Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   \"Ryders\" for women drivers ! (https://forum.4tuning.ro/28-femei/7765-ryders-for-women-drivers.html)

EvLSant0S 07-12-05 15:04

:lol: :lol:
l-ai ars si tu ?
cu ce ? si unde ?
buhuhu :D kinky stuff

sefu .. ala .. elementu negativ .. . !
de partea asta nu mi-ai zis :lol: :lol:

si ... la ce te refereai cand , \"ce naiba tu te arzi singur ?.... bine poate din cand in cand ca si eu recunosc....\"
huh ?

hai ca deja am pregatita replica ..
dar trebuie sa ma asigur ..

flaviutza 07-12-05 15:19

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
:lol: :lol:
l-ai ars si tu ?
cu ce ? si unde ?
buhuhu :D kinky stuff
cu ce m-a ars si el,in acelasi locatzie
sefu .. ala .. elementu negativ .. . !
de partea asta nu mi-ai zis :lol: :lol:
de ce parte? ceeee? nu am inteles nimic aici

si ... la ce te refereai cand , \"ce naiba tu te arzi singur ?.... bine poate din cand in cand ca si eu recunosc....\"
huh ?
pai tu la ce te gande-ai?
hai ca deja am pregatita replica ..
dar trebuie sa ma asigur ..

Carmen 07-12-05 16:03

@ fiul moderator: cred ca ar trebui sa muti mesajele astea intr-un alt topic ca s-au incins rau discutiile.
@ Gabi: mie mereu imi trece repede supararea :lol:
@ flaviutza: poate ai crezut ca te comporti ok. La asta nu te-ai gandit? Bun, sunt si baieti care incearca sa te amageasca, se comporta ireprosabil si dupa scurt timp gasesc o alta provocare. Acum sa ne luam gatul? Nu, ca doar daca faci ceva, faci pt tine, pt ca iti face placere compania lui, pt ca asa ai simtit la momentul respectiv, nu pt ca a mintit el frumos. Si eu l-am gasit pe EL, am gasit in el tot ceea ce cautasem si l-am scapat printre degete. Si eu credeam ca m-am comportat super ok!N-a fost deloc asa, din contra. Si abia prea tarziu mi-am dat seama. Pt ca ma coplesea, se comporta ireprosabil, era mereu atent mi-a fost frica sa nu fie o mare dezamagire, pt ca era prea frumos sa fie adevarat. Stia exact ce sa faca in functie de starea mea, dar n-am realizat ca nu poate sa stie si ce simt pt el. Si poti sa-i demonstrezi ca tii la el fara sa fie o dovada de vulnerabilitate de care poate profita, numai ca atunci n-am stiut cum. Si m-am inchis in mine, am inceput sa gasesc pretexte pt orice faceam pt el(fiind din alt oras, aveam mereu o scuza sa ma duc acolo, cand de fapt pt el veneam, cand plecam incerca sa-mi spuna ce rau ii pare ca plec si eu imi afisam un zambet de tampa si nu spuneam nimic pt ca mi se innodau cuvintele in gat si mi-ar fi dat lacrimile... si n alte ex), sa nu cumva sa treaca prea mult de la mine sau sa i se para ca fac eu mai multe, cand el facea la fel sau mai mult pt mine, din pacate pt mine sunt mult prea orgolioasa. Si nu m-am schimbat nici cand m-a acuzat ca nu comunic cu el, preferam sa ma tina in brate, sa ma simt in al9lea cer alaturi de el, dar eram inchisa cand avea nevoie si de cuvinte... Cand au mai aparut si motive sa fiu geloasa, s-a terminat pamantul, in loc sa arat ca langa mine poate avea siguranta de care are nevoie, m-am inchis si mai mult si am fiert in suc propriu pana cand s-a hotarat sa stinga focul, definitiv... :blahblah: :blahblah: :blahblah: Nu stiu ce mi-a venit sa va spun si voua :oops:
@ B|shOp: mi-e greu sa cred ca un baiat ca tine, care se mai si poarta bine sa fie luat de fraier... :lol: :lol: :lol: Poate ai dat numai de depravate fitoase care cred ca li se cuvin toate, omoloagele tipilor care frang inimi in cautare de aventuri :lol:

Mustang 07-12-05 16:31

depravatele de care spui tu sunt in masura de 80-90 % in tzara asta...
persoanele de fatza se exclud :P

EvLSant0S 07-12-05 16:57

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Carmen\"
Bun, sunt si baieti care incearca sa te amageasca, se comporta ireprosabil si dupa scurt timp gasesc o alta provocare. Acum sa ne luam gatul? Nu, ca doar daca faci ceva, faci pt tine, pt ca iti face placere compania lui, pt ca asa ai simtit la momentul respectiv, nu pt ca a mintit el frumos. Si eu l-am gasit pe EL, am gasit in el tot ceea ce cautasem si l-am scapat printre degete. Si eu credeam ca m-am comportat super ok!N-a fost deloc asa, din contra. Si abia prea tarziu mi-am dat seama. Pt ca ma coplesea, se comporta ireprosabil, era mereu atent mi-a fost frica sa nu fie o mare dezamagire, pt ca era prea frumos sa fie adevarat. Stia exact ce sa faca in functie de starea mea, dar n-am realizat ca nu poate sa stie si ce simt pt el. Si poti sa-i demonstrezi ca tii la el fara sa fie o dovada de vulnerabilitate de care poate profita, numai ca atunci n-am stiut cum. Si m-am inchis in mine, am inceput sa gasesc pretexte pt orice faceam pt el(fiind din alt oras, aveam mereu o scuza sa ma duc acolo, cand de fapt pt el veneam, cand plecam incerca sa-mi spuna ce rau ii pare ca plec si eu imi afisam un zambet de tampa si nu spuneam nimic pt ca mi se innodau cuvintele in gat si mi-ar fi dat lacrimile... si n alte ex), sa nu cumva sa treaca prea mult de la mine sau sa i se para ca fac eu mai multe, cand el facea la fel sau mai mult pt mine, din pacate pt mine sunt mult prea orgolioasa. Si nu m-am schimbat nici cand m-a acuzat ca nu comunic cu el, preferam sa ma tina in brate, sa ma simt in al9lea cer alaturi de el, dar eram inchisa cand avea nevoie si de cuvinte... Cand au mai aparut si motive sa fiu geloasa, s-a terminat pamantul, in loc sa arat ca langa mine poate avea siguranta de care are nevoie, m-am inchis si mai mult si am fiert in suc propriu pana cand s-a hotarat sa stinga focul, definitiv... :blahblah: :blahblah: :blahblah: Nu stiu ce mi-a venit sa va spun si voua :oops:
@ B|shOp: mi-e greu sa cred ca un baiat ca tine, care se mai si poarta bine sa fie luat de fraier... :lol: :lol: :lol: Poate ai dat numai de depravate fitoase care cred ca li se cuvin toate, omoloagele tipilor care frang inimi in cautare de aventuri :lol:

vai .. cat de tare ai putut sa fi aici ..
nu stii ce ti-a venit sa ne spui si noua ?
nici eu nush de ce imi vine sa scriu ce-o sa scriu .. probabil simt nevoia sa ma descarc :) nervos
cum poate persoane care ... zicea ... exact ce ai zis tu mai sus ? sa te dezamageasca ... ? dar sa te dezamageasca incontinuu ...
si sa te tradeze ..
si sa-ti faca numai nervi ... ?
cum e posibil ?

Carmen 07-12-05 17:37

Pai la cate am scris eu... :oops: Nu mai stiu la ce te referi... Ce ti-a spus si ce a facut?

EvLSant0S 07-12-05 18:13

Intrebarea e ...
Ce NU mi-a spus
si
Ce NU mi-a facut ..
in fine :)
nu mai conteaza ..
nu se merita deranjul ..
serios :)

Gabi 07-12-05 18:17

Cu mana pe inima spun:

1. :icon_kiss Carmen;
2. eu nu mai citesc topicu' asta. Voi scrieti mult, mie mi-e lene sa citesc. Dicstractie placfuta in continuare! :lol:

needBrain 07-12-05 19:23

sincer sa fiu.....e aiurea noul subiect al topicului pt ca \"se discuta discutii\",iar \"rezultatul\" final n-o sa fie concret :roll:
ca X s-a ars,ca Y a ars............stiti care e chestia?in romania zilei de azi,sexul inca este un subiect tabu(believe it or not)
daca cineva vrea ca nush cine sa-si schimbe parerea despre one night stand-uri sau despre relatii serioase,acel/acea cineva se insala amarnic,pt ca oricum tot acea decizie finala(sau mai bine zis acel moment cand respectiva persona va pune piciorul in prag si va lua o hotarare)va fi influentata de experinetele anterioare,si nu de ce a spus X sau Y cu toate ca aveau sau nu dreptate

sil4tuning 07-12-05 20:53

needbrain esti popa gata :twisted: :wink: ai ajuns user special in ceremonii :lol: ....cu X si Y ..depinde numai de caz :?

Carmen 07-12-05 20:55

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
Cu mana pe inima spun:

1. :icon_kiss Carmen;
2. eu nu mai citesc topicu' asta. Voi scrieti mult, mie mi-e lene sa citesc. Dicstractie placfuta in continuare! :lol:

Pt ce ma pupi? :lol: Anyway, pup u too :lol: :lol:
Nici eu nu mai scriu, am facut febra musculara... Sa lasam pozele sa curga.... Alea cu pachetele de muschi... Oricum sunt nasoli :twisted:

B|shOp-VR6 07-12-05 21:17

Re:

Quote:

Lol.. sa profite de mine? :lol: :lol:

Nu stiu Carmen.. dar.. mai greu gasesti o fata in care sa merita sa investesti sentimente.. o fata pentru care sa faci orice. Aaa.. in schimb exista fetele pentru care faci aproape orice si ele au impresia ca asa li se cuvine iar daca ai o zi proasta tot ele sunt fitzoase in loc sa vina sa iti aline supararea...

Am doua cazuri recente de fete care erau foarte dragastoase in momentul in care... aveau un interes cu mine (nu ma refer la prostii :)) ) iar apoi uitau de existenta mea, daca nu dadeam nici un semn... In fine.. cu genul asta de fete a inceput sa-mi placa sa ma distrez... ele cred ca eu sunt fraierul si pe urma raman socate cand vad ce teapa isi iau :D. Am invatat si eu sa fiu mai egoist.. sa ma gandesc si la mine iar cand o sa fie cazul... o sa ofer si dragoste cui va merita.

In momentul de fata.. nu am de ce sa ma plang :P

Carmen 07-12-05 21:29

Nu zic ca unele nu merita sa fii rau... dar ai grija sa nu ranesti pe cine nu trebuie, se poate intampla... Trebuia sa vii la mine sa-ti fac cartofii prajiti promisi acum un secol ca sa-ti alin supararea... :lol: :lol: Ce sa mai zic, si mie mi-a luat mult sa-mi dau seama ce fel de persoana vreau langa mine... Macar acum stiu ce caut... Dar cred ca mai mult astept decat caut :lol: :lol:

Gabi 07-12-05 22:19

Re:

Quote:

[...] Sa lasam pozele sa curga.... Alea cu pachetele de muschi... [...]

My favorit ryder :twisted: Click aici.

needBrain 08-12-05 07:02

Re:

Quote:

Originally Posted by \"sil4tuning\"
needbrain esti popa gata :twisted: :wink: ai ajuns user special in ceremonii :lol: ....cu X si Y ..depinde numai de caz :?

adica sunt boss? :P

All times are GMT +2. The time now is 13:14.

- Copyright 2026 4Tuning