Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte cluburi (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi.html)
-   -   Dacia Revolution Crew (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi/78359-dacia-revolution-crew.html)

sorin mgp 27-05-08 22:53

Re: Dacia Revolution Crew

Quote:

Originally Posted by sorin mgp (Post 1557097)
buna seara lume la masini ce ati mai facut? constanta e mai linistita nu e asa nervoasa cred ca maine poimaine ma duc cu ntz-ul sa ne interesam de stikere
iubiti-va mult:lol::flower::flower::flower:

la partea de motor lucreaza cineva sau daca aveti ceva idei sau intrebari

riv_gms 27-05-08 22:54

Quote:

Originally Posted by sorin mgp (Post 1557103)

dati bice:D)

sorin mgp 27-05-08 22:59

Quote:

Originally Posted by sorin mgp (Post 1557103)

in afara de motorul de renaul 5 gtt stiti ceva mai bun sau ceva date sau daca se merita ca din ala vreau eu sa pun daca nu gasesc altceva ce parere aveti de motor?

DannY_SmekeruL 27-05-08 23:01

la motor as lucra eu dar nu am piesele necesare(nu le gasesc) :-P

bolidu' 27-05-08 23:04

o sa lucrez eu dar la vara ca acum incepm sesiunea.:((
nu or sa fie modificari majore ci o chiulasa planata si un carb dublucorp.:D

B-11-AYG 27-05-08 23:08

vorbiti pe forumul nostru.

http://daciarevolution.myforum.ro/index.php

B 89 WRC 28-05-08 01:13

Quote:

Originally Posted by sorin mgp (Post 1557122)
in afara de motorul de renaul 5 gtt stiti ceva mai bun sau ceva date sau daca se merita ca din ala vreau eu sa pun daca nu gasesc altceva ce parere aveti de motor?

iti recomand un motor de 1,8 16v adaptat pt dacie face treaba foarte buna si este fiabil pretul este de 800e cu tot cu, cutie si planetare suporti etc nu tre sa te chinui sa modifici nimic

Canim Danut 28-05-08 12:51

salut baieti.Sunt din Severin....as putea sa ma inscriu si eu in clubul vostru...mai am prieteni care vor sa se inscrie.

B-11-AYG 28-05-08 12:56

Quote:

Originally Posted by Canim Danut (Post 1558059)
salut baieti.Sunt din Severin....as putea sa ma inscriu si eu in clubul vostru...mai am prieteni care vor sa se inscrie.

dj_13055 mess si da-mi poze.

Quote:

iti recomand un motor de 1,8 16v adaptat pt dacie face treaba foarte buna si este fiabil pretul este de 800e cu tot cu, cutie si planetare suporti etc nu tre sa te chinui sa modifici nimic
si eu til recomand. daca vrei intradevar un motor fiabil

riv_gms 28-05-08 13:11

Quote:

Originally Posted by Canim Danut (Post 1558059)

intra pe forum publica-ti pozele si vb acolo :D

sorin mgp 28-05-08 20:11

Quote:

Originally Posted by B 89 WRC (Post 1557451)

da-mi te rog id-ul tau sa vb mai detaliat ca ma intereseaza poate o aduc acolo si il si montati

bolidu' 28-05-08 23:00

sorine chiar ai face treaba daca ai pune pe masina ce are WRC!am vazut masina in actiune si am ramas prost ce a putut face masina asta................

B 89 WRC 29-05-08 02:50

Quote:

Originally Posted by sorin mgp (Post 1559005)
da-mi te rog id-ul tau sa vb mai detaliat ca ma intereseaza poate o aduc acolo si il si montati

eu iti vand un motor cu toate modificarile facute si il vand numai cu proba de demontat il demontez eu de montat te descurci daca as fi avut garaj te ajutam cu cea mai mare placere dar din pacate stau la bloc

sorin mgp 29-05-08 11:23

Quote:

Originally Posted by B 89 WRC (Post 1559583)
eu iti vand un motor cu toate modificarile facute si il vand numai cu proba de demontat il demontez eu de montat te descurci daca as fi avut garaj te ajutam cu cea mai mare placere dar din pacate stau la bloc

daca zici ca se monteaza usor platimla un service acolo sa il monteze instalatia ramane aia de dacie sau trebuie modificata

B 89 WRC 29-05-08 13:04

trebuie facute cateva fire pe la sonde
dar daca te intereseaza vii si vezi poti sa vb si la telefon ai acolo numere

All times are GMT +2. The time now is 17:25.

- Copyright 2026 4Tuning