sa imi spui si mie cum dau si eu jos rotile ca sa le schimb si eu.
|
25 Attachment(s)
pff de cad nu am mai postat:D>...pun cateva poze cu ce am lucrat si anume:
-borduri de la machete(volan,butoane etc) -jante la golf 5(astept pareri) -jante la skyline -alte cateva jante:lol: -un Ferrari 550 readus la viata:D(jantele vopsite,interiorul modificat,grila nou) -interior Viper -ferrari 348tb ,ferrari f40 si bmw z3 arata ca noi acum:D -jante la chrysler -interior ferrari daytona + cauciucuri -Aston martin :D:D:jate noi si scaune scoica:D...urmeaza vopseaua noua:twisted: |
Te rog..incearca sa aprinzi becul la toate pozele sa inteleg si eu ceva!
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:03. |
- Copyright 2026 4Tuning