![]() |
Re: Daciotu` NT 22 TGR
Quote:
Acolo de vreo 4 beri la 2L. :lol: |
Quote:
Dupa cum zice si Andi mai sus nu e un capat de tara un 20-30 de lei, doar ca trebuie putin batut din poarta in poarta pe la firmele de profil. Persoana care m-a ajutat cu bad boy look-ul la Daciot, ma refer la partea de sudat , a demisionat cam la vreo doua saptamani dupa ce am efectuat modificarea. Si a cam trecut ceva timp de atunci , considerand ca atat modificarea capotei cat si vopsitul masinii a avut loc in iulie 2008. Eu iti zic sa iei intr-o zi la rand toate firmele care lucreaza pe profil metalurgic si au si un aparat de sudura performant si arunci cate o intrebare la fiecare si sondezi piata. Care iti convine atat calitativ cat si ca pret , ala o sa iti faca modificarea. Acum depinde cum vrei sa o faci ca totusi din cate tin eu minte masinuta ta e Zambet, deci o sa poti face ceva interesant . Maine am in plan instalarea geamurilor electrice, poze dupa isprava 8) |
A trecut ziua de sambata si nu am reusit prea multe. am intampinat probleme la demontarea macaralelor originale dar si la instalarea celor electrice. Cu toate ca am fost destul de nebun sa ma apuc de treaba asta avand in vedere conditiile meteo total nefavorabile, nu am reusit decat sa dau cateva gauri in portiera stanga si sa pun geamul pe sina cu rolele,am instalat o macara si am testat provizoriu macaraua instalata .Sunt multumit de rezultat, dar treaba nu e inca gata.
Poze nu am apucat sa fac asa ca mai astept pana o sa instalez si cea de-a doua macara si o sa fac poze in detaliu cu sistemul. Apropo, sambata trecuta a fost FRIG rau! m-am convins pe pielea mea :oops: |
felicitari, vad ca ai facut multe progrese de cand nu ne-am mai vazut...bafta in continuare(e bine ca poti sa iti urmezi visul;))
|
am uitat sa te intreb, cat te ajung noile jante?am si eu nevoie de cateva:), care mai are si la ce pret?
|
frumusica dacia,te-ai pus serios pe ea :)))
|
Quote:
Quote:
Sau poti incerca pe partea stanga inainte de a ajunge la noul show-room Efimex , e acolo o cabanuta cu cauciucuri si cu jante. Incearca-ti norocul. Quote:
Eu sper sa fie bine si stiu sigur ca asa va fi.:twisted: |
ceva poze/video cu macaraua instalata?:)
|
spor la treaba in continuare trifi! felicitari pt tot ce ai facut pana acum la masinuta!
|
nu ma mai cunosti;).Sunt Andrei, am avut o dacie albastra(NT-04-CAN).numai bine
|
salutare....ai o dacie ff frumoasa........ felicitari pt munca depusa....si bafta in continuare la modificari....numai bine...
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Ca tot postez astazi , va urez tuturor un Paste Fericit si sa ne auzim cu bine ! |
10 Attachment(s)
Va salut si vin cu noutati!:D
Dupa multe saptamani de sapaturi pe net si raite in parcurile de dezmembrari am dat lovitura.8) Ieri am pus mana pe un ansamblu mai special: punte de Renault 18 in 4 prezoane cu tot cu tamburi. Aveti si cateva poze mai jos. Puntea actuala e in 3 prezoane cu tamburii mari, totusi puntea asta in 4 prezoane mi se pare ca are tamburii mici, Asa o fi:?: Daca are intr-adevar tamburii mici, credeti ca ar influenta cu ceva eficienta la franare:?: Stiu ca arata cam urat acum, dar sper sa o aduc la o stare decenta si sa fie functionala cat de curand.:oops: Apropo, pentru o reconditionare totala a puntii si a tamburilor ce fel de solutii ar trebui sa folosesc? ca sa stiu de unde sa incep. Si acum pozele::rolleyes2 |
Felicitari pentru achizitie...unde ai fst la dezmembrari?Piatra?
|
Quote:
Puntea am primit-o de la un alt parc de dezmembrari din Bacau, care are legatura cu parcul din Dumbrava. Poate ai noroc sa gasesti si tu, daca te intereseaza sa treci la 4 prezoane 8). |
| All times are GMT +2. The time now is 05:16. |
- Copyright 2026 4Tuning