![]() |
Re: Jante pt Dacie!!!
Quote:
Uite si date tehnice luate de pe net:DECANOL SUPER "DOMENII DE UTILIZARE: Se utilizeaza pentru indepartarea straturilor vechi de emailuri si vopsele aplicate pe lemn, metal si zidarie. Se pot inlatura straturile vechi de vopsele alchidice, latex, alchido-uretanice, nitrocelulozice si a altor produse de acoperire." Documenteazate de pe net:) |
Eu folosesc Szuper Kromofag pentru decapare. Asta daca nu vrei afectezi deloc suprafata jantelor. La jantele din poza insa as recomanda o sablare cu sticla sau nisip foarte fin(presupun ca nu vrei sa le polisezi).
|
Am si eu o intrebare: jantele canada superbalon ce latime au(in J)? Si ce latime merge pusa pe ele maxim(cu talon mic de la 50 la 60 procentul de aspect)?
Multumesc anticipat |
Quote:
Am vazut pe net niste jante de Alpine, regaurite pentru Dacia. Ce-i drept aratau putin cam urat cu 6 gauri pe ele, dar banuiesc ca cele pentru Alpine s-ar putea astupa prin sudura in argon sau ceva asemanator si apoi finisate. |
Quote:
|
Pe un logan 1.6 MPI (face lift) se pot pune jante de 17 si a trece de rar? daca da cam, pe ce marime de pneuri si daca merge fara a modifica caroseria, daca nu o solutie pt jante de 16
multumesc |
Quote:
poate tu le-ai vazut intr-o faza initiala, cand nu erau acoperite gaurile originale. P.S. am jante de Alpine Turbo, set, vrea cineva? si 2 gume cramponate 155/13 de Iarna, ce au fost pe aceste jante, pe fostul meu Alpine Turbo. |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
BH 59 FIF nu mai ai frumusetile astea?
|
1 Attachment(s)
Ba da, le mai am. Sunt montate pe masina in prezent.
|
Quote:
|
Quote:
|
Momentan sunt 165/70/13 anvelopele, jantele au 5,5 J iar ET-ul e mai mic decat la canadele balon / CMS Cupido / Elba dar nu stiu exact cat e. Urmeaza 175/60/13. Jantele sunt Gotti de tip modular din doua segmente. N-am gasit niciunde un cod sau denumire pentru ele deci nici eu nu stiu. Chiar as vrea si eu sa aflu cum se numesc.
|
Quote:
PS astept poze cu ele incaltate cu 175/60 |
| All times are GMT +2. The time now is 23:48. |
- Copyright 2026 4Tuning