![]() |
Re: Ferrari California GT
1 Attachment(s)
Looool acum am vazut ca are si centuri pentru "locurile" din spate ! Marfa :D
|
Quote:
|
Quote:
|
E absolut SUPERB .
|
Normal, ca doar e un Ferrari..:rolleyes2
|
Pentru unii fluiditatea formelor duce la demitizarea unei legende.....Pai cand a aparut Enzo toti au tipat ca nu respecta tiparul Ferrari ....ca e prea din "topor" si totusi a fost adoptata de toti pasionatii ca fiind masina suprema....
Oricum Cali' arata de zeci de mii de ori mai bine decat o "caramida" foarte macho marca mercedes (un 63 amg in special) care daca vrei sa dai in absurd arata ca un c...t cioplit.... Nu poti spune ca Ferrari a ajuns sa scoata "shopping trolleys" in candy-red pentru domnisoare....California GT si-a pastrat din savoarea vechiului model si continua traditia Ferrari....Precum nici de Merc'-urile falice nu poti spune ca nu au un aspect aparte foarte atragator.... |
parerea mea e ca masina asta e ceva gen sl de la mercedes doar ca la alt nivel si face de rusine cl 63 amg, eu unul zic ca arata superb prea se da lumea in vant dupa ciopliturile gen reventon dela lambo si uita ce inseamna defaptun design frumos si in acelasi timpagresiv
|
|
A iesit mai frumos decat ma asteptam. E Ferrari, e cabrio, e rosu, e puternic, are un interior superb si mai are si portbagaj ! Ce-ti poti dori mai mult ? Poate doar persoana din dreapta.. :D
|
wow cum sunt asezate tobele, park ar avea faruri de maseratti
|
Quote:
|
34 Attachment(s)
Poze live de la Paris
|
frumoasa masina...are si 4 tevi de esapament :)
|
10 Attachment(s)
Ferrari California - Galerie Foto
|
mie deja nu imi mai seamana a ferrari si-a pierdut din farmecul ala de "exotic car "
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:06. |
- Copyright 2026 4Tuning