![]() |
Re: Tuningul si viata au prioritate! Prima masina modificata a Politiei
nu stiu daca a intrebat cineva..
aceasta masina va putea fi vazuta pe strada (folosita de politisti) ??? sau a fost doar o incercare de tuning |
Placut la vedere,dar am astepta ceva mai mult de la politia romana,care totusi are fonduri destule ( am inteles ca a fost facuta din fonduri acordate din partea unor membrii 4tuning ) ...vezi politia italiana si germana,doar suntem in aceasi comunitate europeana :) daca deputatii/parlamentarii au bani sa`si cumpere touareg si s-klasse de ce n`ar finanta si un asemenea proiect?cateva optiuni in minus pt acel A8 si ar fi gata finantarea :))
Oricum,bravo pt curaj si ... ... ... asteptam acel vr6 turbo,nu?ce poate fi mai placut de atat pe un vento,al politiei. =)) |
se tot vorbeste ba ramane in strada, ba nu ramane...
faptul ca initiativa a avut succes se datoreaza in foarte mare parte conducerii politiei judetene, si ma refer la seful circulatiei. nu vreau sa ridic in slavi pe nimeni dar il cunosc, este tanar si are cu totul alta mentalitate decat martalogii astia de 1000 de ani care nu se dau dusi de pe scaune! din pacate, din punct de vedere legal nu cred ca exista vreo problema in a ramane masina in strada sub aceasta forma. problema se pune in acceptarea ideii in sine de catre cei care au putere de decizie. sunt sigur ca daca aceasta ar fi mediatizata si sustinuta mai insitent ar avea sanse de reusita. |
foarte tare proiectul si se vede ca a iesit ceva super tare !!
|
Teoretic conform legilor in vigoare aceasta masina nu este inscriptionata asa cum trebuie.
Inscriptionarea si desingul masini de politie e bine stabilit si aprobat. Ma indoiesc ca aceasta masina este mai mult decat de salon, iar in mod normal nu are dreptul sa efectueze manevre specifice. Nu disctu din pdv estetic pt ca e ceva ce tine de gust. Rotile par alta dimensiune si cred ca peste 16 ceea ce nu e admis prin lege la aceasta caroserie. Spolilerul spate nu are un rol functional bine definit, chiar este o frana aerodinamica. De ce cei care fac astfel de priecte nu tin cont de aspecte importante si functionale? |
cum de le-a trecut asta prin cap......
|
locuiesc in Piatra Neamt si sunt mandru de acest lucru, in ultimul timp s-au construit o gramda de lucruri frumoase aici... telegondola, teleski-ul, strandu-l... dar nu se putea sa se opreasca aici.... acum aceasta masina de politie modificata... chiar schimba total imaginea acestui orasel.... multumim creatorilor modificarii acestei masini de politie si nu in ultimul rand celor din politia romana ca au acceptat... bv voua
|
In primul rand ...ma bucur ca am putut sa particip la realizarea acestui proiect.Este ceva nou pt Neamt si ceva inedit si la nivel national si nu cred ca exagerez. Am incercat...am vazut ca se poate cu acordul politiei ...acum asteptam niste raspunsuri de la nivele superioare.
Daca nu o sa fie posibil sa fie continuat acest proiect ...macar am incercat si am castigat daca nu ceea ce voiam ...macar respectul unora! Bravo Alin ...bravo tuturor celor care au participat la acest proiect. Multumim pentru aprecieri! |
A iesit super.....felicitari tuturor in special lui Alin!!
|
cred ca este cea mai originala idee de pana acum.
bravo |
nu imi vine sa cred .....tuningul in romania ia amploare....superb....poate in viitor faci si o salvare...:D.....ar fii beton....:))..FELICITARI!!!!!!!
|
Felicitari celor care au avut curajul sa imbratiseze un astfel de proiect !!!
|
uau!!!!!!!!!!!!! nu stiam ca si masinile de politie pot fii modificate
|
superba masina...sa speram ca o sa apara pe strazi
|
a fost cateva zile pe strazi.
unii dintre noi am vazut-o....;) |
| All times are GMT +2. The time now is 07:31. |
- Copyright 2026 4Tuning