Re: Show de tuning la Timisoara( THE BEST)
Quote:
|
Quote:
|
Imi cer scuze pt greseala,din neatentie am postat si poze care nu era facute de mine,le aveam in acelasi folder.M-am uitat atent acum si am sters acele poze.Mersi de intelegere !
|
ptr asta vei fi pedepsit aspruuu :lol::-):lol::-):lol: interdictie la backspace :)))))))
|
cum sa castige dacia aia rosie la best autohtona ? Daca era organizat de 4tuning..nici nu cred ca aparea dacia aia pe acolo..si asa au cam intrat orice masina...plus organizare nasoala...:| mai bine o facea gordini style...arata MULT mai bine decat o forma de facelift a unui politican cu bucati dintrun renault megane..
|
poate in legatura cu dacia aceea rosie multi se refera la partea mecanica, la exterior poate ca ai dreptate,lasa de dorit ca orice dacie,dar am fost acolo si credema ca interiorul are multe butoane si imbunatatiri facute cu gust fata de o dacie normala:).in rest incearca sa faci toate acele modificari mecanice inclusiv swap motor cum a facut acel baiat si vei vedea ca imbunatatesti mult masina si nici nu e usor.;)poate ptr asta a luat premiul best autohton:)
|
numa ca singura problema e ca ala a fost tuning show,nu swap motor show :))
|
Quote:
nu mai scrie cu caps |
aha...Renault 1310 rullz!!!
|
Re: ShadowCrew nou club in timisoara
Quote:
|
a sarit cd-ul :)) in dacie .
Ti-am mai zis de 15shpe ori pana acu,ca masina isi merita pe deplin titlul de Best of Mioritic tuning...si chiar ma suparam daca castigam,da vad ca tu nu incetezi cu atacurile astea indirecte... |
Quote:
Quote:
|
cine a abandonat ma? tu chiar nu intelegi si ti-am mai explicat odata chestia asta...
Am fost de la ora 9 dimi,pana aproape de 7,Juriul a trecut pe la masini la ora 5 .Eu nici macar nu am deschis subiectu asta,da vad ca tu tot aberezi acolo .Plus ca e parerea ta impotriva a zeci de useri,care iti spun ca masina aia nu avea ce cauta acolo...parerea mea nu conteaza,dar cand zece oameni zic la fel,ar trebui sa iti dea de gandit totusi ? Bafta...si imi doresc ca majoritatea tuningurilor reusite pe dacii de 1310 sa fie la fel ca asta!!!Un exemplu de tuning romanesc ... Felicitarile mele ! :)) Vad ca acu ai renuntat la caps,dar ai uitat ca ai buton de edit...dar am trecut cu vederea sa nu crezi ca am ceva cu tine |
am observat ca iti raspunde...mi se pare ca il provoci...am citit de la inceput threadul...tu incepi...e logic ca fiecare sa aiba parerea lui...dar cred ca ajunge sa o spuneti o singura data...umpleti threadu cu aceleasi posturi...pacat:(...stricati imaginea showului
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 02:15. |
- Copyright 2024 4Tuning