![]() |
Re: Mecanici si meseriasi ( recomandari si plangeri )
salut care stiti o vopsitorie buna pe la noi prin judet sau pe cnv care e priceput ma interseaza sa o vopsesc integral si mno cu un pret bunicel si pt un bad boys look ce sfaturi imi dati cum sa procedez ms mult
|
1 Attachment(s)
Eu tias recomanda pe cel care mio facut si mie masina,lucra bine ,nu ia pielea de pe tine si le are si cu modificariile.la mine o iesit de nota 10.asta ii nr lui. 0726101129 Danut ,am vazut masini vopsite de el integral si aratau super.
In legatura cu bad boy,uitate pe net la poze cu mai multe modele si care il vrei ,scoti o poza te duci cu ea la danut si te rezolva |
Quote:
|
Am si eu ceva ... Iii din deva vopsitorul
|
Cine stie unde se fac resoftari de soft la bord pt un 316i 95'?
|
Quote:
care ma trimite si pe mine la un meserias sa imi sudez o finala sport?? ieftin pe criza asa:P |
Quote:
Recomand. |
Salut, stiti cumva un mecanic bun din zona care sa mai fi lucrat ( cat mai mult posibil :) ) cu honda ?
|
Da' ce o doare pe Honda ta?
|
I-am schimbat cureaua de distributie si asta la care am dus-o nu a inchis perfect cutia curelei ( se vedea un pic spatiu acolo) , si cureaua scoate un zgomot in + fata de inainte ( cand era cea veche), si din ce am cautat pe google inseamna ca a strans-o prea tare. O sa o duc tot la ala sa se uite la curea, numa sa-mi vina suportii motor ( aia din fata ). Si intrebam asa, sa stiu un mecanic in care sa ma bazez ca nu face gafe.
|
0723087769 Nea Cornel Vlad in spate la ACR. Eu am incredere in el sa-mi desfaca si sa-mi puna la loc piesa cu piesa toata Corsa ;)
|
vreau un mecanic super bun cu elevator in HD ... imi troncane ceva pe dreapta fata si nu am gasit mecanic care sa`mi spuna momentan de la ce e ... bucsa mare, bucsa mica,bieleta antiruliu, bieleta directie ...
|
De obicei e ori bucsa de la bara stabilizatoare, ori bieleta anti-ruliu.
|
unde imi recomandati sa pun niste folii pe la noi..omologate bineinteles..caut pret bun..
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:34. |
- Copyright 2026 4Tuning