Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Usergroup pentru soferite (https://forum.4tuning.ro/28-femei/85480-usergroup-soferite.html)

bodyspeed 05-08-08 12:26

Re: Usergroup pentru soferite

Ma bucur ca va placut si ideea mea....:D , aceea cu MissSpeedRacerR
Dar voi hotarati , sunt pro acestui username sa se materializeze , sa fiti unite , si fara prea multe orgoli ;) ..asa ca da-ti bataie :D
Sunt ceva fete in Nospeedlimit, so nu faceti o grupare 4 only girls :rolleyes2

j.v.l 05-08-08 12:54

Quote:

Originally Posted by APVitza (Post 1679931)
acum ce faci, te lauzi?:?:ca ai facut si tu liniute?:evil:

nu stiu daca ai reusit sa observi dar eu am votat Girl on road si nu *.Race.*
nu ma laud ca n-am cu ce.
eu sunt participant la trafic incepator :) si pana una alta nu-mi este frica sa ies cu masina in oras

cat despre liniute... hai sa nu exageram
a fost un caz singular. nu am de gand prea curand sa particip, dar daca insisti, ne intalnim odata sa vedem care are talent sa calce pedala ( de parca ar fi mare inginerie )

Mustang 05-08-08 12:56

Ce rivalitate intre voi, domnisoarelor ... :D

j.v.l 05-08-08 12:57

nu este rivalitate :)
este o discutie argumentata :lol:

APVitza 05-08-08 13:47

:lol::lol::lol::lol: eu glumeam...de ce te-ai atacat mai :P oricum fiecare face ce vrea cu masina lui...si liniute si restul...si ma legam doar de intrebarea ta...era important ca cele care au votat sa fi participat la liniute? si sa stii ca si eu am votat aceeasi denumire ca si tine. :P ma provoci la o liniuta?:twisted: nu am caii necesari sa iti fac fata...din pacate :(

tune_AKj 05-08-08 15:20

lasa ca te "faci " tu mare...:lol::lol:

j.v.l 05-08-08 15:32

Quote:

Originally Posted by APVitza (Post 1680128)
:lol::lol::lol::lol: eu glumeam...de ce te-ai atacat mai :P oricum fiecare face ce vrea cu masina lui...si liniute si restul...si ma legam doar de intrebarea ta...era important ca cele care au votat sa fi participat la liniute? si sa stii ca si eu am votat aceeasi denumire ca si tine. :P ma provoci la o liniuta?:twisted: nu am caii necesari sa iti fac fata...din pacate :(

nu m-am atacat :lol:
stiu ce ai votat si chiar mi-as fi dorit ca "Girl on road" sa fi ramas ca nume de usergroup. Era o simpla curiozitate de a mea intrebarea pe care am adresat-o cu cateva posturi in urma, pentru ca Sasha, din cate imi amintesc eu, a vrut sa faca acest usergroup in ideea de a fi ceva care sa ne reprezinte :) Nici eu, si probabil nici alte fete care au votat nu sunt "reisaritze" inraite :) de aceea, eram nedumerita de ce s-ar fi votat o insiruire dde cuvinte care n-ar avea o legatura mica cu ceea ce facem/suntem de fapt.

p.s. vino cu o masina de categorie apropiata si poate facem :lol: spre deliciul baietilor :lol: :lol: :lol:

APVitza 05-08-08 16:02

nu-mi da APV-u masina :(( ca te faceam sigur ;)) :twisted: ne auzim peste o saptamana cand ma intorc! salutari la toata lumea!

j.v.l 05-08-08 16:04

cand ti-o imprumuta, ma cauti :lol:

Sasha 05-08-08 16:36

:o :shock: unde s`a ajuns :no::roll:

KENZO 05-08-08 16:39

Quote:

Originally Posted by -Claudia- (Post 1679953)
Nu pot sa spun ca sunt fericita ca v-ati gandit sa faceti asta, dar va urez succes!
Asadar pica si ideea de club..... pentru ca nu are rost sa facem 10 cluburi "unice". Eu vroiam sa pastram anumite conditii,nu sa aderam la club doar pe baza de masina "tunata"...si aia NU cu mana noastra s.a.m.d.
Dati-i bataie...si ne auzim! :rolleyes2

@Gaby: stikerele se pun doar pe masinile fetelor, nu am treaba cu titiul tau!

Daca u crezi ca poti face ceva din asta dc nu ii dai bataie?acum daca iese unul gata al tau nu ar mai fi club....serios acum.da se pare ca nu prea stii ce vrei defapt.

Khalis 05-08-08 16:50

exact ce spunea si aleks... nu o sa se faca niciodata un grup numai pentru fete din simplul motiv ca suntem prea orgolioase si o sa ne certam tot timpul, o sa fim mereu tentate sa dovedim ca una este mai buna decat toate celelalte... si chiar daca acuma o sa sara inca 10 sa spuna ca nu e asa... stim cu totii ca asa o sa fie... asa ca, oricum ne stim care suntem... mai bine stam cuminti in cluburile noastre...
uite... deja s-a inceput... "te faceam sigur" sau alte replici asemanatoare... suntem mai rau decat barbatii.... :lol: :lol:
daca reusim sa lasam astea la o parte, avem sanse sa fim un club, un grup puternic.. dar cat timp ne certam intre noi ca sa dovedim care e mai groazava... n-avem nicio sansa...

Claudia 05-08-08 16:52

Nu cred ca ai inteles. Eu am venit doar cu ideea si am intrebat daca nu cumva deja exista unul. Daca voi ati inceput deja sa faceti planuri normal ca pica ce aveam eu de gand. Dar nu e cu suparare!

@khalis: sunt de in totalitate de acord cu ce ai spus ;) ...poate sunt prea putine care stiu sa faca echipa buna....

KENZO 05-08-08 16:55

Fa u unu si cine vrea sa intre sa intre cine nu,nu;)
Nu stiu dc stai in baza altora...eu mi-am facut clubul singur singurel...si am plecat la drum cu 3 masinii!
Daca ai ambitie o faci...crede-ma.

j.v.l 05-08-08 17:09

Quote:

Originally Posted by Khalis
"te faceam sigur" sau alte replici asemanatoare... suntem mai rau decat barbatii.... :lol: :lol:

doar ce am vorbit si cu !Sasha si o sa va spun si voua exact ce i-am spus ei:
atata timp cat te mananca si te trezesti din neant sa faci afirmatii de genul "ce ma te dai mare ca ai facut liniute? " in public, asteapta-te sa fii scarpinat la fel de in public.

cat despre "Sigur te faceam..." no comment :lol:
"Jucaria iubitului meu e mai frumoasa ca a ta !" :lol:

All times are GMT +2. The time now is 00:40.

- Copyright 2026 4Tuning