Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Junior Stage - Raspunsuri si lamuriri pentru copii (https://forum.4tuning.ro/540-junior-stage-raspunsuri-lamuriri-copii.html)
-   -   Intrebari (https://forum.4tuning.ro/540-junior-stage-raspunsuri-lamuriri-copii/80968-intrebari.html)

Danutz Bratosin 06-12-09 11:28

Re: Intrebari

Nu exista un asemenea topic, si nu cred ca e nevoie de atata harababura pentru un simplu bec. te poti duce la orice magazin auto si cumperi! prin mesajul asta te rog sa nu mai postezi in continuare pe topicul lui alex_mig cum ca ti-a trimis un bec ars si altele...

Dementor 06-12-09 12:40

Nu cumva te referi la feedback?

VLL 08-12-09 16:15

salutare..am si eu o intrebare.. vreau sa aduc o skoda felicia tunata tare de afara.. dar are motor non-euro. si ma cam rupe la inmatriculare...ok si acum intrebarea... vreau s-o aduc si sa-i pun un motor de golf euro 4 ...o pot inmatricula?

HoricutzWSR 14-12-09 13:47

daca iei inspectia tehnica.. sigur ca da :)

rothmans8 19-12-09 13:05

vreau sa postez un anunt si i-mi spune ca trebuie sa ma autentific(autentificat fiind)
incerc sa ma autentific din nou si i-mi spune ca user-ul sau parola incorecta !
imposibil

22VIN 24-12-09 18:05

Quote:

Originally Posted by VLL (Post 2872615)
vreau sa aduc o skoda felicia tunata tare de afara

Tunata tare tare de tot?

denees 01-01-10 17:42

Quote:

Originally Posted by rothmans8 (Post 2905233)
vreau sa postez un anunt si i-mi spune ca trebuie sa ma autentific(autentificat fiind)
incerc sa ma autentific din nou si i-mi spune ca user-ul sau parola incorecta !
imposibil

Incearca alt browser. Opera, Mozilla Firefox...

andreimp3 02-02-10 01:29

aia cu becul a fost tare...
poti face aici o reclamatie https://forum.4tuning.ro/606-feedback-comercial.html daca ai dovezi ca e adevarat ceea ce sustii
si pentru toti cei care intrebau de permis la 16 ani va spun eu
de la 16 ani poti cunduce scuter/motor cu permis A1, asta daca iei toate exeamenele cu brio si daca ai un motor nu mai mare de 125 cmc
poti conduce mopedauto de la 16 adica masina care se conduce de la varsta asta care trebuie sa aima mai mult de 400 kg, dar in acelasi timp sa nu depaseasca 550 kg cu un motor cu ardere interna mai mare de 49 cmc care depaseste viteza de 50 km/h... la fel si pentru asta daca iei toate examenele cu brio esti stas...
si inca o intrebare la care unii nu au gasit rapuns este urmatoarea
lastunul se poate conduce de la 16 ani cu subcategoria B1
exista 2 feluri de lastunuri... marea majoritate cu carcasa din fibra si cateva modele cu croserie de fier...
cele din fibra au 530 kg deci se incadreaza in norme, iar cele din tabla au 590kg ceea ce inseamna ca nu se incadreaza
bine inteles ca ambele trebuie sa fie omologate pentru a fi conduse de la 16 ani si inscrise la primarie... omologarea pentru b1 se face mai greu la modelul de 590 deoarece este mai grea decat permite legea, dar se pot face si cateva spagute si se rezolva imediat ca suntem romani

mihai_bogdan 07-02-10 22:00

postez inca odata intrebare care a fost pusa pe prima pagina..cred.De ce sunt copii/pustii "discriminati" pe forum..inteleg,sunt niste copii care n-au nici o treaba cu masinile/tuningul si si-au facut cont doar ca sa nu se plictiseasca..!si trebuie sa suferim noi(astia care suntem interesati de masini/tuning) consecintele.am vazut nenumarate posturi in care se scrie ca s-a umplut forumul de copii!...poate ca sunt si eu minor da' nu mi-am facut cont ca sa postez aiurea..sunt aici ca sa invat ceva!!

ps:poate o sa luati in gluma postul meu da' trebuie luate masuri:D

VladM 11-02-10 18:53

Quote:

Originally Posted by andreimp3 (Post 3040925)
aia cu becul a fost tare...
poti face aici o reclamatie https://forum.4tuning.ro/606-feedback-comercial.html daca ai dovezi ca e adevarat ceea ce sustii
si pentru toti cei care intrebau de permis la 16 ani va spun eu
de la 16 ani poti cunduce scuter/motor cu permis A1, asta daca iei toate exeamenele cu brio si daca ai un motor nu mai mare de 125 cmc
poti conduce mopedauto de la 16 adica masina care se conduce de la varsta asta care trebuie sa aima mai mult de 400 kg, dar in acelasi timp sa nu depaseasca 550 kg cu un motor cu ardere interna mai mare de 49 cmc care depaseste viteza de 50 km/h... la fel si pentru asta daca iei toate examenele cu brio esti stas...
si inca o intrebare la care unii nu au gasit rapuns este urmatoarea
lastunul se poate conduce de la 16 ani cu subcategoria B1
exista 2 feluri de lastunuri... marea majoritate cu carcasa din fibra si cateva modele cu croserie de fier...
cele din fibra au 530 kg deci se incadreaza in norme, iar cele din tabla au 590kg ceea ce inseamna ca nu se incadreaza
bine inteles ca ambele trebuie sa fie omologate pentru a fi conduse de la 16 ani si inscrise la primarie... omologarea pentru b1 se face mai greu la modelul de 590 deoarece este mai grea decat permite legea, dar se pot face si cateva spagute si se rezolva imediat ca suntem romani

Moped - vehicul cu doua,trei sau patru roti,a carui viteza maxima prin constructie nu depaseste 45 km/h si care este echipat cu un motor cu ardere interna,cu aprindere prin scanteie,cu o capacitate cilindrica ce nu depaseste 50 cm3 sau cu un alt motor cu ardere interna ori,dupa caz,electric,a carui putere nominala este cel mult 4kw.

mihai_bogdan 18-02-10 21:55

1.care e diferenta dintre drift si power slide?
2.la ce ajuta auto-blocantul?

andreimp3 19-02-10 08:40

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 3075790)
cu o capacitate cilindrica ce nu depaseste 50 cm3 sau cu un alt motor cu ardere interna ori,dupa caz,electric,a carui putere nominala este cel mult 4kw.

pai daca nu depaseste 50 cmc ... atunci inseamna ca nu se mai conduce cu b1.... deci deja e vorba de altceva... asa cu daca nu depaseste 50 cmc inseamna ca imi iau un simplu atestat si atata tot
b1 e altceva... capacitate pana in 550 cmc... mai citeste si tu
dai cautare pe google cu tema "permis de la 16 ani" si o sa vezi ca toti spun la fel ca mine...
SUBCATEGORIA B1: autovehiculul cu trei sau patru roti avānd masa proprie peste 400 kg, dar nu mai mare de 550 kg, si echipat cu un motor cu ardere interna cu capacitate cilindrica mai mare de 45 cm3 sau cu orice alt motor cu o putere echivalenta ori cu viteza prin constructie mai mare de 50 km/h.
gandeste-te putin daca ar avea motor de 50 asta ar insemna ca nu depaseste viteza de 20 km/h... totusi e o masina care are greutate intre 400 si 550 kg...

Dementor 15-03-10 19:35

De cateva zile nu mai primesc mail cu topicurile la care sunt abonat, stie cineva care este problema sau cui m-as putea adresa,mersi!

VladM 15-03-10 19:40

Quote:

Originally Posted by andreimp3 (Post 3101788)
pai daca nu depaseste 50 cmc ... atunci inseamna ca nu se mai conduce cu b1.... deci deja e vorba de altceva... asa cu daca nu depaseste 50 cmc inseamna ca imi iau un simplu atestat si atata tot
b1 e altceva... capacitate pana in 550 cmc... mai citeste si tu
dai cautare pe google cu tema "permis de la 16 ani" si o sa vezi ca toti spun la fel ca mine...
SUBCATEGORIA B1: autovehiculul cu trei sau patru roti avānd masa proprie peste 400 kg, dar nu mai mare de 550 kg, si echipat cu un motor cu ardere interna cu capacitate cilindrica mai mare de 45 cm3 sau cu orice alt motor cu o putere echivalenta ori cu viteza prin constructie mai mare de 50 km/h.
gandeste-te putin daca ar avea motor de 50 asta ar insemna ca nu depaseste viteza de 20 km/h... totusi e o masina care are greutate intre 400 si 550 kg...

Asa scrie pe verso pe atestatul meu ;) Eu vorbesc de atestat,nu de subcategoria B1.

Grasu'XxL 23-06-10 08:46

am o intrebare cam tampita dar am mai vazut
se poate monta un sistem de turbo pe o motocicleta 125cm3?
ca pe mobile.ro am vazut pe unu cu hayabusa (http://cautare.mobile.ro/vehicule/sh...ageNumber=1)cu turbo si cica avea 300ps
si daca noi astia mici suntem luati peste picior, generatia urmatoare de pasionati si tuneri de pe 4tuning care o sa fie?:???:Multumesc anticipat

All times are GMT +2. The time now is 07:14.

- Copyright 2026 4Tuning