![]() |
Re:
Quote:
|
2 Attachment(s)
Uitati doua posibile variante de Logan break :o
|
ms, s-au tot postat pozele astea...
|
eu in topicul asta vazusem altele... nu stiu unde le-ai vazut exact pe-astea, dar ma rog... :?
|
Cand va fi lansat pana la urma acest model . Si nu va avea nici o motorizare pe benzina?
|
cred ca noul diesel e bine venit din mai multe considerente:
-era nevoie tinand cont ca versiunile pe benzina sunt foarte \"betive\" -bate orice concurenta la raportul pret performanta (le aduc aminte celor -de dinainte ca la pretul cip se mai adauga inca vreo 2 3 mii de euro) -varianta full are si abs bosch de ultima generatie -consumul foartemic de 4,3 extra urban punctele slabe sunt: -are putin cai putere 65 (totusi segmentul la care tinde nu este unul sport) -si doar 1500 cm cubi am si o rugaminte: va rog nu mai comparati masinile second-hand cu cele noi (este usor sa faci comparatii , mai greu cand ai in jur de 9 mii de euro \"munciti\", nu a lui tata, si vrei sa iti cumperi o masina noua (pentru ca una second-hand nu are garantie) pentru familie, ca in fond la asta tindem toti, nu?) |
va aparea si loganul de peste 100 de cai mai exact de 107 cai .. adik 1.6 16 v de pe megane
|
Nu cred ca va prinde la noi varianta de 107cp
|
cu motorul de pe megane 1...
merci frumos, ma mir ca n-au pus motorul de pe renault 9.... :lol: :lol: |
Re: noile logan diesel si logan break
la cum arata loganul breack din spate si din lateral o sa se ingramadeasca aia de la servicii funerare sa-l cupere!!!(Parerea mea)!!:)
|
primul lucru pe care ar trebuii sa-l faca dacia e sa faca loganul mai sigur pe drum!conditiile de rulare (cel putin la viteze mari sunt groaznice!!):(
|
maica-mea are logan si era sa ne rasturnam de 2 ori!!!! iar in al doilea rand ar trebuii sa puna abs in standard ca o ia ca o sanie cand calci frana pana in podea!!!!Si o urasc pe aia 1.4!!!!pur si simplu parca nu vrea sa accelereze!!!!nu puteam depasii o cisterna cu 100 ta la ora intr-un intreval aproape de un km!!!
|
Quote:
Quote:
Concluzia? copilasi fara carnet, abia atunci cand o sa va luati masina din banii vostrii, cand o sa aveti carnet si alte lucruri pentru oameni mari sa va dati cu parerea. Pana atunci, putina moderatie si gandire nu cred ca a omorat pe nimeni |
Quote:
|
Quote:
am zis nu cred pt k nu cred k ai condus tu , k mai ai 1 an pana ai dreptul sa dai de permis.. itzi zic eu k am condus un logan d 1.6 shi la 180 mergea de n`aveai treaba.. lin shi frumos.. am mai condus in logan 1,5 shi asta la 170 mergea de rupea.. shi bine zicea cineva, nu mai shtiu cine, cand o sa ai PERMIS si MASHINA TA.. atunci ai sa vezi cum e... pana atunci nu ai cum sa tzi dai seama cum e sa bagi aproape totzi banii tai in mashina eu cel putzin am o dacie din `89.. are aproape 100 000 km, nu i-am facut motoru niciodata shi nu papa ulei shi chiar nu consuma mult .... in orash cred k ajunge la 8-9..;) |
| All times are GMT +2. The time now is 04:12. |
- Copyright 2026 4Tuning