Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Buzau (https://forum.4tuning.ro/192-buzau.html)
-   -   Marele Premiu al Buzaului IV 22 iunie 2008 (https://forum.4tuning.ro/192-buzau/80571-marele-premiu-buzaului-iv-22-iunie-2008-a.html)

bluey 24-06-08 22:58

Re: Marele Premiu al Buzaului IV 22 iunie 2008

https://www.youtube.com/watch?v=sBhGq...p;feature=user
https://www.youtube.com/watch?v=Hb8wL...p;feature=user
https://www.youtube.com/watch?v=Lj-Dr...p;feature=user
https://www.youtube.com/watch?v=bUqRw...p;feature=user
https://www.youtube.com/watch?v=hLDx_...p;feature=user

Cateva starturi.
Adibose are dreptate pe de o parte.
Mai ales stiind ce public e in Bz. Dar nu cred ca gaseai un loc mai bun decat ala.
Si mai ales ca nu au fost sponsori.
Bine ca nu s-a intamplat nimic.

flexus 25-06-08 00:43

Treaba cu spectatorii este delicata... Cu cat ii fortezi mai mult sa faca ceva ei fac invers (asta e natura umana, mai ales cu oamenii mai "naturali"). Cel mai bine este sa-i prostesti si sa-i limitezi fara sa-si dea seama. 3-4 instigatori plasati strategic in punctele cheie ca sa dea tonul gloatei sa faca ce trebuie sunt mai utili decat 100 parapeti si 100 de jandarmi zic eu.

Cat despre responsabilitatea organizatorilor, foarte greu vad cum ar fi putut face mai mult. Si-asa este incredibil ce-au facut si cum le-a iesit la cat de putini erau. Din cate am observat multimea era practic formata din rude/prieteni ai concurentilor 5% si restu de 95% localnici/vecini/rude care s-au chemat unii pe altii cand au vazut ca se intampla ceva acolo. Nu ai cum sa controlezi asa ceva. Cum ziceau si ei "asta e drumu nostru, e satul nostru, e campul nostru, cum ne ziceti voi ce sa facem".

Parerea mea :)

DragosT 25-06-08 10:41

Cine s-a simtit bine este invitat in continuare sa ne calce ograda! La revedere si felicitari participantilor si castigatorilor!

adibose 25-06-08 18:24

VA ESTE RUSINE CU POSTUL ASTA? sau de ce il stergeti?

nu pot spune decat ca organizarea a lasat de dorit, exact ca si anul trecut!
eu unul am abandonat din cauza unei probleme mecanice aparute pe loc, dar as fi abandonat precum a facut si subaru albastru.
ala nu este drum de concurs! iar spectatorii la 1 metru de finish? cine raspunde pentru o eventuala tragedie? daca mor 10 oameni? ii iei in carca domnule organizator????

SA VA FIE RUSINE!!!! nu meritati sa mai organizati asa ceva in viata voastra! o sa afle si Brigada Politiei Rutiere despre ce evenimente organizati voi in conditii extrem de precare si cu siguranta ZERO!

Mi-ar placea sa va amendeze sa va usture pentru punerea in pericol de vieti omenesti! nu stiu cum va puteti numi ORGANIZATORI!

Mai iesiti din casa , dati un ochi pe net, despre ce curse au altii! si apoi "organizati" si voi ceva de unde sa plece lumea, impacata!

din nou Buzaul a dovedit ca NU este in stare de NIMIC!

W Y P 25-06-08 18:28

bai frate terminati cu posturile astea de nimic...nu v-a obligat nimeni sa veniti pana la urma....baietii care au organizat treaba habar nu aveti cat au muncit ...si munca lor trebuie respectata si apreciata...nu va mai bateti joc de munca lor...;)..voi astia care dati comentariile astea , a-ti organizat vreodata ceva ?:!: ce naiba terminati....

B|shOp-VR6 25-06-08 18:30

Acceptati si criticile ;)

adibose 25-06-08 18:33

multi am batut sute de Km distanta domnule myhaywyp ca sa ce?? sa vad un drum de 6 m lungime fara protectii ???
din cauza asta ar trebui sa acceptati si criticile nu sa faceti voi selectie printre posturi ca sa iesiti cu fata curata! pentru oricum nu prea aveti cu ce...

asta inseamna sa va asumati riscuri! daca acolo ati fost in stare sa vi le asumati "teoretic", aici de ce nu?

giubau_v8 25-06-08 18:37

domnul adibose
s-a specificat de la inceput latimea drumului, au fost puse poze cu locatia, au fost o ''carca'' de informatii....nu inteleg de unde supararea ta..daca nu iti convenea nu te inscriai si nu faceai sute de km....nu inteleg care-i problema..

si inca ceva, : toata lumea care s-a inscris si s-a dat a fost multumita...cei care nu s-au dat vad ca vin cu nemultumiri ca sa ce? nu inteleg ce aveti voi de castigat .

W Y P 25-06-08 18:39

Quote:

Originally Posted by adibose (Post 1612733)
multi am batut sute de Km distanta domnule myhaywyp ca sa ce?? sa vad un drum de 6 m lungime fara protectii ???
din cauza asta ar trebui sa acceptati si criticile nu sa faceti voi selectie printre posturi ca sa iesiti cu fata curata! pentru oricum nu prea aveti cu ce...

asta inseamna sa va asumati riscuri! daca acolo ati fost in stare sa vi le asumati "teoretic", aici de ce nu?

poate daca citeai atent observai ca toate conditiile in care se vor desfasura cursele ( drum , latime etc ) au fost specificate...;)...daca nu-ti convenea puteai foarte bine sa nu vi...

adibose 25-06-08 18:43

spre bucuria mea, marele noroc a fost ca s-a incheiat totul cu bine...
era vorba de asumarea riscurilor, dar am spus ce am avut de spus si nu mai comentez.
cand ati planificat strategia cursei, cine si-a pus intrebarea: ce facem daca....? ce facem in caz ca....? etc.etc... cred ca mai nimeni.

oricum nu mai conteaza, totul e "bine" knd se termina cu bine

PS: s-a anuntat in primul post "(drum cu doua benzi, 1300 m in totalitate, 402 m concurs, 400 m franare)"

Daca ne uitam bine la drum (fiind drum cu ambele sensuri) putem numara Banda unu, si....cam atat. daca venim de pe celalalt sens, putem numara Banda unu...si cam atat.

cu alte cuvinte, drumul este cu o singura banda pe sens. nu-l puteti numi drum cu doua benzi.

giubau_v8 25-06-08 18:58

Quote:

Originally Posted by adibose (Post 1612747)
spre bucuria mea, marele noroc a fost ca s-a incheiat totul cu bine...
era vorba de asumarea riscurilor, dar am spus ce am avut de spus si nu mai comentez.
cand ati planificat strategia cursei, cine si-a pus intrebarea: ce facem daca....? ce facem in caz ca....? etc.etc... cred ca mai nimeni.

oricum nu mai conteaza, totul e "bine" knd se termina cu bine

PS: s-a anuntat in primul post "(drum cu doua benzi, 1300 m in totalitate, 402 m concurs, 400 m franare)"

Daca ne uitam bine la drum (fiind drum cu ambele sensuri) putem numara Banda unu, si....cam atat. daca venim de pe celalalt sens, putem numara Banda unu...si cam atat.

cu alte cuvinte, drumul este cu o singura banda pe sens. nu-l puteti numi drum cu doua benzi.

in primul rand nu ar trebui sa ne mai dam cu presupusul in necunostinta de cauza..cursa a fost gandita bine insa nu intotdeauna iese perfect...eu, ca si multi altii, sunt de parere ca a fost un succes si si-a atins scopul

pai drum cu o banda dus si una intors nu e drum cu doua benzi? scuza-ma dar poate nu mai stiu eu matematica

DragosT 25-06-08 19:00

Adibose, tu te-ai intrebat ce se intampla DACA un concurent nu respecta regulile ce se intampla? Poate tu da,s au nu, dar iti spun ca mai mult de jumatate au avut o acuta durere-n fund. Post-ul de mai sus l-am sters pentru ca degenera intr-o polemica total inadecvata nu pentru ca NU SUPORTAM CRITICILE, asa cum nu e cazul vostru (fara sa generalizez), ci pentru ca sunt total neintemeiate. Spectatori la 1 metru de finis, drum inadecvat, masuri de protectie 0... ABERATII. Probabil trebuia sa scriu asta la motivul stergerii.
Noi am invatat ceva acum, speram ca si concurentii cum sa efectueze o intoarcere din 3 miscari, sa respecte niste reguli, cum sa se grupeze pe doua benzi si cum sa astepte indicatiile de la un organizator pe care stiu sa-l injure apoi in cor, iar publicul ca daca este civilizat cursa poate decurge ok.
L-ai injurat pe Florica ca la Calarasi cursa a durat doar 30 de minute chiar daca nu a depins de el? L-ai injurat pe Sebastian ca anul trecut din grupe a dat-o-n libere la mare? L-ai injurat tot pe el la DragonulRosu cand s-a anulat nu din cauza organizatorilor cum a reiesit din acheta si noi aia luam de buna si nu s-au mai restituit toti banii? Ai injurat la Pitesti cand au fost curse in curba si pe 300 de metri? Au injurat unii concurenti la Craiova anul asta ca daca au facut nazbatii cum sunt obisnuiti i-a luat firma de paza la paruiala? Si tot asa... Nu, pentru ca nu-ti permiti. Nu stiu de ce ai vaga impresia ca noi acceptam.

- Noi am prevazut ploaia si daca se intampla dupa jumatatea cursei o anulam daca nu eram obligati sa asteptam.
- Am prevazut o mare de oameni si 10 insi de la firma de paza erau in stand by la Buzau chiar daca asta insemna gaura in buzunarul meu.
- Am prevazut scurgeri de ulei si am avut jumatate de sac de nisip cu noi.
- Am prevazut setea si foamea oamenilor si am carat cu un papuc necesarul, chiar daca jumatate a ramas nevandut.
- Am prevazut 2 etape + clasa Dacia si am facut diplome si plachete in sensul asta, ramase neacordate pentru ca deh, nu am prevazut ca din 71 de cursanti doar 40 apar la start.
- Nu am prevazut insa lipsa de informare a ta.

Decat sa lansezi amenintari mai bine ai spune la BPR sa-si asume raspunderea pentru avizarea blocarii unui drum si sa si asigure acest lucru precum si devierea traficului nu sa ne luptam noi cu oamenii ca nu ne iau in seama, sa aplice amenzi la ordinea publica pentru afectarea desfasurarii unui concurs sportiv sau cultural si printre concurenti dar si public... Astea trebuie sa faci tu daca esti miez, ma-ntelegi? Data viitoare esti la fel de liber ca si acum, ca nu cred ca te-a luat cineva cu forta, sa vii sau nu la Buzau. Valabil si pentru restul. Noi vom informa la fel de obiectiv ca si pana acum asupra conditiilor.

DragosT 25-06-08 19:18

1 Attachment(s)
O sa urc si cateva filme din care, daca se ignora bulibaseala de masini parcate de la sosire, se poate trage o concluzie asupra esecului de la Buzau.

Se observa ora, 14.00, adica dupa ploaie, cand parte din public a trecut si pe partea dreapta, "invadand" sosirea, pana atunci fiind doar dupa plasa portocalie; se vede "metrul" de la finish si ce haos a fost pana acolo; se observa ingustimea drumului si cum masinile atingeau oglinzile; se mai observa si un sant de pamant peste care o eventuala masina scapata de sub control avea de trecut pana sa ia la popice spectatorii; mai apare si una din cele DOUA masini de descarcerare prezente la cursa precum si ambulanta.

Ma intreb cum Dumnezeu pe camera apar toate astea. O fi ca la fotbal, live e gol si la reluare bara... sau invers... :rolleyes2.

Carcotasi, pe loc repaos. Anul trecut ne-am criticat singuri, anul asta declaram succes. Bafta voua!

adibose 25-06-08 19:51

calarasi-ul a fost scurt dar de nota 10! respect pt Florica!
pe sebastian l-am injurat la mom respectiv
cursa de la pitesti in curba am injurat-o si pe aia...si tot asa

dar aici faceti o gresala, nu raportez acuzele vis a vis de persoana mea si organizarea cursei, ci pur si simplu direct vis a vis de organizare! punct.

si am iesit.
PS: multumesc pt k nu mi s-au sters posturile.

DragosT 25-06-08 20:18

1 Attachment(s)
Ne pare rau ca nu ti-a placut! Data viitoare poti fi mai competitiv si noi mai aplecati la doleantele tale. Atata timp cat tu respecti ce cerem noi ai tot dreptul din lume sa critici.

Un film productie proprie Mousaios Auto Club Sportiv, obtinut prin efortul lui Giubau. Depinde cum se misca upload-ul.

All times are GMT +2. The time now is 22:28.

- Copyright 2026 4Tuning