![]() |
Re: CT 46 ACVila
Quote:
|
Nu v-a dat nimeni in cap ca nu va permiteti anumite lucruri, da macar nu faceti tiganii de genul.
|
Quote:
|
Ajungem sa ne certam aiurea.Lucru nou e lucru sfant,asta asa este.Dar cand nu iti permiti incerci si alte variante nu?Cine e priceput poate face o replica de masca de r12 cu 4 faruri.Dintr-o masca originala de 1300 si o masca la fata pentru 4 faruri poti face o "replica r12"Daca masori de foarte multe ori si lucrezi atent.Nu zic,ca masca lui k4r4 in stadiul in care este acum este bestiala.....pot spune ca e un inceput.
|
2 Attachment(s)
:D 2 poze cu galbejitele montate.
|
4 Attachment(s)
uite ba ce-ti trebuie tie ,sau macar sa stii cum arata...
ps: distanta dintre faruri difera |
baii...cat de bine poate sa arate poza a doua :D...cu spalatoria aia..si cu masina...:D
very old school ;) |
asta ar fi fost pasu al doilea....sa stric o masac de 1300 sa iau liniile orizontale sa le pun pe ochelari. deocamdata am pus o masca metalica si ochelari rotunzi, care erau de vanzare. dupa ce refac fusta fata mai fac o tentativa la masca ornamentata:D
|
2 Attachment(s)
variatiuni pe aceeasi tema...
|
si niste poze pe zi?:D
|
urmeaza. da' e murdarica:D
|
2 Attachment(s)
si mai cu lumina. e mai simpatica pe intuneric:D
|
Superba masinuta :)
Singuru lucru care nu imi place sunt proiectoarele... fara nici un fel de proiectoare ar arata mai bine :D In rest bijuterie :D |
Asa e fara proiectoare ar arata mai bine.parerea mea.....nu stiu care e fenomenul dar de ce va place fratilor sa va puneti becuri galbene pe masina??:blink: Stiu ca urmariti stilul "old school" si ca inainte era la moda culoarea asta la faruri dar acum in ziua de azi parca nu se mai potriveste....
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:28. |
- Copyright 2026 4Tuning