Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   AG 86 BRS - Solenza Clima--- Sugestii tuning (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/83172-ag-86-brs-solenza-clima-sugestii-tuning.html)

KillerINC 03-09-08 00:08

Re: AG 86 BRS - Solenza Clima--- Sugestii tuning

hmmm ...trebuie gandita si analizata chestia asta ...

oricum , body kit-ul il pun peste 2-3 luni , sau cjhiar in primavara , in functie de fonduri ;)

KillerINC 05-09-08 14:58

solenza este momentan lasata la babana la tara , ca azi vroiam sa bag dosarul de inmatriculare , dar nu s-a putut . asa ca il bag luni . momentan merg cu Nova Gt a cumnatului meu ...

astazi mi-au venit si pleoapele, la 6 ma duc sa le ridic de la curier , asa ca voi reveni mai pe seara cu poze.

in alta ordine de idei, am inteles ca sambata viitoare e cursa de indemanare la stadion, asa ca sper ca pana vineri sa imi iasa talonul ca sa pot sa ma inscriu cu BRS-ul ... Doamne`ajuta

bobby_gsi2 05-09-08 15:44

Sunt liniute, nu indemanare....sau cel putin asa stiu eu. grupele sunt ca de obicei pe cilindree, taxa de inscriere este 30 ron.

KillerINC 05-09-08 17:41

taxa de inscriere n-ar fi o problema , dar sper sa imi iasa talonul pana vineri ca sa pot sa intru si eu . puturoasa cum e , JUST FOR THE FUN ...
oricum de venit vin sigur, de participat sper sa partcip ori cu a mea , ori cu nova gt a cumnatului meu ....

dar totusi , cine organizeaza ? nu a dat nimeni nici un comunicat oficial ?

KillerINC 06-09-08 21:28

am dat azi telefon si la primarie , si la rutiera, si nimni nu stie nimic de vre-un eveniment auto saptamana viitoare ....deci .....

bolidu' 06-09-08 22:48

tare naspa ca nu se tine!:((

KillerINC 07-09-08 02:08

nu se stie nimic inca ...dar din cate tin eu minte , anul trecut cand a fost cursa aia de "accelerare si indemanare" s-a aflat cu doar 2-3 zile inainte . ca de-aia nu vin nici dracu la evnimentele astea ,,,

bobby_gsi2 08-09-08 09:34

Se tine sigur, eu am auzit ca ar fi si indemanare....o sa imi fac timp sa vb cu organizatorii si anunt.

KillerINC 08-09-08 14:40

Quote:

Originally Posted by bobby_gsi2 (Post 1738800)
Se tine sigur, eu am auzit ca ar fi si indemanare....o sa imi fac timp sa vb cu organizatorii si anunt.

mersi mult bobby . anunta-ma ca sa facem si un pic de reclama la mine pe blog si pe alte cateva bloguri din pitesti, sa vina lume mai multa

daca vrei , si iti face placere , da un add pe messenger la id-ul regedit2001 , ca sa discutam mai multe acolo

adrian_drift_king 12-09-08 00:36

1 Attachment(s)
am vazut la valcea o solenza galbena cu kit custom foarte misto. ce zici de asta cred k e facuta in photoshop . oricum poate iti vine vreo idee. (killerINC)

AG 80 BBI 12-09-08 11:38

parerea mea e ca nu are nimeni curaj sa faca un tuning asa indraznetz....

KillerINC 12-09-08 11:42

Quote:

Originally Posted by adrian_drift_king (Post 1747776)
am vazut la valcea o solenza galbena cu kit custom foarte misto. ce zici de asta cred k e facuta in photoshop . oricum poate iti vine vreo idee. (killerINC)

aste e vt , imposibil cred eu de realizat in romania, dar oricum arata super .

cat despre kitul ala de solenza , vezi cu o pagina sau mai doua in urma ca mi-a facut cineva o oferta pentru kitul de la pro street . ca ala arata si aia din valcea ?

madutz2006 12-09-08 11:49

Quote:

Originally Posted by AG 80 BBI (Post 1748398)
parerea mea e ca nu are nimeni curaj sa faca un tuning asa indraznetz....

dc crezi asta?? uita'te la matiz'ul din cluj... ce'i drept, e a doua masina a proprietarului... nimic nu e imposibil...

KillerINC 12-09-08 11:53

matiz-ul totusi s-a produs si in koreea , si a fost vandut si in japonia , si in china , etc ... automat a aparut si o groaza chestii pentru el ..

pe cand solenza ...

madutz2006 12-09-08 11:55

Quote:

Originally Posted by KillerINC (Post 1748439)
matiz-ul totusi s-a produs si in koreea , si a fost vandut si in japonia , si in china , etc ... automat a aparut si o groaza chestii pentru el ..

pe cand solenza ...

sti masina ? a fost ''tunat'' in romania... ;)

All times are GMT +2. The time now is 04:36.

- Copyright 2026 4Tuning