![]() |
PROMOTII pe 4TuningRO
(https://forum.4tuning.ro/235-promotii-4tuningro.html)
Re: KIT-uri distributie la PRET SPECIAL
Quote:
2.Rola intinzator 531 0591 30 = 190 ron (INA GERMANY) 3.Pompa apa AIR 1580 = 108 ron (AIRTEX) |
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Rola intinzatoare nu e aceea; a mea e altfel deoarece am aer conditionat si chiar ea e problema ca nu o gasesc. Daca gasesc o poza o postez. |
Quote:
|
o oferta kit distributie +pompa de apa
pentru vw golf 4 1.9 tdi 85kv(116bhp) s/n caroserie = wvwzzz1jz1w213061 s/n motor = ajm299042 |
4 Attachment(s)
Quote:
va multumim |
cat costa un kit distributie ptr opel astra classic 1.7 dti din 1999 motor Y17dt
|
Buna sera
Oferta a fost trimisa pe pm ,oferta este informativa,in caz de comanda necesita serie caroserie si numar motor [email protected] sau www.cormar.ro/formular.php |
multumesc
aduceti cumva si piese accesorii sa stiu cum sa fac comanda? (proiectoare bara+instalatie propriu-zisa |
sal ptr un daewoo espero 1.8 din 97' ai ceva????:) dak da un chit complet de distributie kt este???
|
Golf 4 1.6 16 v - AZD
WVWZZZ1JZ1W613405 hatchback - 3 usi , 2001 Un pret pentru distributia completa? Multumesc |
pentru vw polo motor 1.4 tdi din 2007 motor BNM 51kw.. multam`
|
Quote:
www.cormar.ro/formular.php |
Buna seara!
Poti te rog sa imi spui si mie pretul(preturile) pentru kit distributie Audi 2.8i quattro, motor AQD, fabricatie '99-2000, serie WAUZZZ4BZYN014129? Multumesc anticipat! |
Quote:
*garantie 90000 km *trasnport gratuit in tara kitul cuprinde ;curea distributie ,2 role intinzatoare,rola ghidaj,amortizor vibrati |
| All times are GMT +2. The time now is 16:18. |
- Copyright 2026 4Tuning