Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Botosani (https://forum.4tuning.ro/107-botosani.html)
-   -   Masini de prin Botosani (https://forum.4tuning.ro/107-botosani/8180-masini-botosani.html)

johnyk 05-08-06 22:45

Re: mashini de prin botosani

pai asteptam pozele simi :-D

johnyk 05-08-06 22:48

danilox da si tu niste date despre BMW dak se poate(an,cc,cp,dak se poate inmatricula;ceva de genu asta):-D

VW Dragos 06-08-06 02:10

am trecut in dimineatza dintre sambata si duminica si am tras o scurta privire la bmw, HMMMM, se intelege ce vreau sa zic prin asta :) oricum, o masina izbita nu mai iese cum era buna. :shock:

c&o_tuning 06-08-06 11:10

Quote:

Originally Posted by VW Dragos
am trecut in dimineatza dintre sambata si duminica si am tras o scurta privire la bmw, HMMMM, se intelege ce vreau sa zic prin asta :) oricum, o masina izbita nu mai iese cum era buna. :shock:

CE MODEL DE BMW E?

VW Dragos 06-08-06 11:41

un seria 3 de prin 93 cred, nu cunosc motorizarea...

siminelsimi 06-08-06 12:48

2000 benzina am impresia .. daca bagi oleaka in ea iese masina calumea ..

danilox 06-08-06 13:12

E36 320i 24V B20 M52,150cp ,an 94
de inmatriculat...se poate daca ii gasesti acte pe masura.
iar de izbit...nu a fost lovita asa de tare sa nu se poata repara.

maD_angel 06-08-06 14:05

dak il shi vopseshte merita cei 1000 d euro.... :burn: :twisted:

siminelsimi 07-08-06 19:17

1 Attachment(s)
e super de mers acu` pe marchian ... :)) isi au intradevar rostul , foarte important .. dar sunt mult prea mari .. iti rupi masina daca treci cu 20-30 km/h ..

ESPinoza 07-08-06 19:18

Quote:

Originally Posted by siminelsimi
e super de mers acu` pe marchian ... :)) isi au intradevar rostul , foarte important .. dar sunt mult prea mari .. iti rupi masina daca treci cu 20-30 km/h ..

da`i in p***a mami lor ca eu mi`am fisurat baia de ulei cu ***urile lor

TND--TEAM 07-08-06 21:30

DACA TRECI CU VITEZA :lol: :lol: :lol: POATE ZBORI:shock: :shock: :shock: :shock: ORICUM CEI CARE AU HUMMER NU CRED CA AU PROBLEME 8)

claude307 10-08-06 01:36

Are dreptate ESP-u ...dai in p*** mea ca au exagerat...daca ai cumva suspensii sport e aproape imposibil sa nu iti zgarii spoileru...sau mai rau.Mai aiurea e ca au pus idiotii si pe o bucata din sens opus...sa nu le mai poti ocolii :(

iar cu trecutu in viteza...nu-i nimic...si asa e la moda in botosani sa sari cu rabla in copaci deci...

shpan 12-08-06 00:21

Quote:

Originally Posted by ESPinoza
da`i in p***a mami lor ca eu mi`am fisurat baia de ulei cu ***urile lor

Ai dreptate si cred ca toti de pe aici sunt de acord!!! Oricum mare atentie la neatentie!!! Cit despre "****" am retinut cum sa procedez!!!8)

siminelsimi 12-08-06 00:40

a scris azi in ziar ca le vor scurta cat de curand

The Professor 13-08-06 10:21

Botosani are cele mai de *** drumuri din tara, imi pare bine ca nu vin decat 2,3 zile la cateva luni , oricum si atunci ma imbolnavesc de nervi cu craterele care sunt!! Pe bulevard nu am mai trecut de un an de zile cred! Primarul Flutur e cea mai mare dezamagire a mea si tuturor celor care au masini, o da la intors ca nu are cum , ca se vor face , dar cand??? Au zis ca decoperteaza tot dar vad ca s-au apucat de carpit. Nu cred ca termina nici pana la iarna si oricum in primavara va fi la fel!! Cum spunea cineva mai demult "Botosani orasul cu drumuri de cetate!!"

All times are GMT +2. The time now is 23:10.

- Copyright 2026 4Tuning