![]() |
2 Attachment(s)
audi a3 atentie la modul in care am coborat masina. se pare ca la concurs nu prea s-a tinut seama de asta :evil: si am fost cam dezamagit :( . u ce parere ai flow?
|
foarte frumos lucrata
eu unul nu ii gasesc nici cel mai mic defect e coborata foarte bine e de apreciat dar din pacate parerea mea nu prea conteaza , daca as fi avut un cuvant de spus cu sigurantza as fi dat un 10+ pt acest lucru |
Pe mine ma enerveaza rau vinilurile alea. Cred ca ar arata mai bine fara nimic. Si se vede inca palmierul... 8)
|
si n-ar trebui sa se vada sau ce??????????? :lol:
|
:lol: Ba da, dar are doua randuri de coroane. Se vede dublat
|
pai sa-ti explic de ce: dc te uiti atent in prima poza vezi in geamul lateral din spate observi ca acel \"copac\" :D are doua coroane. mi se pare logic ca in momentul in care cobori masina sa se vada si o parte din a doua coroana nu?
|
Acu am vazut , ai dreptate. Raman vinilurile... :lol:
|
asa mai merge :) vinilul ala cu antera o sa-l scot pt ca acum vad ca nici nu e pus prea bine si nici nu da bine pe masina
|
2 Attachment(s)
mix intre low si hot...
reusit-nereusit asta este :D :D :D |
2 Attachment(s)
audi s8
|
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: e atat de tare ca nici nu mi vine sa cred ca e facuta virtual
felicitari 100% profesionista :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: nu pot sa mi revin :shock: :shock: :shock: |
M-am uitat peste toate pozele de pana acu' shi asta mi se pare cea mai reusita.... felicitari :shock:
|
ms mult ma bucur ca va place :D
|
brava omu` :D ai lucrat bine detaliile. Totul e de acolo, felicitari
|
ms din pacate nu toti au aceeasi parere
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:13. |
- Copyright 2026 4Tuning