![]() |
Re: Dacia Logan(benzina) vs Dacia Logan(diesel)
Asteapta mult si bine:))
|
Quote:
oricum se vede ca stii mecanica...ma multe si imi place cum gandesti ! vezi ca daca stii prea multe...or sa te lichideze ...:)) ai grija ! |
10x, I will:P
|
Renault confirma: va exista o masina de 3.000 de euro
Sa confirmat ca se doreste sa se creeze un nou model de buget mult mai ieftin decat Dacia Logan, ce va fi vandut pe pietele emergente. Masina va fi destinata initial pietei din India si va aparea peste aproximativ trei ani. Ceea ce va deveni probabil una dintre cele mai ieftine masini din lume (nu uitati ca si concurenta de la Tata planuieste un automobil chiar mai putin pretuit, la doar 2.000 de euro) va fi dezvoltata si construita tot in aceasta tara, acolo unde francezii vor deschide un al treilea Technocentre (in care vor lucra aproximativ 1.000 de ingineri locali dedicati acestui proiect) si o noua fabrica, ce va deveni operationala in 2009. Nu s-au facut precizari vizavi de un posibil export al acestui model si in Europa, insa, in caz ca o vor face, ne-am bucura cel putin la fel de mult daca se vor gandi de doua ori inainte sa anunte pretul minim la care poate fi cumparata masina… |
va dati seama cum ar arata masina aia noua la numai 3000 euro
motor, roti, volan si un scaun |
Quote:
|
Ma uit si ma minunez cite ineptii scot unii care au virsta cit anii mei de conducere...tineretea bat-o vina...Partea proasta e ca multi pun botul!
|
la 3000 de euro... :))))))))))) ce se rastoarna Loganu la 6000 de euro...d'apoi asta sa mor de nu o sa ii iasa rotile in timpul mersului :)))))))
|
Mah...mai lasati in pace masinile astea...ca nus facute pt curse si pt cine stie ce viteze!Masina atat prinde indiferent ca zice X sau Y ca prinde 140 sau 200...daca ar trebui sa luati in seama orice rautate la adresa masinii(oricare masina)ar trebui sa nu mai poti dormi noaptea...Ca performante clar la logan e mai buna benzina pt ca orice 1.4 MPI are 75 CP si 1.5 dCi are 65/70(dar e mai greu) si e logic ca e mai buna benzina!Impresia de demaraj mai bun e lasata de cuplu mai mare insa e doar o IMPRESIE!
1.4 MPI 0-100 km/h 13 sec 1.6 MPI 0-100 km/h 11.5 sec 1.6 16v 0-100 km/h 10.2 sec 1.5 dCi 0-100 km/h 15.5 sec =>ca e mai rapida benzina 1.4 MPI V-max(talon) 162km/h=>vit max reala ~165+ km/h,viteza indicata pe kilometraj de cca 170+ km/h 1.6 MPI V-max(talon) 175 km/h=>vit max reala ~180 hm/h,viteza indicata pe kilometraj cca 185+ km/h 1.6 16v V-max(talon) 183 km/h=>vit max reala ~188+km/h,viteza indicata pe kilometraj 193+ km/h 1.5 dCI(65CP) V-max(talon) 155=>vit max reala ~160 kmh/,viteza indicata pe kilometraj 163+ km/h Eroare la kilometraj este absolut la orice masina...dar nici chiar asa (erori de 15+ km/h...ca doar nu e....:)) PS:va place poza de la avatarul meu...???;;)e un logan 1.6 8v(ca are cip,filtru de aer schimbat,evacuare complet schimbata si alte mici smecherii e partea a 2-a) bye bye |
Quote:
Quote:
|
ciuda ciuda nu, sclipitorule? Vezi ca m-am uitat pe threadul cu alezaj vs cursa si mi-a fost dat sa citesc cele mai mari idiotenii pe care le-am vazut vreodata in viata mea! :))
|
Quote:
Quote:
|
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...106#post961106
sa vada totii cata inteligentza posezi... Formula pt lucru mecanic la tine e aceeasi cu cea pentru cuplu! Bravo! |
E bine ca esti mandru ca esti prost...pentru ca si daca n-ai fi mandru tot prost ai fi :lol:
|
Sa vedem cum se manifesta orgoliul ranit al lui race... Oricum o sa incerc sa nu ma cobor la nivelul lui. La ce expresii foloseste mai ales acolo, cred ca deja face crize de nervi in fata calculatorului cand posteaza. Pacat. Macar ma mai binedispune cu ineptiile pe care le posteaza... Acuma, ultima oara cand a postat pe diametru vs cursa a fost chiar hilar... se pierduse, nu mai stia ce sa spuna ca sa isi transforme falsitatile in adevar... E chiar pacat. Un om cu caracter ar fi recunoscut ca a gresit si ar fi fost mult mai apreciat.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:33. |
- Copyright 2026 4Tuning