![]() |
Re: cursa acceleratie si expozitie auto
in vreo jumatate de ora o sa se posteze primul rand de poze ;)
|
Quote:
|
Te si vedeam castigator pe A Mr.Za.....insa se pare ca MYS`u a facut figura. Oricum....ramai castigatorul moral :D Te sustin
Astept sa vad ce poze s`au facut.... |
Quote:
|
foarte frumos felicitari organizatorilor;) imi pare rau ca nu am stat pana la final dar m-am temut ca nu mai pot pleca din cauza aglomeratiei:(
|
felicitari celor din SV pt organizare.....
|
da a fost chiar frumos
felicitariiiii |
foarte tare a fost.... eu unu nu am prins decat A-ul si B-ul, asa ca astept sa vad ceva filmulete.
|
Felicitari participantilor. Ma bucur ca toate grupele in afara de F au fost castigate de masini din Iasi. Sper ca Old School Motorsport a facut impresie buna. Felicitari organizatorilor pentru o cursa fara cusur (in ideea in care nivelul de bun simt al populatiei ramane constant, dar scazut), si in primul rand baietilor din CD, care au demonstrat inca o data ca sunt baieti de nota 10. Bravo !
|
F-ul a ajuns in Neamt:) si ma bucur pt Filip:) a investit niste banuti in masina :)
|
Felicitari organizatorilor si castigatorilor.
se lauda cineva cu niste poze? niste filmuletze? |
felicitari organiztorilor, CD, si OSMS....si le multumesc celor care m-au sustinut in tot ce am facut ieri pe pista...ms mult baietiilor din CD si OSMS!!!sper ca data viitoare sa nu mai fie un final asa de neplacut....oricum a fost bine...
|
lasa mishu ca ai fost bun ;) nush dak ti-a facut cineva poze cand te intorceai la start dupa c castigai o cursa ;)) aveai un zambet aparte ;)
pe aceasta cale ii felicit pe toti participantii OSMS, AMC, si restu participantilor... inafara de cateva incidente, cursa a fost OK. Am ramas oricum placut impresionat de tipa de la OSMS cu acel Kaddet care.. a fost super tare ;) :P |
Tipa cu acel Kadett e abia la inceput. Suntem foarte mandri de cum a evoluat, in ideea in care masina e perfect stock. Brava Misu! Cand te dai cu o masina identica si iei cursa, inseamna ca saiba aia dintre volan si scaun a functionat. Felicitari! Mi-a placut foarte mult si Madcow, chiar daca descalificat S2-ul lui Costan, pentru ca a demonstrat ca merita sa ia cupa. Nu stiu ce s-a intamplat cu Dragos. Sper sa nu-i poarte ghinion culoarea apropiata de vechea masinuta. "Succesuri" pe toata linia !
|
mai kami dar jumatatea aia de ora a trecut cu aproape 24 de ore hai ca vreau si eu poze:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:21. |
- Copyright 2026 4Tuning