Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Accidente (https://forum.4tuning.ro/451-accidente.html)
-   -   Doua Lambo implicate intr-un accident pe Dorobanti (https://forum.4tuning.ro/451-accidente/82365-doua-lambo-implicate-accident-dorobanti.html)

alexGTI 28-06-08 21:33

Re: Doua Lambo implicate intr-un accident pe Dorobanti

blazey da ... pt ca una e sa faci accidentu ca s-a intampalt si alta e sa alergi pe bulevarde aglomerate ... mai ales atunci cand ai ditamai bolidu si tu nici nu sti cum se scrie corect lamborghini :)

ionut_cluj 28-06-08 21:48

Quote:

Originally Posted by blazeyblaze (Post 1618115)
nu zice nimeni ca ceea ce ziceti voi nu e de bun simt (respectiv faptul ca nu pateste nimic)
dar sa judecam un om doar ca are bani....aia e de ultima speta

7 doctori la el, pe fata din Fiat mai ca n-au dat-o afara din spital, si tot nu avem noi bun simt???

BH 07 MDF 28-06-08 22:51

Quote:

Originally Posted by dogy_10 (Post 1618447)
eu nu pot sa va inteleg pe astia care ii luati apararea la individu ala, din cate imi amintesc cu cateva zile inainte de accident a pus cineva un film in care un lambo alb(cred ca este exact acelasi care a facut accidentu) trecea fara rusine pe 3 semafoare pe rosu.....acum scuzatima dar inconstienti ca el,

Nu e acelasi Lambo.
Lambo-ul din filmulet e a lui Casuneanu.;)

xxdadixx 28-06-08 23:15

Quote:

Originally Posted by ionut_cluj (Post 1618615)
7 doctori la el, pe fata din Fiat mai ca n-au dat-o afara din spital, si tot nu avem noi bun simt???

Pai la presiuni exterioare iti dai seama ca au vrut sa fie cat mai putine zile de spitalizare :lol:

blazeyblaze 29-06-08 04:57

Quote:

Originally Posted by ionut_cluj (Post 1618615)

tu probabil ca nu ai realizat unde vreau sa punctez....am si scris ca isi merita soarta daca o primeste dar ca nu mi se pare corect sa generalizam la modul "gata are bani e un cacat"

Ionut90 29-06-08 12:33

nu saritzi acuma in sus totzi.Eu nu iau aparearea nimanui si nici nu sunt invidios dar in romania majoritatea tinerilor cu bani nu au bunul simtz aste e tot daca avetzi de adugat ceva va rog sa o facetzi daca nu inghitziti.

alexSHO 29-06-08 12:36

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 1618791)
Pai la presiuni exterioare iti dai seama ca au vrut sa fie cat mai putine zile de spitalizare :lol:

si la mine daca ar fi sarit cu 200k de euro cred ca as fi iesit din prima zi :)

gelu_r 29-06-08 13:55

Quote:

Originally Posted by alexSHO (Post 1619410)
si la mine daca ar fi sarit cu 200k de euro cred ca as fi iesit din prima zi :)

si ai fi murit acasa in a doua :))

Hori 29-06-08 14:52

La 200k euro stai flex ca nu murea, avea acasa 3-4 asistente de alea bune rau !;)

ionut_cluj 29-06-08 14:57

despre fata din Fiat era vorba.

gelu_r 29-06-08 15:40

Quote:

Originally Posted by Hori (Post 1619594)
La 200k euro stai flex ca nu murea, avea acasa 3-4 asistente de alea bune rau !;)

da..intra unu in tine te lovesti la cap..nu te duci la spital ca te cumpara cu bani,a doua zi te simti rau si a treia ai murit...si ce ai rezolvat ce mai faci cu bani?

~ EWN ~ 29-06-08 16:59

Quote:

Originally Posted by gelu_r (Post 1619632)
da..intra unu in tine te lovesti la cap..nu te duci la spital ca te cumpara cu bani,a doua zi te simti rau si a treia ai murit...si ce ai rezolvat ce mai faci cu bani?

Ii lasi la urmasi :)))))

madboy 29-06-08 19:29

ce penibili sunteti, astia care va certati p-aici.... Si care scrieti cate un roman... Frate, WTF ???!!!

Ionut90 29-06-08 22:18

as ruga un moderator sa inchida topicul pt ca sa inceput sa se devieze dela subiect

JUST-DO-IT 29-06-08 22:45

inafara de discutiile de mai sus am o curiozitatate.....tot se vorbeste de 7 medici la urgente,daca am priceput bine....de unde frate 7 medici in upu?hai sa fim realisti.....2 cel mult 3 medici!deja e caz exceptional!totusi sunt in domeniu si va zic ca ieseau 7 doar daca puneai si asistentele+femeia de servici !!!revenind la subiect sunt curios ce se va intampla...pacat de bietele fete care nu aveau nici o vina,multa sanatate tuturor!
Ps: tablele se mai fac,oameni nu...Take Care

All times are GMT +2. The time now is 11:13.

- Copyright 2026 4Tuning