![]() |
Re: Masina mea : 1968 Opel Rekord Coupe
Quote:
ca am trimis si eu PM...si nimeri si el aiurea..:lol: ..PM-ul :oops: |
Quote:
Numele proprietarului este Andrei,si mai are o masina din cate stiu,un Opel Kapitan din 1958. |
ma refer la care andrei din pagina trecute, ce aID are, ca am trimis persoanei deasupra mesajului tau si n-am nimerit bine se pare :-P
eu am un Kapitan din 62 si vreau sa-l vand.. |
in ce stare este masina la ora actuala ?
|
Cati oare mai tin minte unde si cand sunt facute ultimele poze ???... 4Tuningul era proiect pe atunci ....
|
Cu GRE (autostop.home.ro), Virgil & the gang la Baneasa. Multe erau proiect pe atunci..
|
Ce vremuri ... ma uit la poze si ma apuca nostalgia ... mai am si acum sapca aia bej pe undeva ...
|
o singura intrebare catre tine skatelite...ai cumva contract sau stii de aparatia masinii tale pe site-ul wolfrace? Vezi aici despre ce este vorba
P.S. Am vazut ca ai scris pe prima pagina..."hot of the press" dar nu arata nimic daca dai click pe link... |
Da, a fost in Wolfrace Hall of Fame 2006 - una dintre cele 10 masini alese de ei pentru homepage-ul de atunci. Din vreo 4500 trimise. Nu a fost nici un contract, si nici n-am trimis-o eu - au gasit-o pe net si m-au intrebat daca vreau si daca le pot trimite niste foto de rezolutie mai mare. Si am zis da.
|
masina arata super si cu stil. zic eu. te-ai gandit la varianta sa integrezi barile cronate, semnalizatorele si stopurile?
|
Frumoasa rau de tot masina :-)
Felicitari! |
felicitarii,superba
|
Intradevar superba...felicitari, mai ales pentru vopsea
|
Maşina asta e cea mai stilată maşină de pe 4TUNING!...
Nu am mai văzut aşa ceva īn ţară, pānă acum! Vopseaua e demenţială! Īmi spui şi mie codul de la ea?... Mai pune şi nişte poze să ne mai īncāntăm şi noi privirea!... Baftă! |
Superba Bijuteria http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-dance004.gif
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:53. |
- Copyright 2026 4Tuning