Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   General - AUDI vs BMW - (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/79522-general-audi-vs-bmw.html)

Cristy65 06-06-08 07:58

Re: General - AUDI vs BMW -

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 1574779)
Eu stiu ce masina conduci (felicitari) dar asta nu inseamna ca daca ai conduce masinile in cauza nu ar fi lesne de inteles ce masina e mai misto. Eu le-am condus si pot sa spun ca se poate face o diferenta. Nu am spus de Audi ca e naspa dar e mai misto BMW-ul si as recomanda si fanilor infocati Audi (Bluey, Cristy65, ZGB etc) sa faca testul. De fapt cam cu orice motorizare in parte. :)

mersi frumos,nu zic a nu mi-as lua un bmw,dar la cate senzatii imi doresc si un audi ma poate satisface si as prefera sa stau mai comod intr-un interior de calitate mai ridicata decat sa am senzatii foarte tari.parerea mea!

bluey 06-06-08 11:44

Cred ca UNLORD se referea la un anume posesor de RS6....

Cristy65 06-06-08 13:14

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 1574033)
Ai carnet?

da.pentru aproape orice?conteaza?

zGb 06-06-08 13:50

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 1574771)
...si as recomanda si fanilor infocati Audi (Bluey, Cristy65, ZGB etc) sa faca testul. De fapt cam cu orice motorizare in parte. :)

eu nu sunt deloc fan infocat audi, chiar am mai spus pe acest topic ca-mi plac ambele branduri cu plusurile si minusurile lor...daca ma hotarasc sa vand subaru, imi cumpar bmw lol :D ... testele le-am facut demult ... stiu cam cu ce se mananca toate so chill

UNLORD 06-06-08 17:02

Quote:

Originally Posted by Cristy65 (Post 1575329)
da.pentru aproape orice?conteaza?

Pai condu si tu altceva in afara de Audi si o sa vezi cum se mananca treaba. Ca prea militezi doar pt o singura marca si esti absorbit de luxul si materialele de la interior. Ca parerile se pot schimba si ai sa vezi ca pot exista si alte lucruri misto in special legate de condus si nu tactile.

law53 06-06-08 17:16

parerea mea este ca audi a fost, este si va ramane in urma pt totdeauna in urma bmw-ului.
vb si din prisma condusului, senzatie pe care ti-o ofera, per total + aspectului!
nu am condus M sau RS si nici nu doar pisicute sau ursi, masini destul de putenice si mai slabe.
la motorizarile mai mici senzatia oferita de cele 2 combatante este aprox egala, dar se schimba radical cum puterea creste ;)

rog un moderator sa faca un pool!

Cristy65 06-06-08 17:35

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 1575764)
Pai condu si tu altceva in afara de Audi si o sa vezi cum se mananca treaba. Ca prea militezi doar pt o singura marca si esti absorbit de luxul si materialele de la interior. Ca parerile se pot schimba si ai sa vezi ca pot exista si alte lucruri misto in special legate de condus si nu tactile.

am condus renault laguna 2,passat 2002,e 200 cdi,etc.nu e vorba ca sunt mort dupa audi sau ca sunt xenofob in privinta asta,doar ca ma enerveaza faptul ca multi desconsidera marca asta si vad doar bmw rulzzzz.
vad bmw ca: cea mai placuta la condus(nu am condus dar sunt convins de ce zic mai toti),si cam tot ce tine de sportivitate.deci mi se pare cea mai sportiva marca.
iar audi : calitatea materialelor,confort,dotari,deci cam ce tine de lux mai mult.
bmw mi se pare ca pune accentul pe sportivitate si stil de condus si chiar se vede acest lucru,iar audi putin pe sportivitate si mai mult pe lux.acuma depinde de fiecare ce isi doreste.

numai bine!

UNLORD 06-06-08 19:45

Quote:

Originally Posted by Cristy65 (Post 1575827)
am condus renault laguna 2,passat 2002,e 200 cdi,etc.nu e vorba ca sunt mort dupa audi sau ca sunt xenofob in privinta asta,doar ca ma enerveaza faptul ca multi desconsidera marca asta si vad doar bmw rulzzzz.
vad bmw ca: cea mai placuta la condus(nu am condus dar sunt convins de ce zic mai toti),si cam tot ce tine de sportivitate.deci mi se pare cea mai sportiva marca.
iar audi : calitatea materialelor,confort,dotari,deci cam ce tine de lux mai mult.
bmw mi se pare ca pune accentul pe sportivitate si stil de condus si chiar se vede acest lucru,iar audi putin pe sportivitate si mai mult pe lux.acuma depinde de fiecare ce isi doreste.

numai bine!

Pai daca vrei cu adevarat lux si asta e ce conteaza mai mult atunci incearca Mercedes. Si de fapt si BMW iti ofera lux comparabil cu Audi in nivelele superioare de echipare de multe ori chiar peste Audi. Deci pot sa mergi sport si poti sa ai si un interior de lux.

P.s. eu nu am afirmat niciodata "BMW Rullz" (detest aceasta expresie) si sa fim seriosi ca s-a cam perimat expresia asta cocalareasca. Dar cine stie poate o sa apara ceva de genul : BMW uber ales! :)

~ EWN ~ 06-06-08 19:53

2 Attachment(s)
2 poze cu interioarele de la Seria 5 si A6 ca tot ziceti ca Bmw-ul nu ofera lux.....Bmw-ul are si lux si sportivitate, poate nu are atata lux cat un Mercedes dar are, si se poate vedea in poza!

Cristy65 06-06-08 19:54

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 1576056)
Pai daca vrei cu adevarat lux si asta e ce conteaza mai mult atunci incearca Mercedes. Si de fapt si BMW iti ofera lux comparabil cu Audi in nivelele superioare de echipare de multe ori chiar peste Audi. Deci pot sa mergi sport si poti sa ai si un interior de lux.

P.s. eu nu am afirmat niciodata "BMW Rullz" (detest aceasta expresie) si sa fim seriosi ca s-a cam perimat expresia asta cocalareasca. Dar cine stie poate o sa apara ceva de genul : BMW uber ales! :)

bine,normal ca mercedes (w140 mi se pare cea mai buna afacere).dar fiind vorba intre bmw si audi...da-mi voie sa te contrazic.nu sunt de acord cu tine.la categoria lux nu vad bmw peste mercedes (vezi si comparatiile).stiu ca nu ai spus asta si mi-a placut ca ai venit de fiecare data cu argumente la ceea ce sustii.

Cristy65 06-06-08 19:55

Quote:

Originally Posted by ~ EWN ~ (Post 1576074)
2 poze cu interioarele de la Seria 5 si A6 ca tot ziceti ca Bmw-ul nu ofera lux.....Bmw-ul are si lux si sportivitate, poate nu are atata lux cat un Mercedes dar are, si se poate vedea in poza!

ofera lux,nu a zis nimeni ca nu ofera,doar ca nu atata cat audi,cum nici audi nu ofera atata senzatie cat un bmw.

~ EWN ~ 06-06-08 19:59

Quote:

Originally Posted by Cristy65 (Post 1576080)
ofera lux,nu a zis nimeni ca nu ofera,doar ca nu atata cat audi,cum nici audi nu ofera atata senzatie cat un bmw.

Foarte sincer iti spun, dintre cele 2 interioare mai sus mentionate prefer interiorul Bmw-ului.....nu ca sunt fan Bmw sau ca am ceva cu marca Audi dar uite-te si tu. In fine, gusturile nu se discuta :D

UNLORD 06-06-08 20:00

Quote:

Originally Posted by Cristy65 (Post 1576080)

Nu te mai agata cu disperare de luxul superior al Audiului ca o sa se rupa craca si o sa cazi. Urcate in varfurile de gama de la Audi si BMW si poate o sa iti schimbi parerea. Eu am fost si pot sa iti spun ca nu mi-am dat seama care ar fi mai luxos in niciun caz ca Audi este mai luxos ba dimpotriva m-a enervat ca avea prea multe butoane, mult mai multe decat la BMW si parea mai complicat. Si inca o chestie ce nu imi place de nicio culoare la Audi sunt volanele mult mai cacacioase.

Cristy65 06-06-08 20:03

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 1576092)
Nu te mai agata cu disperare de luxul superior al Audiului ca o sa se rupa craca si o sa cazi. Urcate in varfurile de gama de la Audi si BMW si poate o sa iti schimbi parerea. Eu am fost si pot sa iti spun ca nu mi-am dat seama care ar fi mai luxos in niciun caz ca Audi este mai luxos ba dimpotriva m-a enervat ca avea prea multe butoane, mult mai multe decat la BMW si parea mai complicat. Si inca o chestie ce nu imi place de nicio culoare la Audi sunt volanele mult mai cacacioase.

e drept ca nu am stat in bmw dar in audi a6 din 2006 am stat.si imi place mai mult.degeaba fiecare cu gusturile lui,la audi tocmai asta e admirata calitatea interiorului si confortul

Snoopy 06-06-08 20:31

Audi sau Bmw e un versus de genu Steaua-Dinamo sau Sony-Philips (am dat un exemplu).Cum piata dicteaza marcile s-au adaptat cerintelor privirea indreptandu-se spre vanzari si nu neaparat spre amprenata marcii, iar diferenta dintre aceste 2 marci,ma refer,la modele din aceleasi clase sunt mici....una mai sportiva alta mai luxoasa... cat de des se merge la limita cu o masina? iar legat de lux nu se poate vorbi la modele de baza( nici macar la seria 5 sau A6).Luxul depinde de optionale...un A4 full e mai luxos ca si un A6 standard. Sunt de parere ca in majoritatea cazurilor masina se alege mai ales cu inima deoarece la nivelul asta nu se poate spune "net superior".Oricum rivalitatea face doar bine marcilor iar si in incheiere spun ca prefer Bmw pentru acel E46 la care visez :)

All times are GMT +2. The time now is 09:12.

- Copyright 2026 4Tuning