![]() |
Re: Matiz...Craiova
oooda...Superb...foarte frumos...
|
Imi place!
Intradevar', nu e la fix culoarea, dar depinde din ce unghi privesti! Asteptam niste poze mai clare, sa ne mai minunam ochii! Numai bine! |
Da e vorba de unghiuri,se observa din lateral mai mult, o sa fac niste poze mai clare cand am timp;)
|
Ha haaa!!! Ce 'uratel' e! Bravo dom'le asa se are grija de o masina! Foarte frumos ti-a iesit! Ai un mare + de la mine :D
|
Ma bucur ca va place, multumesc:oops:
|
9 Attachment(s)
Poze mai clare;)
|
Foarte frumos. Sincer sa iti spun nici iti dai seama de bare ca ar fi fost vopsite acum;)
Ce te-ar mai aranja acum:D 1. niste pleoape 2. sa o cobori un pic 3. niste semnale albe si stopuri clare si te-ai facut cu o masinuta beton;)...nu ca nu ar fi si acum:D...dar daca poti adauga si astea...nici cel carcotas om nu mai poate comenta;) Later edit: acum am vazut ca i-ai facut neagra rama aia de sus de la trapa. Bravo:) |
triplele putin afumate si pleoape..:D
|
Multumesc:oops:
Semnalizari albe chiar trebuie acuma ma enerveaza cum se vad cele galbene, arcuri sport vor venii cu sigurata dar mai astept putin:Dincet incet se transforma zelu'(asa ii zice prietena mea:lol: de la matizel) |
Incep buburuzele noatre sa semene! :) Arata superb! :)
|
Bine ca difera culorile ca altfel faceam thread comun:lol:....Mersi;)
|
Arata exagerat de bine acum... Felicitari... Informativ, cam cat te-a dus colantarea plafonului? Ma bate si pe mine gandul sa-l fac negru... dar eu nu am A/C si vara mi-e ca-mi blestem zilele... ca negrul atrage caldura...
|
Mersi;)
Nici eu nu am A/C dar la cat e de cald cat sa conteze plafonu, oricum nu ma intereseaza prea mult:-) autocolantu a fost 30 de lei si l-am pus eu cu un prieten ca doar aveam antrenament de la oglinzi:lol:, deci super ieftin:D |
Imi pare rau ca fac off-topic, dar am o nelamurire..
daca nu ai aer conditionat, pentru ce sunt butoanele si gurile de ventilatie.. normale, ca la matiz-ul cu a/c ? baga pur si simplu aer ?... sau, macar iarna, dau caldura.... scz, dar sunt putin confuz.... si despre masinuta.. e super tare! niste semnale albe l-ar aranja de tot.. ;) |
Da baga caldura iarna,si singura diferenta e pe consola de la ventilatie eu nu am buton de A/C restul exista si functioneaza la fel;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:21. |
- Copyright 2026 4Tuning