Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Crazy Drivers (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers.html)
-   -   INVITATZIE LA INTALNIREA CRAZY DRYVERS. (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers/8431-invitatzie-intalnirea-crazy-dryvers.html)

mertan 07-10-05 22:58

marfa. :D :D :D

SV-05-YBG 07-10-05 23:06

Imi pare rau ca am lipsit ultimele doua zile de pe forum. Dar nu imi place la ce s-a ajuns. Eu spun ca ar fi cazul sa nu va mai certati de la lucruri aiurea.

Ca sa concluzionez: Andrei (ex-GOLF II) vine daca este in tara. De asemenea, nu cred ca pentru Fritz ar fi o problema. Oricum am sa ii dau un tel maine ca sa aflu mai multe detalii.

EU VIN SIGUR.

ASA CA LASATI DISCUTIILE AIUREA SI PREGATITI-VA CA VIN.

Cam asta pentru moment.

Anonymous 08-10-05 00:13

Quote:

Originally Posted by \"mertan\"
as vrea si eu sa merg la siab dar unii stiu cum e cu mamele astea :cry: . lasa ca imi iau eu carnet si ma duc eu peste tot. bafta baietzi si drum uscat si distractize placuta. :D :D :D

.................................................. .............................

Invata intai sa vorbesti si dupa aia scrie ceva.[/b]

B-14-BYE 08-10-05 00:42

sal

anonimule.. frate. nu ti se pare ca te bagi cam aiurea in seama? altii nu au permis si au masina si au bagat mai multi bani in masina aia decat ai tu.. poate tu n-ai ce sa mananci si ai trecut si tu pe forum sa zici ceva... ne-am saturat de atatia increzuti pe aici.. give us a breack

mertan 08-10-05 07:23

ce sai faci. mai sunt si dinastia pe forum. de unde stie el ca nu am carnet.
am carnet de a1. vb foarte serios. nu am gasit poza cu permisul ca ii aratam eu ***ului asta. el nici nu stie ce e aia intersectzie.

mada 08-10-05 11:30

mertan e deajuns ca stii tu ca ai carnet , nu e nevoie sa dovedesti cuiva ca ai , rlx ;)
lasa`l pe domnu anonim sa spuna ce vrea si nu va mai certatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
nu castigati nimic certandu`va :)

Zerofast 08-10-05 11:53

si ce daca nu are carnet
sa-si vada de treaba {guest}
macar mertan stie ce inseamna cuv. TUNING si nu este un simplu cuv este o pasiune 8)

LaMishto 08-10-05 12:01

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mertan\"
iasi: il strnag de gat pe andrei. maaaaaa. vb cu pretenii de acolo.

si eu te strang de gat daca nu vine mitza :P

Alex23GAM 08-10-05 13:42

si eu vin astept ora exacta si sa stiu cine mai vine din iasi ca sa plecam mai multi

LaMishto 08-10-05 21:08

deocamdata eu.. fixxer inca n`am reusit sa vb cu el.. iuiu nu crede ca vine.. deci.. vezi si tu sergiu, cia.. cine mai vine ;)

Puya^WRX 09-10-05 16:11

Sper ca o sa vin si eu pe 16 la bc......daca imi vine ambreaju saptamana asta:))

LaMishto 09-10-05 16:52

te asteptam. tu esti baiatul cu octavia, nu? ;)

Puya^WRX 09-10-05 21:18

da.......eu sunt :pistoles:

aleks 10-10-05 14:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Puya^WRX\"
da.......eu sunt :pistoles:

sa vii la bacau, noi te asteptam :wink:

Low_Ridah 10-10-05 15:23

Cred k vin si eu la Bacau ... dak am loc in masina :) sper sa mai aiba loc Fritz in masina ....

All times are GMT +2. The time now is 18:17.

- Copyright 2026 4Tuning