![]() |
Re:
Quote:
in skimb, un element esential la orice fotografie este incadrarea, care daca nu e buna - mai ales daca taie din subiectul principal al pozei - e durere.. bate imediat la oki (cel putin la un oki format).. anyway bafta si spor la pozat |
Re:
Quote:
daca nu le miscai pe prima si pe ultima...mai ales pe prima iesea mult mai belea.....in general pozele pe noapte cu timp mare de expunere aduc niste efecte misto... |
2 Attachment(s)
am nevoie de putin ajutor din partea voastra , vreau sa-mi ziceti care-i mai misto
varianta .... naturala :) sau cea .... cu chimicale ? (photoshop) orice fotograf isi mai joaca poza facuta in photoshop .. so .. m-am jucat si eu in speranta ca va iesi mai ... marfa astept raspunsuri .. sa va explic un pic si ce-am vrut sa fac daca va uitat atent la poza , cum m-am uitat eu ..cca. 10 minute :) observati ca ... am prins casa poporului in 2 noantze .. .un galben inchis .. si un galben deschis ... al cel de-al doilea nivel aceiasi chestie am facut-o si cu lambo`ul .. sus e mai inchis , jos e mai deschis .. so .. cred ca am creeat mai multa ambiantza .. in poza .. se pupa mai bine , astept pareri ,please |
Da..parca se vede mai misto...:D :roll:
|
las-o cum era santos...ca tu ai deskis lumina pe lambo dar nu se vede cum ar veni sursa de lumina asa de pronuntzata pe lambo...adica ar trebui sa straluceasca intr-un punct...in punctul in care lumina bate cel mai rau... :wink: deci mai bine lashi originalu :wink:
|
3 Attachment(s)
pun si eu 3 poze 8)
in ultima poza erea sa dea peste mine o ambulanta :twisted: |
@santos....mie imi place mai mult cea facuta cu PS
@basu...marfa....trepied ceva? oricum ultima e super tare...se vad girofarele alea...chiar marfa :) |
madskilz ai sa razi... am folosit portbagajului unui mertz pe post de trepied :lol:
|
Re:
Quote:
a meritat riscul :wink: |
4 Attachment(s)
Niste poze \"artistice\" facute de je in persoana.
|
pt santos....prima poza mi se pare mult mai buna k a 2-a
la a 2-a prea iese in evidenta mult galbenul ala de pe usa si iti atrage atentia iti sar ochii direct acolo pe cand ....in prima poza...pare un \"tot\"..parerea mea! orkm super poza! |
cea mai frumoasa poza e ultima... mie imi place cel mai mult ... si penultima, cu albina, e meseriash surprinsa....
10 x xxdaddyxx :lol: |
5 Attachment(s)
Niste poze mai recente care bat spre artistic :)
|
2 Attachment(s)
farul seatului ibiza m-a impresionat...
si seatul ibiza gri care a devenit auriu... |
ohooo ...
ai obtinut 2 reflexii .... woooooooooooooooooooooooooooooooooooooooow :P e bine ptr inceput .. mai ai ... :P |
| All times are GMT +2. The time now is 07:02. |
- Copyright 2026 4Tuning