Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Galati / Braila (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila.html)
-   -   Prezentati-va "bolizii" ! (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila/8500-prezentati-bolizii.html)

TazzY 20-10-06 10:07

Re: Prezentatziva \"bolizii\" !

Imi place masinutza ta.. :)

riptor 20-10-06 13:22

eu se bucura atuncea! :)

ciprian_the_1 20-10-06 16:59

scula masina sa o stapanesti sanatos si fara evenimente bft

br01tim 21-10-06 16:18

meserie clio tau!sa o stapanesti sanatos!daca o tunezi putin ar fi si mai bestiala!oricum e tare.

Marian20 21-10-06 16:24

4 Attachment(s)
salut tuturor... celor ce ma cunosc si nu ma cunosc... ma numesc Marian, am 23 de ani sunt din braila dar galatiul si bucurestiul nu-mi sunt deloc orase straine... in weekenduri sunt intr-unul din orasele astea 2... f rar in braila... fost-am si eu o data demult pe aici prin zona mult mai activ dar aveam si o masina mai "activa" decat acum... oricum in prezent conduc vreo 3 masini dar una in mod special ... Ford Galaxy 2001 116hp cu un chip pe vine... in rest modificari muzica in mod special... jante Oxigin 17'' full chrome, bara protectie spate inox, pe drum de altfel si capota motor de carbon, bull bar si praguri inox... + renault megane sedan 1.5dci 80hp + ford focus c-max 1.6 110hp stock

br01tim 21-10-06 17:13

super Galaxy-ul tau!ti l-am admirat intr-o zi cand am venit prin BR.o parchezi mai mereu pe trotuar in fata bibliotecii,nu?erai sa dai peste mine intr-o zi,tot pe trotuar:)oricum bafta in continuare!aporpo din ce an e c-maxul?si unchimiu are unu din iunie 2005lai probleme cu portierele,adik iti scartzaie cand mergi pe drum denivelat?iarna se incalzeste mai greu masina?ms

Marian20 21-10-06 17:38

merci... da ala este de pe trotuar :) si scuze ca era sa dau peste tine dar probabil vroiam sa parchez sau sa ies de acolo .... :) c-max-ul e din 2004 si scartie haionul un pic ... dar na... asa se intampla la orice masina de genul asta... cat despre incalzire... acum vina prima iarna pt el la mine asa ca o sa aflu cum stau cu incalzirea in curand... :)

br01tim 21-10-06 20:13

sunt f curios cum o sa se comporte c-maxul tau ptr k mai stiu pe cineva tot cu c-max caruia la fel ii scartzaie portierele!la reprezentanta aia cik n-au ce sa-i faca!oricum vine iarna si iar dimineata asteptam peste 10minute sa se incalzeasca in masina :))in rest masina e faina!ms oricum Marian!salut!

Zyx 25-10-06 14:39

4 Attachment(s)
Salutare! Sunt si eu de prin zona, sunt plecat de vreo 4 ani la Bucuresti, pentru cei care sunt in "domeniu" de ceva vreme, acum vreo 3 ani ma plimbam cu un Seat Leon TopSport 1.9TDI de 150cp (fortat un pic pe la 200cp). Acum am intrat in posesia unui VW Polo GTI - frumusica, rapida, merge foarte bine, chiar mai bine dacat ma asteptam...

Marian20 25-10-06 15:49

Zyx... bine ai revenit pot sa spun... noi ar trebui sa ne cunoastem... cel putin din vedere ca din auzite mai mult ca sigur... chiar vroiam mai demult sa incercam ceva noi doi tu cu topsport-ul iar eu cu un urs de braila... dar care statea la bucuresti... ;) din pacate nu am mai apucat... si daca nu ma insel esti printre membri fondatori insomnia sau erai in insomnia... asta e sigur... cu polifem, zetemte & co... oricum ne-am gasit de cateva ori prin herastrau , in piata victoriei si pe calea victoriei in parcarea aia mare... nu mai stiu ce hotleuri erau acolo... oricum stii ce spun asta e clar... ;)

Zyx 25-10-06 16:10

Corect, corect, corect... Ce pot sa spun... Membru fondator nu sunt, dar sunt de pe la inceputuri in club.
Momentan Polo-ul este sub Leon. Repet, momentan. Pe la primavara va fi peste. Acum ma bucur de ea asa cum este... Merge foarte bine, pot sa tin pieptul unor masini mai potente chiar.

shadowro 27-10-06 08:22

am schimbat si eu coaja mea cu o coaja care prinde 0-100 ceva mai repede(aproape insesizabil).

yknot 27-10-06 09:10

sa o stapanesti sanatos!

shadowro 28-10-06 01:44

Quote:

Originally Posted by yknot (Post 600544)
sa o stapanesti sanatos!

sarumana :)

Cipin-KUS 28-10-06 03:19

hai zi la lume ce ai luat...pune poze...zi ce stie sa faca...nu te kk pe tine...!!

All times are GMT +2. The time now is 22:35.

- Copyright 2026 4Tuning