![]() |
am vrut sa va anunt ca a aparut vs full,dar prea tarziu :wink:
|
speedere ... www.softpedia.ro ... prog se numeste bitcomet :P
|
10x 10x very much...
dk mai stii si un hub din buc , in care sa fie mai multi d la evolva, (fara enigma.evolva.ro ) esti zeul meu ^:)^ |
Re:
Quote:
|
ai readme acolo kirilic.
huburi nu stu ... incearca de pe astea: devil.dyn.ro:1411 hub.hip-hopzone.ro:911 hub.retzea.ro caterinca.no-ip.org:6969 zeus-hub.homeip.net fair-sharing.sytes.net:411 ziondc.homeip.net:6969 poianahub.kicks-ass.org extremedc.no-ip.com:1411 nemes.dyn.ro:888 dc.lifeseeker.net chlhub.no-ip.com aliencontact.no-ip.com:6464 hub.wareznet.ro phenomenon.kicks-ass.net:6969 dczone.gotdns.com PARAZITII-GOLD.gotdns.com:4001 enigma.evolva.ro tu-net.no-ip.com house.hubnet.ro:1411 hub.end.ro:6969 hub.rtanet.ro ro-pro.dyn.ro:6969 ziondc.gotdns.com adydna.dyndns.org si cam atat cu offtopicu |
|
It rocks... e demential. Nice girl btw.. mya or so.. :oops: :)
bafta |
fratii mei!!!!>.plz help..am laut cele 4 cd-uri..ultimul are 180 de mega sau ceva de genu...asa se pare k e el.....dar nu am serial....si nici crack...nici nu cred k trebuie..dar serial e neaparat..si pe net nu am gasit decat nocd crack....plz help!
EDIT!:am rezolvat....am reusit in cele din urma sa stau cam 2 min pe odc fara sa iasa si sa cer un key...sa mi se si dea...am normal nu black edition :cry: ata ete....pt cei care aveti nevoie de un key(daca mai reusiti vre-unu sa se afle in situatia mea...pm me) |
Eu mi-am luat jocul tot FULL dar imi cere CD-ul, si crackurile alea de la DC++ sunt nishte aberatii!!!
HELPPPPPP!!! |
1 Attachment(s)
daca nu ai rezolvat use this...cand deschizi ai intructiunile acolo...super simplu.....
(thx to maskt) |
baieti am luat versiunea full black edtion,am inceput cariera,am ramas uimit....e f greu!!!! :( :( in schimb imi place cum incepe povestea...faceti rost de el cat mai repede si nu veti regreta..daa aveti nelamuriri in legatura cu instalarea si etc dati un pm si va rezolv
cu mare placere skillz :wink: |
de unde ai luat-o e imagine DVD :D
|
azinoapte(dimineatza) pe la 5 l-am instalat....azi de cand m-am trezit...2-3 nush cat era ceasu m-am jucat...m-am plibat aiurea prin oras...i-am laut masina lu sonny sau cum il cheama pe alah cu golful...e nr15 blacklist.....pe la challenge series am ultima black edition challenge bla...akuma nush carfe e diferenta intre normal si black.....k e greu si nu prea am chef sa incep iar jocul.....imi sta chiar si 3 minute la un loading....inneubnesc....se vede super...merge binee..pana imi da virtual minmum memory too low :lol: :lol: :lol:
|
...
MADSKILZ ! DISEARA NE VEDEM ! mana dreapta o sa fie ocupata ... cu vreo 3-4 cd`uri , sau pe cate intra :D |
done :D
de abia astept sa-l joc |
| All times are GMT +2. The time now is 07:18. |
- Copyright 2026 4Tuning