![]() |
Re: Super Nova (RED)
fac si io haz de necaz :D
intreaba-l asa: "o zis cata: ii dai banda aia de cauciuc?" :lol: :lol: stie el ce zic :) |
stai ca o sa intre azi sa vedem ce facem :) :-?
|
Quote:
|
Imi pare rau pt acest eveniment neplacut,bine sa nu ati patit voi nimik,masina se repara,bani si timp sa fie.Spor la reparat Alex
|
naspa bine ca nu a fost mai rau,ala cu skoda a mai oprit?? spor la reparat
|
:( Waaa!... Si am vazut cand ai dat "mass" care merge la munte.... si ma gandeam sa merg si eu... :( Nasol rau.... :( Ia pus gand rau ca vrea sa o vanda si uite :(.... Asa am patit si eu cu nova mea.... in ziua in care vroiam sa o bag in targ am derapat si am intrat in copac!... :( :( :( Poate trec pe la voi zilele astea!...
|
@CoCoT -oke naitza ... te asteptam .. :P pana mea ceasu rau .. conteaza ca nu am patit noi nimic si ca nu a fost masina mai rau .. am avut soarta ca ne opream direct in Hotelu ala .. ce vb ma am sarit ca la trambulina cu ea :))
|
hai ca nu e dracu asa de negru,voi ati scapat intregi iar masina a suferit avarii minore,cu ocazia asta poti opta pt o alta bara de fata.
numai bine si spor la reparatii |
8 Attachment(s)
bara am facuto...acu mai am nevoie de un proiector si sa schimb radiatoru ca s-au rupt clemele care il tineau si imi si curge putin:sad:
P.S. scoda si-a vazut de drum linistita...:evil: |
Hai ca o sa fie bine .. sa vedem cu cat iti scot io radiatoru .. de la Pese Auto .. Am vazut-o in parcare in seara asta a iesit bine ..
|
Pe bara cu ce ai dat inaite de vopsire?
Si cu ce ai vopsit-o? |
bara am luato de la cineva si era gri...am slefuito si am vopsito cu spray rosu
|
De cate tuburi de spray au fost nevoie pt vopsit bara?
Cand ai vopsit prima data grila si i-ai pus plasa ai dat cu acelasi primer(filer) care se da pe metal sau ai folosit unu special pt plastic? |
la bara am folosit 2 tuburi de spray...nu am dat cu primer nici pe bara nici pe grila si nu a sarit vopseaua pana acu...si prelungirea spate tot cu spray am facuto.
|
Aici nu e data cu primer http://194.88.148.124/c4/f7/21/d6/P1010592.JPG?v=1
Ca vreau sa vopsesc si eu grila si sa o fac cum trebe sa nu se cojeasca vopseaua pe urma |
| All times are GMT +2. The time now is 01:56. |
- Copyright 2026 4Tuning