Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E92 - 335xi coupe (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/81872-e92-335xi-coupe.html)

B39738 25-07-08 12:01

Re: E92 - 335xi coupe

Quote:

Originally Posted by zarathustra (Post 1635944)
niste timpi pe g-tech belltronics:
1st run 0-100 5.10 s
2nd run 0-100 5.15 s
3rd run 0-100 5.15 s
4th run 0-100 5.15 s

cp intre 320 si 340
0-400m 13.7xx de fiecare data. masuratorile au fost facute cu inca un om in masina care cantarea 100kg. asadar am trecut 1800kg greutatea pe g-tech

vezi ca pe gtechul ala si kadettul meu a scos cu tot cu cortez in masina 5.63 pana la prima suta...asa ca...eu nu prea am incredere,masina mea inoata pana la viteza aia.

UNLORD 25-07-08 15:30

Quote:

Originally Posted by zarathustra (Post 1652514)

Performance (91-93 Octane):
0-60mph in 4.3 seconds
¼ mile 12.4s @ 113mph

Performance (100 Octane):
0-60mph in 4.2 seconds
¼ mile 12.2s @ 114mph

Asta sunt datele (tot teoretice) pt M3:

http://www.caranddriver.com/content/...Test+Sheet.pdf

0-60mph in 4.1 seconds
¼ mile 12.6s @ 113mph

Teoretic pe ¼ mile ai fi un pic mai rapid. Intrebarea mea este: datele tale sunt pt varianta cu tractiune spate cumva? Daca da, sunt irelevante, pt ca tu ai minim 100 de kilograme in plus (plus pierderile prin frecare aferente, datorate sistemului 4x4) deci masina ar fi un pic mai lenta. Oricum ar fi interesanta o cursa, eventual si cu un RS4. Bafta la modificari!

UNLORD 30-07-08 00:06

http://www.e92kits.com

http://www.europeanautosource.com

Bogdan_mb 30-07-08 04:03

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1655773)
no offence bro, dar un M nu inseamna doar motor mai puternic... dar mi-e lene sa iti explic...

corect

http://www.webridestv.com/showvideo.aspx?video=79736 335 cu pachet S2 de la Dinan - 400 cp (10.000$) tot nu bate m3-ul la nici un capitol

zarathustra 31-07-08 03:00

va rog.... nu discutam nici despre bani, nici despre ce inseamna m3. discutam despre rezultatul unei eventuale curse intre un m3 stock si un 335xi modificat. atat. iar sebastian ar trebui sa fie ultima persoana din tara care sa tina o masina stock. asa incat as dori sa nu se mai polueze thread-ul pe subiectul asta. astept sa-mi vina piesele, sa fac niste teste si apoi voi gasi un m3 stock dispus sa afle cum sta fata de un 335.

@unlord: asa este, datele sunt pentru 335i nu xi insa nici ce ai scris tu nu este valabil pentru m3 stock. masina probabil va fi putin sub valorile date acolo datorita x-drive-ului dar nici m3-ul nu scoate suta in 4.1 s. mai degraba un 4.8 cu 13.5 pe 400m

UNLORD 31-07-08 16:36

@unlord: asa este, datele sunt pentru 335i nu xi insa nici ce ai scris tu nu este valabil pentru m3 stock. masina probabil va fi putin sub valorile date acolo datorita x-drive-ului dar nici m3-ul nu scoate suta in 4.1 s. mai degraba un 4.8 cu 13.5 pe 400m[/QUOTE]

Este timpul 0-60 mph si e testat si masurat (au echipament special dedicat pt asta) pe bune de cei de la caranddriver (este cel mai bun timp reusit de ei si l-au reusit si cu m3 sedan, e adevarat ca si cu ocazia altor teste, ei au reusit un timp de 4.3 s) si sunt mult mai veridic decat ce ai scos tu cu Belltronicsul. Uneori e derutant timpul asta pt ca daca ai cutia de viteze scurta si la in jur de 96 de km/h (adica 60 mph) schimbi a treia se mai pierd cateva fractiuni de secunda si probabil ai timpul 0-100km/h de 4.8 s. De aceea e mult mai relevant timpul pe un sfert de mila. Iar conditiile de aderenta din romania sunt un pic mai proaste decat cele din SUA, aici poate ai putea avea tu un avantaj datorita acelui X. Oricum iti tin pumnii cu modificarile si de abia astept sa mai vii cu GOODIES! :)

zarathustra 31-07-08 17:29

calculele si estimarile au si ele rolul lor. cu toate astea sunt o multime de factori care trebuiesc luati in considerare si asta se va vedea pe strada(cum de altfel spune si sebastian, numai ca el este frustrat si nu poate expune obiectiv o opinie sau fara sa jigneasca)

am mai primit azi un e-mail din statele unite. se pare ca saptamana viitoare ajung piesele in aeroport la iasi

SEBASTIAN 06-08-08 20:43

Nu stiu de ce iti permiti sa-mi spui ca as fi frustrat.
Departe de mine gandul asta.
Daca tu ma cunosti asa de bine si iti permiti sa ma caracterizezi... e doar opinia ta si am sa te rog sa o pastrezi pentru tine.
Cred ca uiti de la mana pana la gura declaratia ta, la adresa celor care au M3, oare nu aici e vorba de acea frustrare pe care tu o traiesti?
Niciodata un 335xi nu are sa fie un M3.
In mod normal pe o aderenta medie pot pleca 0...100km/h in cca 4,5 secunde iar 400m sub 13s cat ramane sa vedeti surpriza.
Pacat ca ma judeca unii care nu au realizarile mele in loc sa vina cu masina sa o punem la punct sa o facem f tare, penntru ca altcineva de la noi garantat o pune pe butuci, vezi exemplele de masini impinse de skk catre pieire.
Kitul cumparat este bun si are piese ok insa sa retineti ca o setare prin posta nu e ce trebuie mai ales ca ei o trimit din state pt Europa.

zarathustra 07-08-08 00:05

asa este cu softul facut peste ocean, noi avem alta benzina, insa voi merge cand imi permite timpul in germania pentru un soft personalizat si facute testele pe dyno. 335 nu va fi niciodata m3, insa eu cred ca poate fi mai rapid pe 400m dupa cum am mai spus, insa nu-i problema sunt suficiente in iasi. chiar zilele astea si-a luat un amic un m3 nou si voi avea ocazia la momentul oportun.

SEBASTIAN 07-08-08 08:35

1 Attachment(s)
Te rog sa ma crezi ca nemtii sunt cam slabi la setari, mai bine italieni daca nu vrei sa faci aici, iar cel mai bun reglaj se face pe strada nu pe stand.
Fa masina din pdv mecanic apoi mai vorbim.
Nemtii cand fac personalizare nu stiu sa faca optimizare si setare fina corecta, ei seteaza pe ce ai tu.
Orice masina de ex are abatere intre injectoare chiar daca sunt lafel. Abaterea de care vorbesc poate trece si de 20%, iar daca un injector da cu 20+ si altul cu 20%- e de rau pentru echilibrare ca sa nu mai punem ca pot aparea detonatii si alte fenomene periculoase.

zarathustra 16-08-08 19:55

ok, au venit piesele. sper luni sa-mi gasesc timp sa merg sa le montez si voi face atunci niste poze. intre timp a aparut si gtech-ul si sper maine sa pot sa fac niste teste cu masina goala. voi face probele in felul urmator:
1) stock: sa vad ce timpi scot(pe un alt gtech am postat deja ce-am reusit sa scot)
2) cu evacuare
3) cu evacuare si admisie
4) cu evacuare, admisie si chip

MadCow 17-08-08 20:57

spor la treaba. abia astept sa ajung in oras sa vad cum merge masina.

zarathustra 19-08-08 18:05

mmm... voi avea o mica intarziere. Spre surpriza mea nu era decat evacuarea in pachet. am aflat azi ca pachetul cu admisia si chipul vor ajunge saptamana viitoare(cand sunt plecat!) asa incat le voi monta dupa 4 septembrie cand ma intorc.

partea buna este ca am montat evacuarea, care este absolut incredibila si nu este doar finala cum am crezut eu, ci este completa de la tobe pana la downpipes. suna absolut grozav si sunt foarte discrete. si mai ales.. sunt goale... n-am avut timp sa vad daca se simte vreo diferenta pe gtech(care mi se pare un rahat de aparat), insa simt ca in turatii inalte in special in viteza a treia trage mult mai bine, mai usor si mai repede. si nu cereti poze ca am uitat aparatul acasa cand am montat-o. cautati pe vishnu tuning ca sunt si poze si sound clip

UNLORD 19-08-08 19:01

Quote:

Originally Posted by zarathustra (Post 1704503)
mmm... voi avea o mica intarziere. Spre surpriza mea nu era decat evacuarea in pachet. am aflat azi ca pachetul cu admisia si chipul vor ajunge saptamana viitoare(cand sunt plecat!) asa incat le voi monta dupa 4 septembrie cand ma intorc.

partea buna este ca am montat evacuarea, care este absolut incredibila si nu este doar finala cum am crezut eu, ci este completa de la tobe pana la downpipes. suna absolut grozav si sunt foarte discrete. si mai ales.. sunt goale... n-am avut timp sa vad daca se simte vreo diferenta pe gtech(care mi se pare un rahat de aparat), insa simt ca in turatii inalte in special in viteza a treia trage mult mai bine, mai usor si mai repede. si nu cereti poze ca am uitat aparatul acasa cand am montat-o. cautati pe vishnu tuning ca sunt si poze si sound clip

Bafta in continuare cu modificarile!

boropan 19-08-08 19:43

Niciodata un 335xi nu are sa fie un M3!!!

All times are GMT +2. The time now is 09:29.

- Copyright 2026 4Tuning