![]() |
Re: Marele Premiu al Buzaului editia a V-a
nu vreau sa ma repet dar mai intreb inca o data, cu lamuriri , acum : un bertone turbo 2.0 de 199 Cp cu 1360 Kg la ce grupa intra ? si daca se poate sa imi spuna si ce masini au fost la grupa respectiva. Merci anticipat.
P.S. este si vreun tabel si clasament cu toti participantii ? |
Quote:
In fine,nu am nimic cu tine esti nebun?!si cu nimeni altcineva,si nici masina mea nu este prea stock daca pot sa spun asa ....:???: cu toate ca e prima oara cand spun asta:???: E vorba ca cel putin STILO chiar nu avea frate ce sa caute in grupa aia,era prea strigator la cer,ce dreaq grupa de 100cp sa intre el cu 200cp?hai ma .. si tot asa... In fine,a trecut,ne-am simtit bine,m-am ofticat enorm de mult pe mine ca am facut aceeasi greseala ca la pitesti cu Cielo Am mai spus,poate pe viitor mai multi or sa dea dovada de fair-play si organizarea va fi altfel! Oricum,tin sa te felicit pentru castigarea grupei(cu toate ca nu aveai ce sa cauti la A2:lol:),erai singura masina care as fi vrut sa castige,tu si cu DACIA TAF de altfel! Mult succes si ne vdm prin oras si la urmatoarea legala! P.S.: DA PUNE CINEVA FILMELE SI POZELE ALEA ODATA?:twisted: |
Clasa A1
- ALL, kg / cp > 11.01 Clasa A2 - ALL, kg / cp = 11.00-09.51 Clasa A3 - ALL, kg / cp = 09.50-08.01 Clasa B1 - FWD, kg / cp = 08.00-07.01 Clasa B2 - AWD & RWD, kg / cp = 08.00-07.01 Clasa C1 - FWD, kg / cp 07.00-06.01 Clasa C2 - AWD & RWD, kg / cp 07.00-06.01 Clasa D1 - FWD, kg / cp 06.00-05.01 Clasa D2 - AWD & RWD, kg / cp 06.00-05.01 Clasa E - ALL, kg / cp < 05.00 + LIBERE |
Quote:
masini la grupa au fost cupra 290 cp cupra r cu gt28rs 280 cp vectra opc 380 cp megane rs 250 cp megane r26 250 cp gti edition 30 stock 240 cp gti stock 200 cp cooper s clio sport civic type r fn2 vento vr6 kadett gsi X2 cam astea au fost masinile grupa a fost castigata de vectra opc dar nu fara emotii |
mai intreb si eu clasamente ceva?:)
|
Quote:
|
subarul ce a castigat premiul la ultima grupa este cel pregatit la Tuning Corner ?
|
Quote:
|
Quote:
a castigat meme cu ibiza 1.8t grava rau si a mai fost un colt czt de 800 kg care a mers foarte bine restul nu mai stiu exact |
Quote:
|
Quote:
Puteam sa aducem asa si noi un urs 2.8 cu 1.6 in acte. Eu nu inteleg unde mai e satisfactzia sa declari una si sa ai alta. Cred ca aici intervine frica de grupe. Daca in loc de 150 CP acum ai 250, nu te dai la grupa cu mashini de 250 CP fiindca ti-e frica sa nu te arda baietii. Idea este ca nimeni nu declara nimic si se da fiecare unde poate. (data viitoare vin si eu cu un talon modificat si in loc de 2.8 vr6 o sa am un 1.8 de 90 CP sa ma dau si eu cu ceva cat de cat acolo...) :D |
oricum a meritat pe deplin deplasarea pentru a vedea cursa asta.
felicitari saintcuc |
Quote:
|
o cursa foarte frumoasa...datorita masinilor...care au fost adevarate bombe mai ales la ultimele grupe. wpp ctl nsl subaru albastru sunny czr s.a m-au lasat masca. pur si simplu bombe:)
|
Imi pare rau ca czt'ul de la iasi a picat cu ibiza in prima runda. Chiar vreau sa vad filmul pentru ca stiu ca pleaca f prost dar vine infernal mai apoi. Probabil buzaul cu bune si rele este singurul loc unde se mai organizeaza ceva periodic. Felicitari.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:36. |
- Copyright 2026 4Tuning