![]() |
Re:
Quote:
|
F frumos ceea ce ai scris,d3vilish_lips.este f adevarat ceea ce ai scris.bravo baietilor care respecta o fata care ii iubeste pt.ceea ce sunt,iar pt.ceilalti baieti care au prietene care ii mananca de bani,nu pot decat sa le zic sa deschida ochii bine.
:wink: |
d3vilish_lips, pur si simplu nu am cum sa te completez...
ai spus totul exact cum trebuie, ai 10 puncte... |
Auzi, tu chiar urasti viata?
Psycho, traitear tie, ai vazut la ce s-a ajuns de la petrecere? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ai zis-o ca-n filme \"Devil\"... FELICITARI!!!!! |
....nu Mr.Nice nu urask viata da am vazut ce surprize iti aduce :twisted: :twisted: .....si apropo Psycho e ink pe pozitii la mine asa k nu iti mai face griji :D ....
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
.......l`ai innebunit tu :twisted: :twisted: :twisted: (prietenii stiu de ce :lol: :lol: )...... |
Pai cum sa urasti femeile, le adoram!
|
Re:
Quote:
cum ar fi curvele cu 2 fete care umbla numa' dupa bani... |
Re:
Quote:
.....alea nu`s femei alea sunt doar niste fiinte ordinare....... |
well..... tecniclly ... they DO have a little \"BIRD\" between their legs .. so .. sunt femei ...
ca-s curve , asta-i partea 2-a ... ca le uram .. asta-i partea 3-a .. ca adoram partea 1 , asta-i partea 4-a .... p.s: banuiesc ca atzi dedus ce reprezinta partea 1 |
Never trust anything that bleeds for 5 days and dosen't die :lol:
poate ca barbati nu urasc femeile... eu unul nu... dar cine poate avea incredere in ele? :shakefist |
Re:
Quote:
.....restul in afara de tine? :twisted: :twisted: :twisted: ......hai k sunt si fete de incredere nu fi rau ......... :wink: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
......aici te contrazik cu mana pe inima ..... :twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 16:40. |
- Copyright 2026 4Tuning