Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Renault (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault.html)
-   -   Renault Megane (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault/8463-renault-megane.html)

preparatu 04-12-06 01:23

Re: Renault Megane

Quote:

Originally Posted by sebi{ (Post 646543)
nu intzeleg,din bara o potzi lasa mai jos sau ridica mai sus nici de cum nu potzi sa o intaresti,vrei sa zici ca ai intarit-o din telescoape?!?!?!?

da,ce este asa de necrezut,vino sa te convingi,masina e ca si sudata...

yknot 04-12-06 10:20

pai asta a si spus, ca a pus amortizoare sport...

sebi{ 04-12-06 20:50

Quote:

Originally Posted by yknot (Post 647117)
pai asta a si spus, ca a pus amortizoare sport...

am vaz ce a scris dar nu stiu daca poate avea asa efect sa schimbi telescoapele si arcurile nu!
am o intrebare la tine ca am vaz ca tu esti electricianu la motoru meu,nu imi incarca,amschimbat releu si perile,iar diodele sunt bune imi potzi da vre-o sugestie?

preparatu 04-12-06 22:25

Quote:

Originally Posted by sebi{ (Post 647982)
am vaz ce a scris dar nu stiu daca poate avea asa efect sa schimbi telescoapele si arcurile nu!
am o intrebare la tine ca am vaz ca tu esti electricianu la motoru meu,nu imi incarca,amschimbat releu si perile,iar diodele sunt bune imi potzi da vre-o sugestie?

nu are arcuri pe spate,asa e sistemul la modelul asta de megane.

yknot 05-12-06 08:26

Quote:

Originally Posted by sebi{ (Post 647982)

eu electrician?.... buna gluma
poti incepe prin a vedea daca este conectat cum trebuie... daca are + din contact, masa, etc.
mai bine vorbesti cu un electrician ;)

demian 05-12-06 22:51

Ce a scris preparatu este adevarat eu am o laguna96 si am coborato tot asa cu bara de torsiune din spate si ii tare de tot a de mentionat ca am fost din P pana in Ro cu full de bagaje si 2 persoane in spate si nam avut nici o probleme numa bine

preparatu 06-12-06 16:49

Quote:

Originally Posted by demian (Post 649730)
Ce a scris preparatu este adevarat eu am o laguna96 si am coborato tot asa cu bara de torsiune din spate si ii tare de tot a de mentionat ca am fost din P pana in Ro cu full de bagaje si 2 persoane in spate si nam avut nici o probleme numa bine

dap,asa e...!

TIME2JET 06-12-06 17:05

Salut Poti Sa-mi Zici Si Mie Unde Ti-ai Facut Spoileru Pe Fata Si Sprancenele Pe Faruri ?mersi

preparatu 09-12-06 10:36

Quote:

Originally Posted by TIME2JET (Post 650765)
Salut Poti Sa-mi Zici Si Mie Unde Ti-ai Facut Spoileru Pe Fata Si Sprancenele Pe Faruri ?mersi

iti dau un nr de tel
0721357101 e nr meu si vb

sebi{ 09-12-06 14:23

nu ma contrazic cu voi dar pare putzin i logic,nu credetzi?

demian 12-12-06 14:13

Quote:

Originally Posted by sebi{ (Post 654012)
nu ma contrazic cu voi dar pare putzin i logic,nu credetzi?

La ce te referi ps: cum ii Tm na-m mai fost acolo din 99 pt ca ma-m mutat se mai foloseste expresia "Ai pus bot" numa bine

sebi{ 12-12-06 17:52

am pus botu la ce?lamurestema ca eu sunt mai greu de cap

R.Megan 21-12-06 12:42

Sal si respectele mele Sebi super tare masina, am si io un reno dasta 19dti si tare miar place sa arate ca al tau numai k akum sunt abia in stadiul de schimbare a casetofonului :D. Vruiam defapt sa te intrb de unde ai luat suportul pt cd-player si cat ai dat pe el. Si daca stie cineva daca exista vreun cd-player inafara de cele standard reno care sa se "pupe" cu comenzile de la volan.

demian 21-12-06 15:06

exista cd-player care recunoaste comenzile de pe volan ii cam 100euro unu

marloW 21-12-06 19:39

man stii sigur ca exista Cd player care accept sateltul de comanda si afisajul din bord? ca pe unde m-am interesat eu se vehiculeaza doar ideea unui adaptor care costa cca 100 de euro.
da si tu detalii te rog! merci!

All times are GMT +2. The time now is 20:12.

- Copyright 2026 4Tuning