Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   NoSpeedLimit Romania Club (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club.html)
-   -   Au inceput inscrierile in NSL Romania (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/8429-inceput-inscrierile-nsl-romania.html)

F_L_R 26-02-07 11:04

Re: AU INCEPUT INSCRIERILE IN NSL-ROMANIA

-Va rog frumos....nu am sters nimic de la acest subiect de discutie dar sincer va rog sa va mai uitati odata la titlul si esenta acestui TOPIC.
-Va multumesc.

SEBASTIAN 26-02-07 20:51

:arrow:
Quote:

Originally Posted by rada_ady (Post 768399)
stai linistit ca nu m-am referit la liniute .stiu ca ai masina cea mai puternica . Uita-te la cursele organizate in ultimul timp .Care ti s-a parut organizata ca la carte si fara incidente .iti spun eu niciuna :accident la casa poporului, accident si haos la dragonu rosu

Sti cate curse am organizat?
Cateva zeci chiar cu Florica in echipa si sa-ti spun ceva in peste 50 au fost 2-3 evenimente si vina a fost a participantlor pe propie raspundere.
Cei care au gresit au uitat ce le-a spus Andrei, Florica, Sei eu si altii au fost mai destepti si atunci eram pregatiti, salvare, [pmpieri descarcerare.
Haosul a apartinut celor de tip gura casca.
Ciar daca a fost accident noi am gestionat cu profesionalism si calm situatia.
Iti multumim pentru aprecieri insa sa nu te superi ca te cred doar un mic carcotas.

SEBASTIAN 26-02-07 20:55

Quote:

Originally Posted by NSL_Florica (Post 771704)
-Va rog frumos....nu am sters nimic de la acest subiect de discutie dar sincer va rog sa va mai uitati odata la titlul si esenta acestui TOPIC.
-Va multumesc.

Esti in stare sa gestionezi clubul cu cei mai multi membrii?

F_L_R 27-02-07 21:28

-Nu stiu daca suntem noi cei mai multi....dar crestem pe zi ce trece numeric si calitativ. Eu incerc sa gestionez prin civilizatie si vrem sa dam dovada ca suntem cei mai civilizati Raceri .

SEBASTIAN 27-02-07 23:17

Un tel luminos.
Felicitari!

F_L_R 11-03-07 03:33

-Pentru ca No Speed Limit este acum legal , toti trebie sa fim legali.
-Inscrierile in club conform legilor si al statutului nostru se face baza de cerere.
-Sambata 17-Martie voi prezenta catre dumneavoastra (membri nsl) cererea tip pt a fi completata.
-Clubul poate primi 3 feluri de membri:
-MEMBRU ONORIFIC
-MEMBRU ACTIV
-MEMBRU SIMPATIZANT

Sebastian-TOP 12-03-07 10:27

O sa ducem aceste cereri si in filialele din tara. E lucru bun si de multi asteptat. S-O FACEM LEGAL

Pedal2vMetal 12-03-07 11:28

buna
as vrea sa ma inscriu si eu in NSL.id-ul meu de messenger e [email protected]

kok-206 12-03-07 11:43

Salut baieti,salutare club NSL!
Sun Pavlos- KOK(din Ploiesti) si as vrea sa va intreb in cazul meu in care masina a ars la accident ,va trebui sa ma inscriu din nou cu cea noua pe care o voi lua? Va avea aceleasi numere de inmatriculare dar va fi alta marca fata de cea inscrisa initial.Astept un raspuns.ID MESSENGER - evanghelidispavlos
Multumesc anticipat.
DRIVE SAFTY!:!: :!: :!:
Viata e pe primul loc!

Pitu 12-03-07 12:55

nu paul stai linistit , avem fisa ta veche

Pedal2vMetal 12-03-07 13:04

nu merge site-ul asa ca as vrea sa stiu si eu care sunt regulile de admintere..din cate am vazut pe aici ...am si varsta necesara..carnet..masina..ce mi-ar mai trebui?

ema_sierra 12-03-07 13:09

Quote:

Originally Posted by Pedal2vMetal (Post 793676)
nu merge site-ul asa ca as vrea sa stiu si eu care sunt regulile de admintere..din cate am vazut pe aici ...am si varsta necesara..carnet..masina..ce mi-ar mai trebui?

Caracter...

Pedal2vMetal 12-03-07 13:12

foarte dragutz...am si de asta.. si mai am si umor :) .. vroiam sa le impart si cu membrii nsl :))

ema_sierra 12-03-07 13:13

Quote:

Originally Posted by Pedal2vMetal (Post 793691)
foarte dragutz...am si de asta.. si mai am si umor :) .. vroiam sa le impart si cu membrii nsl :))

Te asteptam sambata la intalnire.....

Pedal2vMetal 12-03-07 13:15

asta era problema..nu pot sa ajung sambata..sunt plecat in fiecare weekend din bucuresti..ma mai duc si eu acasa...

All times are GMT +2. The time now is 23:52.

- Copyright 2026 4Tuning