![]() |
Re: Race Driver: GRID
Eu ma joc GRID online...am ajuns ELITE....daca vrea cineva sa jucam online sa stabilim o zi sau o anumita ora sa ne jucam...stabilim aici zilnic cine creeaza o sesiune la privat si ne jucam...de cand astept asa ceva...iar parola buna pentru privat ar fi 4tuning nu!!!!!
|
si eu sunt tot ELITE .... deci stabilim ceva ..... haideti in w-end la niste curse
|
Eu zic cel mai bine sa se faca un poll si sa se voteze orele si zilele de joc...si apoi sa ramana stabilit....
Eu spre exemplu acuma incep sa ma joc!!! |
Quote:
Cel mai usor e sa va strangeti toti pe Y!M la o conferinta. ;) |
Id meu de mess este la fel cu Username-ul de aici de pe site si la fel si in joc...cine vrea sa vb sa imi dea add...Ghimpe200
|
Haideti ma...nu se baga nimeni?????
|
6 Attachment(s)
In curand bag si eu niste poze cu cateva ipostaze din joc! ;)
Dupa cum am promis! Impreuna cu acestea cateva performante ale mele in joc: cel mai mare puncatj intr-o cursa de "Drift Battle": peste 3.000.000 pct. ; Am locul 1 in toate cursele (in toate event-urile); Am 10 licente din 10; Am castigat le mans de 3 ori din 5 incercari; Am toate masinile deblocate in afara de 2 care sunt bonus la Europa si SUA; Sunt pe locul 1# la piloti cu peste 6.000.000 de puncte de respect; Echipa mea oscileaza intre locul 36 si locul 12 dar am fost si pe 2. Coechi[ierul meu a obtinut la mine in echipa 60 de podiumuri; Eu am peste 200 de podiumuri si peste 200 de pole position; Am cam toate masinile de la bonus codes. Oricum uite pozele: 1) Aston Martin DBR9 Play.com (masina bonus); 2,3,4,5,6) Drifturi cu Nissan Silvia S15 Ravenwest! |
6 Attachment(s)
Tot eu,tot cu Silvia,tot la drift. De data aceasta o batalie intre mine si coechipierul meu (poza 1) si drifturile mele cu care l-am invins.
|
Un nou Milestone Achived: 15,005,456 drift points la Drift Battle pe Okutama Drift Circuit.
27x Combo si Insane drift. Cu Nissan Silvia normal. |
Un amic a facut 30~ de milioane drift,cu Toyota Corolla.:-)
Dar nu stiu,in ce si cum,adica drift battle sau altele.:rolleyes2 |
Pai e usor de facut in drift battle ca acolo iti da aproape 50.000 de pct. daca derapezi langa steaguri,iar pe okutama daca mergi brici poti face si mai mult daca bagi de exemplu 5/6 ture,eu am facut 15 in 3 deci poate faceam si eu 30 in 6 ture.
|
Salutare tuturor!
Organizam un GRID online? O sesiune privata....de ce parere sunteti? O seara faina! :peace: |
eu ma bag
|
|
GRID Online - 31.05.2009
Salutare tuturor!
Doresc sa jucam un GRID online pe o sesiune privata duminica 31.05.2009 orele 23:00. Voi fi "host" al acelei sesiuni private. Numele sesiunii: DanielS777 Parola sesiunii: 4tuning Va rog daca se poate sa confirmati cine doreste sa participe. Va astept! just for information... Calea: Multiplayer → Online → Play Online → Private → Session List → DanielS777 (parola: 4tuning) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:56. |
- Copyright 2026 4Tuning