![]() |
Re: Ford Cougar -1973 (tuning)
intradevar sunt cateva chestii legate originalitatea masinii dar pot fii trecute cu vederea daca........
|
"DACA" ..... eu sper sa ai noroc cu acest DACA, ca teoretic omologarea ca masina de epoca in acest stadiu .... nu prea mai este posibila.
|
hai cu pozele sa ne mai clatim si noi ochii
|
sunt poze pe pagina 7 :rolleyes2
|
ok scuze;nu stiu de ce nu le-am vazut :D
|
e necesar sa platesti pe cine trebuie
din punctul meu de vedere e realizabila inmatricularea;modificari majore nu s-au adus asupra masini,putin la caroserie,culoare,roti si cam atat;restul e original |
Ceva nou?
|
Zozo e dat disparut se pare....
nu mai stie nimeni nimic de el :( |
parerea mea e ca masina e foarte frumoasa nu dar nu se potrivesc unele elemente,de ex culoare ar fi prins mai bn un negru lucios si cu elemnte cromate sau poate un stil mai pimp car:) oricum respcet pentru munca si bani depusi in masina si felicitari
|
ce ideii kitch au fost pe biata masina,pacat,acum s`a ruginit sau ce a patit masina ?e aia alba?
|
2 Attachment(s)
Quote:
ideile au fost intradevar hidoase pt. ca nu mi-au apartinut vezi masina si vedem parerea ta dupa[/QUOTE] e de vanzare....daca cineva e interesat........0745339235 patrick |
Mie unu imi place cum arata masina.E chair frumoasa
|
masina este ok,singura observatie este de a fi schimbate jantele,cat despre zozo :)) no comment,El nu are nici o vina:)).prosti sunt aia care ca ii dau bani ,sa isi puna visele in aplicatii:))) creator de manele:))mai zace si acum un grand cherokee in craiova negru cu verde chiciuros rau...
am stat si ma gandeam cu cine sa il compar pe zozo:) cu leepu:)bollywood style:) |
nu arata rau, baga mai multe poze cu ea :D
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:16. |
- Copyright 2026 4Tuning