![]() |
Dre-still
Snoop Dogg-in mare parte cam tot de la el mere *The Next episone(rmx`urile) *Act a fool *NFS-sound tack *Mafia - 40km/h ....si e 40 mey nu 10km/h asa cum zic unii.yo am albumu si asa scrie clar !!! :evil: |
Eurodance '93 - '97
|
misto e sa mergi cum zic baietii de la mafia cu 40km/h lejer prin cartier.. cu geamu lasat jos :D misto, dar mai bagi si un radio sa asculti muzica noua nu ai cum numai un gen de muzica
|
Parerea mea
Parerea mea e ca manelele nu au nika in legatura cu tuningul.Asta e clar!!!! :lol:
In rest, eu in masinile altora, ca yo n-am permis (la nimeni) inca,hip hop si house.Deja peste 100 al ora e chiar bine cu house...si la cate o blana de la stop.In rest, la plimbare merge bine hip hop-ul.Si chestia cu BUG Mafia - \"cu tovarsii in masina si cu bashii din portbagaj \" sau \" asta-i tot ne vedem pe strazi, te las sa iti combini masina cu ce crezi\"- chiar ar trebiu sa avem un imn al \"impatimitilor tuning\", sa nu radeti ca altfel nu stiu inca sa va (ne, ca si io fac parte da pana amu nam avut net :)) zic. Respect all of you!!! :twisted: |
revin... Lil` Jon & The EastSide Boyz... un singur cuvant BETON!!!
|
Romica Puceanu-Open The Grave Man :D
Nigel & Marvin-Follow the Leader :twisted: NTM-Ma Benz(fara woofer periculos,n-are rost) :wink: Soundtrack-ul NFS e deja cliseu.....(desi suna bine) |
Alfa_Band,Scooter se incadreaza mai degraba la Rave nu la house :wink:
|
Muzica Rap Xzibit DMX 2pac!!! Dar in special 2pac!!
|
si eu tot 2pac zic ca e cel mai tare... da intr-o masina tunata cel mai bine ar merge lil' jon, ludacris, KRS one, etc.
3,6,9 very fine give it to you sock it to me one mo time Get low, Get low |
Numai clubbin'... Si hip-hop dar cateva... :wink:
|
mie imi place sa ascult HOUSE ....de ala beton....parca imi vine pofta sa ii dau in gura la masina....daca ascult hip hop imi vine sa merg cu 40 kmh... :))
|
mult trance, dream, clubbin din cand in cand si ceva muzica goa.
|
Club, House & Hip Hop. 8)
|
Re: Ce muzica va face sa va simtiti cel mai bine la volan ??
Mafia de obicei (fan :X) parazitii si ceva cu bashiiiii :D
|
Re: Ce muzica va face sa va simtiti cel mai bine la volan ??
Deobicei mers incet, geamuri jos cu Lil' Jon in difuzoare ;)
altele.... cam tot ce inseamna snoop dog / dr.dre.. si una blana rau "U and Dat [T Pain , Kandi Girl]" |
| All times are GMT +2. The time now is 20:31. |
- Copyright 2026 4Tuning