![]() |
numarul 1 posibil 2 si 3 din toate masinile particpante? sau dupa anumite criterii....grupe de putere etc!!!!?????
|
Am sa incerc un sistem de vot pentru acest topic.
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Fa propuneri Bogdane! Important e sa fie similare masinile ce se intrec. Benzina cu benzina, diesel cu diesel 4x4 cu 4x4, cu capacitati comparabile, cu turbo, fara turbo... |
Quote:
Cum spui tu. :lol: :lol: |
Re:
[quote=\"JKV\"]Da Sebastian, poate ai dreptate. Poate ar trebui sa ne unim \"liniutzarii\". Dar cum ai pus tu problema la inceput si la cum ai moderat topicul pana acum nu asta se intelege.
Vad ca esti in asentimentul celor spuse de mine cu privire la intalnirea din Piata Constitutiei :lol: |
Re:
Quote:
Ai o masina ce crezi ca ar face fata acestei confruntari? Ii vrem pe cei mai buni la start! |
Re:
Quote:
serios. de ce? |
eu nu ma pricep la chestii din astea . eu stiu ca unde particip fac tot posibilul sa cistig si atunci cind se si intimpla simt cum pasiunea mea pt masini....... a ramas la fel
|
Re:
Quote:
Cred ca din postura lui are acest drept. In definitiv nu noi suntem cei care ingropam etape ci el e unul din ei. M-am dus la Ploiesti sa-i ajutam sa facem ceva frumos dupa ce renuntasem la orice orgoli iar reprezentantii lor nu au fost in stare in stare sa ajunga la o intalnire programata cu doua ore inainte. Noi eram in Ploiesti si ei trebuiau sa se deplaseze 3 km si nu aveau cu ce , afara ploua... Sa spuna ce vrea , dreptul lui, insa can e vorba de organizari sa se abtina. |
Re:
Quote:
Da ti-ai dorit cu adevarat sa gusti din mirajul succesului. Felicitari! |
imi cer scuze ca intervin in discutie din nou, cu mare surprindere vad f multa lume care se da in stamba , mari cunoscatori auto prieteni si rubedenii cu piloti, oameni de care fara sa ma injurati nu am auzit nimik niciodata , cine sunt sa si dea cu parerea nu stiu , au dreptul e adevarat dar nu cred ca pot sa isi permita sa injure sau sa persifleze[ pt gratian].... si ma fac nevoit sa repet daca au fost asfel de provocari si injurii nu trebuie facut decat sa se faca o etapa in care cele 2 parti direct interesate sa se alinieze la start[in conditiile alese de ambele parti, si reguli evident] si cei mai buni sa castige, ce atatea injuraturi atatea polemici, atatia copii care au dreptu sa conduca MAXIM BURAGO.... cand o sa si faca macar un plin de benzina in masina parintiilor, din banii lor atunci sa vb ... cu respect pt cei ce au inteles ce inseamna fenomenul auto si pasiunea pt automobil.
|
Re:
Quote:
Din punct de vedere legal asta se poate si la noi insa din varii motive nu suntem de acord. |
Re:
Quote:
|
Sa trecem la treaba!
Sa trewcem la treaba!
Asteptam propuneri viabile de participanti din partea nelicentiatilor. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:16. |
- Copyright 2026 4Tuning