![]() |
Re: Body kit-uri
pentru m 3 e36 coupe ce ai? poti trimite un pm cu modele si preturi mersi.
|
3 Attachment(s)
Quote:
am pus 2 poze Cea albastra este look de E46 M3 - 1580.00 ron cu tot cu plasa dara fara buza aceea de jos de tot - 580.00 ron sau carbon look - 645.00 ron Cea rosie - 1650.00 ron Astea sunt de la Rieger sunt din plastic. Cealalta rosie cu proiectoare mici - 2060.00 ron este din GFK Livrabile pe septembrie . |
vreau sa vad si spatele si latelarele daca se poate mersi.normal ma intereseaza un body kit largit
poti vedea mod pe www.ebay.co.uk |
2 Attachment(s)
Ok
Uite asta este wide body: bara fata bara spate - fusta extensii aripi fata si spate praguri eleron proiectoare |
ce pret?
|
ai pm..........
|
1 Attachment(s)
Pe cea din poza poti sa o aduci?
Daca da la ce bani? |
Salut ,
Bara asta este din catalogul Rieger dar nu o face Rieger , da o pot aduce la - 2140.00 ron Ca termen de livrare cam pe septembrie |
pentru golf 3 din 92 ?
|
2 Attachment(s)
Salut ,
Bara - cea cu proiectoare - 1500.00 ron Bara cealalta -1500.00 rn Amandoua sunt din plastic nu fibra. |
1 Attachment(s)
pe asta poti sa o aduci?
la ce bani daca se poate. |
modele de spoilere fata pentru fiat coupe m-ar interesa :D si preturi
|
2 Attachment(s)
pt o astra g-de retinut ca este varianta clasic nu bertonele-in 2 usi..un kit frumusel...bara fata,spate,praguri,eleron..??...cam asa arata masina mea acuma...ceva finutz...sau poate radical...
|
1 Attachment(s)
Quote:
spune-mi te rog de la cine eca nu am gasit-o. @G3org3l : Salut ai poze Ambele mdele sunt - 2053.00 ron /buc @kulturistu22 Salut , Uita-te pe pagina 7 vezi ca e o bara de la riegerare si pret(rosie) si daca iti place iti arat si spatele si eleronul. |
imi potzi arata si spatele si eleronul,te rog frumos.as fi interesat.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:02. |
- Copyright 2026 4Tuning