![]() |
Re: Peugeot 308 vs Golf V
EWN: 1 la mana.. 2.0 TDI este facut sa pape ulei atunci cand o calci .. pt ca sa ii dea mai multa putere :)
2 la mana imi pare rau ca am catalogat prea repede 2.0 tdi ca fiind consumator de ulei! din pacate greseala a fost a mea ... ca am dus-o intr-un service unde mi-au tinut-o o zi intreaga sa imi faca schimbul de ulei ! ( asta fiind treaba de o ora )... si mi s-a pus un ulei care nu corespundea motorului meu.. ca asa au crezut inginerii lu peste din service! d'aia consuma ulei PE VREMEA AIA! iete ca au trecut 2 luni jumate de la ultima revizie, facuta de fata cu mine, cu uleiul meu ( a se citi si memora MOBIL 1 ESP FORMULA SPECIAL PT DPF ).. cu filtrele mele.. totul de la mine, EU IN PREAJMA ( ca sa nu ma fure ) si ce sa zic.. masina FUGE MULT MAI BINE, consuma mai putin carburant si mai putin ulei .. , nivelul uleiului este normal .. verific in fiecare dimineata de vreo saptamana incoace! 3 la mana.. daca e sa o luam dupa ce scrie pe forumuri si sa alegem o masina.. a' pai nu stiu ce masina ti-ai lua :) asa ma uitam si cu prietena mea azi pe un site .. ii cautam o perie rotativa si erau 50% comentarii pozitive, 50 negative.. erau multe fufe care ziceau " vai fata ce teapa mi-am luat .. nu e buna de nimic" si ce sa vezi .. nevasta-mea chiar si-a luat peria si e f f buna! doar am dat o gramada de bani pe ea! Dar se pare ca multi nu au auzit de ANTIRECLAMA, PROSTIE, ROMAN ! |
[QUOTE=Sindrom;1724124]
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
[QUOTE=robertinho;1724200]
Quote:
Numai bine. |
Quote:
|
[QUOTE=robertinho;1724187]
Quote:
|
frate uite mie mi-au trecut prin garaj multe masini.. cateva fiind vag!
am avut un golf 1.9 tdi variant.. apoi am trecut la un 320 D si un astra g1.7dti, apoi am trecut la un c220 cdi (2005) si un golf 5 .... daca ar fi sa le situez pe un clasament..ar arata asa: 1. astra g 2. golf 5 3 c220 4. golf 4 variant 5. un renault mai vechi 6. un cielo mai vechi 7. cateva dacii 8. cateva aro 9. niste golfuri 1 si 2 10. o caruta 11. 320 D .. dar cred ca ar fi chiar pe 12, deoarece am avut si o mobra , asta pe la un mountainbike tare rau :D |
Quote:
|
Eu zic ca la design 308 este la ani lumina distanta in fata lui Golf V & VI. La motoare nu ma pricep prea bine dar 1.6hdi pare destul de rafinat in mers fiind si cel mai vandut motor diesel de la Peugeot. Este motorizarea care va echipa in 2010 primul model hibryd de la Peugeot adica 308 (110cp +26 cp).
Golful pastreaza aceleasi linii ca la prima lansare acum zeci de ani. Personal masina mi se pare insipida la prima vedere. Eu as merge pe 308 desi la revanzare pierzi mai mult datorita imaginii de marca (asta nu inseamna ca tehnica sta mai prost). |
Quote:
|
Quote:
In diverse de ce, recunoaste, BMW colaboreaza cu peugeot, dintr-un singur motiv, bmw in loc sa se chinuie sa mai dezvolte un nou motor diesel, prefera sa colaboreze cu unii care stiu, treaba este inversa in cazul motoarelor, pe benzina de generatie noua aparute la peugeot. |
sindrom.. dar de ce vorbesti despre bmw ca si cum ar fi vreo firma importanta? bmw sunt cele mai proaste masini fabricate vreodata in era automobilistica!
|
Quote:
golf 1 seamana cu golf 2 golf 3 seamana cu golf 4 golf 5 seamana cu golf 6 intra pe google si ai sa te convingi! amu' arata-mi si mie cu ce mama dracu or semana 205, 306 :) |
Quote:
205 seamana cu 306 ca au aceasi sigla. |
[QUOTE=~ EWN ~;1724215]
Quote:
pai sa incep de la cele mai slabe si sa termin cu varfurile daewoo tico,matiz,cielo,nubira dacia logan fiat punto kia ceed renault clio,megane toyota aygo,avensis,corolla peugeot 206 sw,308 ford fiesta (modelul vechi si cel nou),mondeo '98,focus 08 vw golf,golf plus,gt sport,passat,eos skoda octavia 1,2 volvo s60 mercedes c200 '07 bmw x5 2003 si 2007 cam astea ar fi,sper sa nu fii uitat nimic,deci sper sa-ti dai si tu seama ca nu sunt nici incuiat ,nici fanatic ,nici anormal,nici in nici un fel...si daca vrei te las sa ghicesti fanul caror masini sunt |
| All times are GMT +2. The time now is 12:37. |
- Copyright 2026 4Tuning