![]() |
marfa. :D :D :D
|
Imi pare rau ca am lipsit ultimele doua zile de pe forum. Dar nu imi place la ce s-a ajuns. Eu spun ca ar fi cazul sa nu va mai certati de la lucruri aiurea.
Ca sa concluzionez: Andrei (ex-GOLF II) vine daca este in tara. De asemenea, nu cred ca pentru Fritz ar fi o problema. Oricum am sa ii dau un tel maine ca sa aflu mai multe detalii. EU VIN SIGUR. ASA CA LASATI DISCUTIILE AIUREA SI PREGATITI-VA CA VIN. Cam asta pentru moment. |
Quote:
Invata intai sa vorbesti si dupa aia scrie ceva.[/b] |
sal
anonimule.. frate. nu ti se pare ca te bagi cam aiurea in seama? altii nu au permis si au masina si au bagat mai multi bani in masina aia decat ai tu.. poate tu n-ai ce sa mananci si ai trecut si tu pe forum sa zici ceva... ne-am saturat de atatia increzuti pe aici.. give us a breack
|
ce sai faci. mai sunt si dinastia pe forum. de unde stie el ca nu am carnet.
am carnet de a1. vb foarte serios. nu am gasit poza cu permisul ca ii aratam eu ***ului asta. el nici nu stie ce e aia intersectzie. |
mertan e deajuns ca stii tu ca ai carnet , nu e nevoie sa dovedesti cuiva ca ai , rlx ;)
lasa`l pe domnu anonim sa spuna ce vrea si nu va mai certatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! nu castigati nimic certandu`va :) |
si ce daca nu are carnet
sa-si vada de treaba {guest} macar mertan stie ce inseamna cuv. TUNING si nu este un simplu cuv este o pasiune 8) |
Re:
Quote:
|
si eu vin astept ora exacta si sa stiu cine mai vine din iasi ca sa plecam mai multi
|
deocamdata eu.. fixxer inca n`am reusit sa vb cu el.. iuiu nu crede ca vine.. deci.. vezi si tu sergiu, cia.. cine mai vine ;)
|
Sper ca o sa vin si eu pe 16 la bc......daca imi vine ambreaju saptamana asta:))
|
te asteptam. tu esti baiatul cu octavia, nu? ;)
|
da.......eu sunt :pistoles:
|
Re:
Quote:
|
Cred k vin si eu la Bacau ... dak am loc in masina :) sper sa mai aiba loc Fritz in masina ....
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:17. |
- Copyright 2026 4Tuning