![]() |
Re: Noua Dacia Logan: mult mai bine!
progreseaza...e de apreciat...
P.S. : arata beton stopurile alea |
Quote:
|
Quote:
|
Dacia Logan nu e ptr putere, e csa te folosesti de ea , sa iti faci treaba! Nu e de alergat , si daca stii cum sa ia gija de ea rezista! Trebuie doar sa fi un sofer bun si orice masina iti rezista!
|
pe partea tehnica oare va suferi modificari?
|
A adaugat asistenta de franare de siguranta parca!
|
sunt curios in privinta unui ambreiaj hidraulic, pentru ca cel de logan benzina mi se pare destul de scarbos... nu prea cupleaza clar, iar pedala (impreuna cu cea de acceleratie) nu are deloc elasticitate si finete
sper si la o servo asistata |
ce evolutie vedeti voi oameni buni????? ce facelift?????? e exact la fel ca primul logan.....si logan 1 tunat e mult mai frumos decat asta.....ce vedeti asa reusit? e primul constructor care modifica 2% din vechiul design.....numai in romania se putea intampla asa ceva...... patetic!!!!!!!!!!!!!!
|
Aaa si are volan reglabil!
|
Quote:
hai ilumineaza-ne. spune-ne ca toti constructorii au facut mai mult. uite mondeo. cum arata ultimul facelift fata de masina initiala? bmw e39, mercedes e-klasse. hai. au facut mai mult nu? au schimbat bordul aproape in totalitate? au schimbat panourile de usi? NU UITA! aici vorbim de dacia. chiar daca sunt ai renaultului, nu dispun de atatea fonduri ca si companiile enumerate mai sus |
Facelift inseaman ceva de schimbare a fetii , adik de design!
|
Mai progreseaza ei ,dar tot Logan e :) si tot concept de ***:)Nush,mai bine suna Renault,decat Logan,cu toate ca Loganul e tot de la REnault:) dar na..
in fine ,parerea mea |
DACIA suna mult mai bine, cuvant cu incarcatura istorica, dar n`ai cu cine ma..:rolleyes2 Parerea mea
|
Quote:
ps:ca sa vezi cat 'duce' loganu, te mai plimbi cu un taxi, si am vazut 260000km in regim de taxi care nu sunt chiar asa benefici...si un bmw dela 'jmen' 316i e36 cum au toate 'pasarile' la cateva mii de euro, da bmw frate, la km astia, jumate din timpu de cand il ai il petrece la automobile bavaria la reparatii |
da si poti sa reiei ca o dacie peste atatia ani v-a petrece si mai mult timp la reparatii...ma rog, nu e de comparat bmw cu dacia ,nici vechi nici nou nici nimic.
sincer pe mine ma cam doare in cot de face-liftu asta, daca nu pune plasticu de pe sandero ,pt mine e egal cu zero |
| All times are GMT +2. The time now is 12:38. |
- Copyright 2026 4Tuning