![]() |
Re: ShoDesign & Tuning
cat a fost discul si ce marca e?
|
Deci discul a fost ceva in jur de 400ron daca imi amintesc, ca am luat mai multe piese , e luat de la peugeot
|
Explica-mi si mie o treaba , de ce mergi pe piese numai de la dealer , unde is scumpe in draci?
|
1). poate are buzunarul adanc baiatul :D
2). poate acolo sunt piese intodeauna si si pe comanda pe care le vrea el 3). nu mai am idei :lol: |
Quote:
|
Quote:
mane....sincer am siguranta ca sunt originale si nu imi pica in 1 sapt, 2 imi ajung foarte repede, 3 se potrivesc de minune:))) |
La sfarsit bagi o lista de piese cu pretu lor , asa spre curiozitatea mea?
|
O sa ajunga la o lista destul de mare , dar macar baga piese de foarte buna calitate il scuter .
|
De ce zici FOARTE buna? :|
|
Eu asa consider , ca daca achizitionez produse de la dealer , de pe scooter-center , sunt de buna calitate , stiu si eu acei baieti ce produse au . Si in plus , eu nu am incredere in alte persoane(tip : "Bisnitari ".. ) care comercializeaza produse .
|
Eu nu ma refer la "Bisnitari".
Eu ma refeream ca iesea mult mai ieftin daca isi comanda de pe : - EasyParts.NL - Scooter-Centre.Com - Scooter-Attack Etc. Acum na .. a fost alegerea lui. |
mane lucrez la el de aproape 10 luni....daca voi mai tine minte toate piesele , voi incerca sa fac o lista, oricum nu e nici pe departe gata:))) mai am o gramada de cumparat...o gramada de modifcari sa ii pot pune ce vreau..dar nu ma grabesc:) vreau sa iasa ceva, sper sa fie gata pana la 4Tuning Days, daca va fi, il veti vedea la Standul Vagabond Crew Racers Club
|
Frumos , ai in plan sa ii pui si piese tuning sau doar stock?
|
Quote:
|
Maine primesc evacuarea chromata giannelli
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:35. |
- Copyright 2026 4Tuning