![]() |
Re: Impreza WRX - TOBA^
iei si tu cutie m3n? :)
ca altceva mai bun chiar n-ai ce sa-i iei... |
masina este iar pe strada!!!!
Masina a mai gasit un partener,acesta este defapt una...o firma de tuning ,numele firmei este TUNING CENTER,magazinul de desfacere este undeva intre Real Vitan si Targ Vitan,o sa vin cu mai multe poze(dar sa vad cand are santos timp de mine...) |
Superba masina! Felicitari pentru premii. Ai tinut cont de piese schimbate, imbunatatiri, cost total?
|
1 Attachment(s)
sincer nu! daca stau sa fac calculul o sa inebunesc si nu o sa mai ma bucur de ea...asa a nu calculez nimic...a fost si este nebunia mea...visul meu din adolescenta a fost sa conduc Subaru.:D
|
Sper sa devina si visul meu realitate cat de curand :)
|
si al meu si al meu :D ... btw am si eu o mica curiozitate ... probabil este o intrebare banala,dar din filmulete si chiestii de genu nu prea`mi dau eu seama si t intreb pe tine care esti cunoscator... care este mai bun din punct de vedere al fiabilitatii motorului ca si modificari ma refer si al masinii per total intre modelu pe care`l ai tu asta din poza si modelu nou aparut hatchback ... multumesc! si cati mai multi km fara incidente cu bestia ;)
|
daca te referi la subaru impreza WRX 2008 sincer nu cunosc pe nimeni cu un Wrx care sa fi bagat banii in ea.ce stiu ca exista diferente intre WRX si STI.
|
nu,ma refer la WRX STi 2008 si modelu asta care`l ai tu,dar versiunea STi .. asta daca sti binenteles... ms frumos.. ;)
|
parerea mea... din punct de vedere al fiabilitatii :Subaru impreza WRX STI 2008-2010, motorul care se modificari mai bine :Subaru impreza WRX STI 2006-2008
|
da,frumoasa masina si trage.succes
|
Quote:
|
multumesc!!! in curand o sa mai ies la o partida de poze cu Santos Evlskillz!!!!
|
foarte frumoasa
|
multumesc ..sper intr-o luna sa arate diferit ...:D
|
te apuci de pictat sef? ^^ :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:47. |
- Copyright 2026 4Tuning