![]() |
Re: In amintirea mult iubitului nostru fratior, Cosmin-UNO
SA NU-L UITAM ...
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/joUSfWkSeNs&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/joUSfWkSeNs&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> |
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace :cry: ! ! !
|
Alex ce sa zic, trist frate, a trecut 1 an !! Dumnezeu sa il odihneasca !! Pacat, mare pacat !! :cry::sad:
|
multi ne mai gandim la tine si o vom face mereu....pacat
|
Nu avem cum sa-l uitam daca l-am cunoscut .
|
bine spus....
frumos ar fi daca tot ii scrieti 2-3 cuvinte aici sa mai mergeti si pe la el sa-i aprindeti o lumanare..... |
astazi probabil il felicitam de ziua lui si asteptam petrecerea,una dupa sufletul lui.acum el petrece in Rai....ne gandim la tine,Cosmine...si mai ales ne lipsesti
|
Am dat de threadu`l deschis de el cu acel bmw e90, am citit fiecare pagina imparte.. de la pagina 1.. pana cand s-a anuntat ca a murit si credeti-ma ca desi nu l-am cunoscut niciodata, si nici n-am auzit de el (eu fiind din alt oras) m-au luat fiorii.. asta ptr simplu fapt ca port respect tuturor baietilor de aici care baga bani in masinile lor si au aceasta pasiune.
Si eu am pierdut pe cineva intr-un accident asemanator ..si stiu cum e, dar nu ai ce sa faci.. induri.. si treci mai departe, asa vrea Dumnezeu, iar noi nu putem sa ne impotrivim :( Sincere condoleante... |
Un inger care a zburat dintre noi..Odihnescase in pace :(
|
Coincidenta sau nu...dupa multa vreme azi a scris din nou cineva aici si tot azi pe hi5 am primit azi propunere de adaugare la prieteni din partea lui Cosmin...
|
Dumnezeu sa il odihneasca in pace !!!:cry::cry::cry:
Sincer dupa ce am citit prima pagina ardeam de nerabdare sa vad cum o sa fie masina lui la final,iar cand am ajuns nu ma asteptam la asa ceva.nu l-am cunoscut dar dupa ce am citit despre el sincer mi-as fi dorit si prin posturile noastre sper sa fie mereu viu pe forum :cry: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:37. |
- Copyright 2026 4Tuning