Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Ferrari California GT (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/77598-ferrari-california-gt.html)

C63 AMG 18-07-08 01:31

Re: Ferrari California GT

1 Attachment(s)
Looool acum am vazut ca are si centuri pentru "locurile" din spate ! Marfa :D

Radoo_84 18-07-08 10:50

Quote:

Originally Posted by tm_kata (Post 1650103)
ba mi se pare mie sau ferrari isi cam pierde din frumusete????

poi si mie mi se pare la fel..... Da merge masina, pana la urma tot ferrari este

getedoi 18-07-08 12:02

Quote:

Originally Posted by foss (Post 1650987)
Sincer nu stiu cu ce sa incep nu am cuvinte ma uit de 30 de min la aceleasi poze si sunt coplesit de frumusete rafinament modernism confort tot e perfecta nu iam gasit nimic de rau e prea de tot nu stiu e masina perfecta chiar cred ca mai mult ca masina pergecta e BUGATTI deci FENOMENUL asta rosu ca altfel nu am cum sai zic e perfectiunea e ceva de nedescris cred ca vor trece 10000 de ani pane se va scoate ceva sai inlocuie acest Fenomen de masina!!

trecand peste fatul ca ai incalcat orice regula de puntuatie scrisa vreodata de om :lol:, te anunt ca nu are sens sa compari veyronu cu california, si oricum nu cred ca vor trece 10k ani sa o inlocuiasca (ferrari are strategie de inlocuire a produsului odata la 5-10ani). Macar te-ai obosit sa pui alte comentarii decat "...doar e un ferrari...." :mrgreen:

RUDY20140TDI 18-07-08 12:57

E absolut SUPERB .

C63 AMG 18-07-08 17:48

Normal, ca doar e un Ferrari..:rolleyes2

Prestige 18-07-08 17:59

Pentru unii fluiditatea formelor duce la demitizarea unei legende.....Pai cand a aparut Enzo toti au tipat ca nu respecta tiparul Ferrari ....ca e prea din "topor" si totusi a fost adoptata de toti pasionatii ca fiind masina suprema....
Oricum Cali' arata de zeci de mii de ori mai bine decat o "caramida" foarte macho marca mercedes (un 63 amg in special) care daca vrei sa dai in absurd arata ca un c...t cioplit....
Nu poti spune ca Ferrari a ajuns sa scoata "shopping trolleys" in candy-red pentru domnisoare....California GT si-a pastrat din savoarea vechiului model si continua traditia Ferrari....Precum nici de Merc'-urile falice nu poti spune ca nu au un aspect aparte foarte atragator....

dogy_10 18-07-08 21:01

parerea mea e ca masina asta e ceva gen sl de la mercedes doar ca la alt nivel si face de rusine cl 63 amg, eu unul zic ca arata superb prea se da lumea in vant dupa ciopliturile gen reventon dela lambo si uita ce inseamna defaptun design frumos si in acelasi timpagresiv

C63 AMG 20-07-08 16:07

http://www.ferraricalifornia.com/webapp/

SV25MBN 22-07-08 00:20

A iesit mai frumos decat ma asteptam. E Ferrari, e cabrio, e rosu, e puternic, are un interior superb si mai are si portbagaj ! Ce-ti poti dori mai mult ? Poate doar persoana din dreapta.. :D

Peugeot_113 08-09-08 12:41

wow cum sunt asezate tobele, park ar avea faruri de maseratti

dolb 08-09-08 13:51

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 1657234)
A iesit mai frumos decat ma asteptam. E Ferrari, e cabrio, e rosu, e puternic, are un interior superb si mai are si portbagaj ! Ce-ti poti dori mai mult ? Poate doar persoana din dreapta.. :D

ce-ti poti dori mai mult? :) sa o vinzi si sa iei un SL65 AMG :D

boy_wonder 03-10-08 22:11

34 Attachment(s)
Poze live de la Paris

fragw0l 06-10-08 16:04

frumoasa masina...are si 4 tevi de esapament :)

boy_wonder 07-10-08 20:20

10 Attachment(s)
Ferrari California - Galerie Foto

Marius_mym89 07-10-08 20:42

mie deja nu imi mai seamana a ferrari si-a pierdut din farmecul ala de "exotic car "

All times are GMT +2. The time now is 21:06.

- Copyright 2026 4Tuning