![]() |
Re: Masina mea : My ECOtec 1.6 [16v]
URATE NUMERE ALEA ! cum puteti unii sa le puneti pe masina nu inteleg ! SMECHERIE nu se poate numi,nici TUNING, nici nimic! sa nu mai spun ca nu-s legale neam :)
|
Masina ? Masina? :D
|
Quote:
Quote:
diseara :) era prin Ungaria , deja numar minutele :D |
Mai poti? :lol:
|
Quote:
cat face de la Cluj pana'n Piatra Neamt ? :) Sonny, rezist :D ...cu greu, dar rezist ! :D |
Hai ca totul o sa fie bine.Inca putina rabdare :lol:
|
Aproape ca traiesc cu tine emotiile :D Si eu as astepta la fel ca tine, cu sufletul la gura, sa ajunga masina acasa.
|
VaLeX ma uit la tine si ma vad pe mine peste 6-7 luni :-) .. probabil tot la fratele tau o sa apelez.. frumoasa masina.. sa te bucuri de ea si multa bafta cu modificarile :-)
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
a venit:D
|
imi permit sa rasp eu in locul lui.... da aseara am fost o gasca sa`l intampinam pe Marson acasa! am indurat frig si alea alea..dar a meritat!:D SHE`S HOMEEE
|
Vreau si eu sa trec prin emotiile astea pt masina mea personala...sa stau sa o astept asa :(
|
valeeeeeeeeex las-o sa mai respire si ea:))) vad ca de aseara pana acum n-ai mai postat nimic... mai lasa si la altii benzina, n-o lua pe toata:))
fa poze si suie-le sa vaza si ochiu nostru |
14 Attachment(s)
Quote:
azi chiar daca a fost duminica , sper sa ma ierte Dumnezeu , da n`am mai putut rezista si am facut unele chestii la ea :) m`am chinuit 2 ore sa scot finala stock , 30 min sa`o montez pe aia sport , care nu e pusa definitiv, maine ma duc sa`i fac o prelungire ca e prea scurta si`mi da fumu'n masina , e sub spoiler , mi`am innegrit stopurile , mi`am pus parasolar/stiker de la club , si mi`am facut shaved la portbagaj (am dat tot scrisu jos) p.s. maine poze mai in detaliu :D acum cateva poze de azi ... |
E frumoasa :oops:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:43. |
- Copyright 2026 4Tuning