Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   TICO (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/8508-tico.html)

quick_5hifter 06-01-07 22:18

Re: TICO

super, imi place cum arata, dar ce ne facem cu politia? (capota...) tot forma asta vreau sa-i dau si eu la capota, dar putin umflata pe centru...

topser 06-01-07 22:22

tico_rs , tot incerc sa dau de tine pe mess dar nu raspunzi :( vreau sa te iau la intrebari.
arata super pana acum/

tico_rs 07-01-07 10:43

Inca nu s-au luat de asta, dar de obicei nu le dau talonul, zic ca e acasa... depinde cat de jegos e gaboru, iei intre 40 si 120 roni amenda... de obicei se multumesc cu o sg amenda, fie pt acte fie pt capota, folii, etc...

Vialy 04-02-07 14:10

MULTA BAFTA in continuare .. chiar imi place masina ta !

mad_mario 04-02-07 22:10

salut mai ai prelungirea d p fata k imi placea? si dak o vinzi cu kt ? butucul volanului e dela din vitan sik? marfa volanul am si eu identic :))

tico_rs 05-02-07 05:24

Mai am una prin garaj,daca o vrei ne descurcam noi, si da, butucul e din targ, cred ca e "universal" ca in alte parti nu am mai vazut:P probabil ca o sa schimb volanul pt ca nu e prea aderent, dar la momentul respectiv nu ma dadeau banii afara din casa si ca design chiar imi place, e unul simplu fara prea multe zorzoane...

mad_mario 05-02-07 10:14

da asa m-am gandit si eu k e marfa k e simplu butucul meu km harai, oricum mosu ala zicea k e d suzuki,p el scria mazda,acuma la volanunul meu mai are un cerc in plus si pe klaxon skrie racing yed,dar io nu pre cred ...si cu prelungire da-mi un nr de tel si sapt viit knd vin la scoala in buc discutam ...dar sa nu fie sparta,gaurita etc :D,fara nici o suparre

tico_rs 18-02-07 11:49

Sorry mario, dar o pastrez pt mine, am reusit sa spart bara de pe masina la un raliu pe macadam :D si am pus-o pe cea stock cu prelungire pana reusesc sa o refac pe cealalta...
De cand nu am mai postat s-au mai produs ceva modificari, dar poze voi pune abia cand vor fi toate gata, mai ales ca vreau sa fie o surpriza, lucrand intens pt 4t day :P :
- muzika s-a mai schimbat ceva, in sensul ca am renuntzat la subul de 12" si la boxele spate si configuratia e ceva in genul:
- sub: jbl gto 1502d 15" 300w rms in sealed 40 litri mdf
- amplif sub: mac z2200 600w rms@4ohm bridge
- boxe fata: pioneer ts a 172 c 60w 2-way compo
- amplif boxe: audison srx2 2x65w rms
- ca multimedia, masinutza a primit tetiere cu lcd 7" si sursa dvd in consola spate
- kit neon undercar rosu Raid HP cu 7 moduri, etc
- praguri iluminate Pilot pe pozitie si contact usa...
- praguri M style
- schimbator viteze mai "sobru" ( am imbatranit :P )

quick_5hifter 18-02-07 21:07

ooooo pai da' nu-i corect....atatea noutati si nu pui o poza-doua si pentru noi? macar cu subul, care stim cum arata...si cu restul instalatiei audio :D

tico_rs 18-02-07 21:45

1 Attachment(s)
Cu subul o sa pun maine, nu sunt total multumit de design, dar ca si calitate a SUNETULUI sunt super-multumit, se putea si mai bine, si va fi, dar deocamdata astia sunt banii, in viitor mai mult ca sigur ca se vor schimba cate ceva...

quick_5hifter 18-02-07 23:29

Imi place, felicitari!
In cazul asta, nu ne ramane decat sa asteptam pana maine :D
(se poate un pret si un furnizor pentru neoane? PM...)

tico_rs 19-02-07 17:06

1 Attachment(s)
Cum am promis:

LE: SRXu si condensatorul sunt intre bancheta si incinta si nu apar in poza...

Loukas 20-02-07 09:52

Mamaaaa.....tu vrei sa disloci haionul din balamale ? :D . Aveam si eu in fostul tico un sub slabut de 150 W , dar dupa 1 an de umblat cu el , am vazut ca nu se mai inchide portbagajul bine..trebuia trantit sa se inchida...eram desprinse putin surubele de la balamale...ma intreb daca tu ai aceeasi problema avand in vedere ca tu ai ceva mult , mult mai puternic ? Strangi surubele o data pe luna ? :D Si in privinta curentului cum ai facut ? Ai bagat alternator de matiz + baterie cu amperaj mai mare?
Oricum mafta in continuare cu masinuta.

tico_rs 20-02-07 13:52

Probleme "mecanice" prea mari nu am cu ea din cauza bass-ului pt ca am lucrat destul de mult la insonorizare, uneori prin metode... "neortodoxe", aka finitiile de plastic inlocuite cu mdf, cavitatile umplute cu vata minerala, tabla de la interior imbracata, la exterior, iar la interior izolata cu aluband, antifon, pasla, etc...
Un alt aspect este faptul ca eu folosesc o incinta in compresie care e mult mai blanda cu masina si in general nu ma omor cu house sau alte genuri de muzika traumatizante...
Insa la partea electrica nu stau la fel de bine, am alternator de matiz, baterie mai mare, dar una peste alta tot sunt mici, iar cablul de alimentare este putin subdimensionat 4 awg 20 mmp pt un consum de 730w rms, ceea ce inseamna un consum din baterie in jur de 1 kw...

tico_rs 03-03-07 09:04

1 Attachment(s)
Recent m-am convins si eu de calicenia mea si voi trece de la 4 awg 20 mmp si siguranta mini ANL care nu duce nici macar una din statii cu 0 awg 50 mmp si sig ANL de 200 amperi, prin urmare voi vinde cablul de alimentare ...
As avea o intrebare: stie cineva cat costa un aerograf pe capota? sau daca ar iesi suficient de bine si cu un print?
PS 4 oameni in masina pe A1 in a 4-a...

All times are GMT +2. The time now is 04:45.

- Copyright 2026 4Tuning