Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Intalniri - fiecare vineri de la orele 20.00 (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/8047-intalniri-fiecare-vineri-orele-20-00-a.html)

SoundIdentity 18-02-06 21:55

vezi varu daca nu te iei de natia mea atunci si eu te sustin!!!ne adunam ne admiram mai criticam si plecam!de ex aseara nimic excitant am crezut ca vor veni multi da chiar putini am fost.,gaju cand mai sunat am crezut ca tot miezu e acolo in fuga mi-am cules copii si i-am dus acasa ca mai grabit si abia am fost 10 persoane care discutam in 3 sau 4 triburi,eu de asta nu prea vin vinerea ca deja devine prea plictisitor,poate pe la primele intalniri era mai ceva dar au a devenit prea monotona \"intalnirile\"!!!! :(

valib 18-02-06 22:58

eu tot ma duc...da numa nu mai ajung:)
aiurea...
o sa vad ce pot face...
poate ma primiti si pe mine :roll:

SoundIdentity 18-02-06 23:20

esti binevenit oricand doar sa fie si lume sa nu vii degeaba cum am mers ieri fara nici o tema de discurs!!!!!!!

valib 18-02-06 23:38

nu ma duc degeaba...ca ma duc la prietena-mea mereu...da stii cum e...trece timpul tare repede...si te trezesti ca e 11-12deja.
:)
tema de discutie...va arat pejo`ul stock:)
imi aratati masinile voastre...mi le dati la o tura :lol:

SoundIdentity 19-02-06 00:34

da totusi ci pijo ai domli????pi cintru nu si vede urma di pijo?

valib 19-02-06 08:23

pai sunt din Salonta...de aia nu vezi tu urma de pejo`:)
e un 206 1,4hdi stock momentan, ca ma concentrez pe oltcit 8)

Mihaitza_tdi 19-02-06 09:46

Poate si din cauza vremii!!!! :D era cam nasol timpu'! eu tot am zis ca vin sa ma cunoasteti si nu am apucat am trecut numa p-acolo dar erau putini nu m-am putut opri ca eram cu cineva :( :(. vinerea viitoare atunci o sa avem subiect de discutie..........db drag!!!!!!!!! :D :D

SoundIdentity 19-02-06 20:12

dupa ce trece perioada db drag discutiile vor fi in principiu oau ce tare a fost ala si ala si ala ca tre sa ii laudam pe cei care merita nuuuuu??

AleXXL 19-02-06 20:14

pai normal ... :))
cred ca numai de GAJ se va povesti :lol: :D :P 8) :wink:

SoundIdentity 19-02-06 20:20

intradevar!!!!!!!despre el se va zvoni unde a lasat masina? :D :D :D de ce nu a fost in stare sa o aduca :D (noah gaji amu iar te-am provocat la inca un bax de kindere) :D :D :D

balurutzu 19-02-06 20:28

promotie la kindere 12+1 gratis !!!! o sa creasca vanzarile la kindere de o sa se roage firma producatoare sa se organizeze cate un dbDrag saptamanal!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

SoundIdentity 19-02-06 20:34

poate gasim un bass sau amplif in careva :D :D :D

Mihaitza_tdi 20-02-06 09:27

Azi merg pe la en-gros sa vad cum stau cu KINDERELE-LE!!!!!!! :D :D Daca nu au sa comand...........
2 3 baxuri!!!!!!!! :D

gaju 20-02-06 09:44

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SoundIdentity\"
intradevar!!!!!!!despre el se va zvoni unde a lasat masina? :D :D :D de ce nu a fost in stare sa o aduca :D (noah gaji amu iar te-am provocat la inca un bax de kindere) :D :D :D

mihaitaz vezi ca acum esti obligat la vrei 4-5 baxuri de kindere!!
sandule,sandule........................
o sa fie gaju exact la timp!!!!!!
ce sa fac cu el pe vremea asta? :lol: :lol: :lol:

Mihaitza_tdi 20-02-06 19:12

Acuma nici chiar asa............. :D :D

All times are GMT +2. The time now is 13:16.

- Copyright 2026 4Tuning